Печиво з повидлом
Давайте дізнаємося з вами сьогодні цікавий рецепт приготування печива з повидлом. Випічка виходить дивовижно смачною, і розсипчастою прекрасно підійде в якості десерту до гарячого чаю в сімейному колі.
Інгредієнти:
сметана - 250 мл;
маргарин - 250 г;
цукрова пудра - 50 г;
борошно - 1 кг
Для начинки:
будь-повидло - за смаком.
Приготування
У миску просіваємо гіркою борошно і робимо невелике поглиблення. Розтоплений маргарин перемішуємо з цукровою пудрою і акуратно виливаємо суміш у поглиблення в муці. Потім додаємо сметану і ретельно все перемішуємо ложкою. Коли тісто вже буде густуватим, замішуємо його руками.
Потім відриваємо від тесту маленький шматочок, кладемо на стіл, присипаний борошном, і розкачуємо його в коло. Розрізаємо коло по діагоналі на 8 частин і в центр кожної широкої частини кладемо повидло. Далі беремо за краї і скручуємо тісто трубочкою до вузької частини. Деко змащуємо олією і викладаємо готові печиво «Рогалики» на невеликій відстані один від одного. Випікаємо пісочне печиво з повидлом при температурі 185 градусів 15 хвилин.
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 2 ст.;
вершкове масло - 150 г;
сметана - 1 ст.;
сіль;
повидло - 100 г;
цукрова пудра для прикраси.
Приготування
Борошно просіваємо на стіл гіркою, викладаємо в середину розм'якшене масло і сметану. Далі замішуємо еластичне тісто і виносимо його на 30 хвилин на холод. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт, нарізаємо квадратиками, викладаємо в серединку повидло і защипуємо краю. Випікаємо печиво «Хвилинка» в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 300 г;
вершкове масло - 150 г;
сметана - 150 мл;
цукрова пудра - 2 ст. ложки.
Для начинки:
повидло - за смаком.
Приготування
Борошно змішуємо з цукровою пудрою. Охолоджене масло натираємо на тертці і перемішуємо з борошном до отримання крихти. Потім додаємо сметану і замішуємо круте тісто, яке прибираємо на 1 годину в холодильник. Після цього розкачуємо його в пласт, нарізаємо смужками, викладаємо на кожну повидло і скручуємо трубочкою. Випікаємо печиво при 200 градусах близько 15 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 3 ст.;
маргарин - 200 г;
майонез - 3 ст. ложки;
яблучне повидло.
Приготування
Маргарин розтираємо з борошном, додаємо майонез і замішуємо однорідне пісочне тісто. Кладемо його на 30 хвилин у холодильник, а тим часом нагріваємо до 180 градусів духовку. Стіл злегка присипаємо борошном, розкачуємо тісто і ножем нарізаємо його на маленькі квадратики. В серединку кладемо трохи повидла, защипуємо куточки і випікаємо печиво на деку до золотистого кольору.
Печиво «Рогалики з повидлом
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
У миску просіваємо гіркою борошно і робимо невелике поглиблення. Розтоплений маргарин перемішуємо з цукровою пудрою і акуратно виливаємо суміш у поглиблення в муці. Потім додаємо сметану і ретельно все перемішуємо ложкою. Коли тісто вже буде густуватим, замішуємо його руками.
Потім відриваємо від тесту маленький шматочок, кладемо на стіл, присипаний борошном, і розкачуємо його в коло. Розрізаємо коло по діагоналі на 8 частин і в центр кожної широкої частини кладемо повидло. Далі беремо за краї і скручуємо тісто трубочкою до вузької частини. Деко змащуємо олією і викладаємо готові печиво «Рогалики» на невеликій відстані один від одного. Випікаємо пісочне печиво з повидлом при температурі 185 градусів 15 хвилин.
Печиво «Хвилинка» з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо на стіл гіркою, викладаємо в середину розм'якшене масло і сметану. Далі замішуємо еластичне тісто і виносимо його на 30 хвилин на холод. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт, нарізаємо квадратиками, викладаємо в серединку повидло і защипуємо краю. Випікаємо печиво «Хвилинка» в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Печиво «Сигаретки» з повидлом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно змішуємо з цукровою пудрою. Охолоджене масло натираємо на тертці і перемішуємо з борошном до отримання крихти. Потім додаємо сметану і замішуємо круте тісто, яке прибираємо на 1 годину в холодильник. Після цього розкачуємо його в пласт, нарізаємо смужками, викладаємо на кожну повидло і скручуємо трубочкою. Випікаємо печиво при 200 градусах близько 15 хвилин.
Печиво «Конвертики» з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтираємо з борошном, додаємо майонез і замішуємо однорідне пісочне тісто. Кладемо його на 30 хвилин у холодильник, а тим часом нагріваємо до 180 градусів духовку. Стіл злегка присипаємо борошном, розкачуємо тісто і ножем нарізаємо його на маленькі квадратики. В серединку кладемо трохи повидла, защипуємо куточки і випікаємо печиво на деку до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів
Пісочний пиріг з повидлом
Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві
Рогалики з повидлом - рецепт
Рогалики з повидлом - дуже смачне ласощі, яке можна спекти в будь-який момент. Час приготування цього десерту залежить від тіста, а тому ми розповімо
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про