» » Печиво з повидлом

Печиво з повидлом

Печиво з повидлом
Давайте дізнаємося з вами сьогодні цікавий рецепт приготування печива з повидлом. Випічка виходить дивовижно смачною, і розсипчастою прекрасно підійде в якості десерту до гарячого чаю в сімейному колі.

Печиво «Рогалики з повидлом


Інгредієнти:

  • сметана - 250 мл;

  • маргарин - 250 г;

  • цукрова пудра - 50 г;

  • борошно - 1 кг


  • Для начинки:

  • будь-повидло - за смаком.


  • Приготування
    У миску просіваємо гіркою борошно і робимо невелике поглиблення. Розтоплений маргарин перемішуємо з цукровою пудрою і акуратно виливаємо суміш у поглиблення в муці. Потім додаємо сметану і ретельно все перемішуємо ложкою. Коли тісто вже буде густуватим, замішуємо його руками.
    Потім відриваємо від тесту маленький шматочок, кладемо на стіл, присипаний борошном, і розкачуємо його в коло. Розрізаємо коло по діагоналі на 8 частин і в центр кожної широкої частини кладемо повидло. Далі беремо за краї і скручуємо тісто трубочкою до вузької частини. Деко змащуємо олією і викладаємо готові печиво «Рогалики» на невеликій відстані один від одного. Випікаємо пісочне печиво з повидлом при температурі 185 градусів 15 хвилин.

    Печиво «Хвилинка» з повидлом


    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно - 2 ст.;

  • вершкове масло - 150 г;

  • сметана - 1 ст.;

  • сіль;

  • повидло - 100 г;

  • цукрова пудра для прикраси.


  • Приготування
    Борошно просіваємо на стіл гіркою, викладаємо в середину розм'якшене масло і сметану. Далі замішуємо еластичне тісто і виносимо його на 30 хвилин на холод. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт, нарізаємо квадратиками, викладаємо в серединку повидло і защипуємо краю. Випікаємо печиво «Хвилинка» в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.

    Печиво «Сигаретки» з повидлом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 300 г;

  • вершкове масло - 150 г;

  • сметана - 150 мл;

  • цукрова пудра - 2 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • повидло - за смаком.


  • Приготування
    Борошно змішуємо з цукровою пудрою. Охолоджене масло натираємо на тертці і перемішуємо з борошном до отримання крихти. Потім додаємо сметану і замішуємо круте тісто, яке прибираємо на 1 годину в холодильник. Після цього розкачуємо його в пласт, нарізаємо смужками, викладаємо на кожну повидло і скручуємо трубочкою. Випікаємо печиво при 200 градусах близько 15 хвилин.

    Печиво «Конвертики» з повидлом


    Інгредієнти:

  • борошно - 3 ст.;

  • маргарин - 200 г;

  • Печиво з повидлом

  • майонез - 3 ст. ложки;

  • яблучне повидло.


  • Приготування
    Маргарин розтираємо з борошном, додаємо майонез і замішуємо однорідне пісочне тісто. Кладемо його на 30 хвилин у холодильник, а тим часом нагріваємо до 180 градусів духовку. Стіл злегка присипаємо борошном, розкачуємо тісто і ножем нарізаємо його на маленькі квадратики. В серединку кладемо трохи повидла, защипуємо куточки і випікаємо печиво на деку до золотистого кольору.
    Додав: admin | 17-01-2015, 16:45
    Переглядів: 5469