Рогалики з повидлом - рецепт
З якого б тесту ви не вирішили спекти рогалики, технологія їх «скручування» єдина для всіх. Беремо шматочок тесту, який легко поміститься в долоні, і ліпимо з нього колобок. Потім раскативаемв акуратну, круглу і тонкий коржик. Ділимо його на 8 рівних сегментів. У центр кожного сектора викладаємо трохи повидла і скачуємо в трубочку від широкої до вузької частини. Щоб повидло не витекло, перед скручуванням можна трохи загнути краю сегмента. Залишається тільки додати отриманим трубочках класичну форму рогаликів - трохи звести кінці один до одного, щоб вийшов півмісяць. А далі відправляємо печиво в духовку, на який час - залежить вже від тесту. Розсипчасті пісочний, м'які сирні або повітряні дріжджові - рогалики на будь-який смак. Печіть і балуйте своїх домашніх, це дуже просто!
Інгредієнти:
маргарин - 400 г;
борошно - 5 ст.;
пиво - 1 ст.;
повидло - 4 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
цукор-3 ст. ложки;
сіль - 1 щіпка.
Приготування
Як приготувати рогалики з повидлом? Заморожений маргарин натираємо на крупній тертці. Додаємо пиво, сіль, 4 склянки (по 250 г) просіяного борошна. Замішуємо тісто. Висипаємо борошно на стіл і остаточно доводимо тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо на 2 години в холодильник.
Тонко розкачуємо тісто, викладаємо начинку і крутимо рогалики. Перед тим, як відправити їх у духовку, занурюємо спочатку трохи збите яйце, потім в цукор. Викладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо 15 хвилин при 200 градусах, поки не підрум'яняться. Тісто по цьому рецепту виходить листковим.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
масло вершкове - 200 г;
сметана - 200 г;
борошно - 2 ст.;
яйце - 2 шт.;
цукор - 100 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
повидло - 2 ст. ложки;
пудра цукрова - для прикраси.
Приготування
Борошно з розпушувачем і цукром розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом і яйцем. Додаємо сметану і сир, вимішуємо тісто. Скручені рогалики викладаємо на застелений пергаментом деко, змащуємо збитим яйцем і відправляємо на 40 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Готові рогалики перед подачею посипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
сметана - 250 г;
масло вершкове - 250 г;
цукор - 1/4 ст.;
борошно - 1 кг;
джем - 1/2 ст.;
пудра цукрова - 2 ст. ложки.
Приготування
Борошно просіваємо гіркою, в центрі робимо поглиблення. Виливаємо в нього розтоплене на водяній бані масло, змішане з цукром. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Спочатку ложкою, а потім, коли тісто стане густим - руками. Додаємо борошна стільки, скільки візьме» тісто, при цьому воно не повинно бути тугим. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо мінімум на півгодини в холодильник.
Після тісто розкачуємо, скручуємо рогалики і викладаємо на змащене олією деко. Випікаємо 40 хвилин при 190 градусах. Ще тепле пісочне печиво рогалики з повидлом рясно посипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
дріжджі - 50 г;
молоко - 05 склянки;
цукор - 1 ч. ложка;
маргарин - 300 г;
борошно - 25 склянки;
повидло - 1 ст.;
ванілін - 1 щіпка;
пудра цукрова - 05 ст.
Приготування
У теплому молоці розвести дріжджі з цукром і чайною ложкою борошна. Залишаємо опару в тепле місце без протягів на 15-20 хвилин. Борошно просіваємо на стіл, викладаємо зверху маргарин і рубін його ножем в крихту. Замішуємо тісто, з'єднуємо його з опарою і знову вимішуємо. Ділимо його на 4 колобка, кожен з яких розгортаємо в корж товщиною 5 мм, А далі «крутимо» рогалики за схемою і викладаємо на сухе деко. Для одержання рум'яної і блискучою скоринки, можна змастити їх жовтком. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Готові рогалики викладаємо на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. А щоб розподілити їх більш рівномірно, краще робити це через ситечко.
Рогалики без дріжджів з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати рогалики з повидлом? Заморожений маргарин натираємо на крупній тертці. Додаємо пиво, сіль, 4 склянки (по 250 г) просіяного борошна. Замішуємо тісто. Висипаємо борошно на стіл і остаточно доводимо тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо на 2 години в холодильник.
Тонко розкачуємо тісто, викладаємо начинку і крутимо рогалики. Перед тим, як відправити їх у духовку, занурюємо спочатку трохи збите яйце, потім в цукор. Викладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо 15 хвилин при 200 градусах, поки не підрум'яняться. Тісто по цьому рецепту виходить листковим.
Сирні рогалики з повидлом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Борошно з розпушувачем і цукром розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом і яйцем. Додаємо сметану і сир, вимішуємо тісто. Скручені рогалики викладаємо на застелений пергаментом деко, змащуємо збитим яйцем і відправляємо на 40 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Готові рогалики перед подачею посипаємо цукровою пудрою.
Пісочні рогалики з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо гіркою, в центрі робимо поглиблення. Виливаємо в нього розтоплене на водяній бані масло, змішане з цукром. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Спочатку ложкою, а потім, коли тісто стане густим - руками. Додаємо борошна стільки, скільки візьме» тісто, при цьому воно не повинно бути тугим. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо мінімум на півгодини в холодильник.
Після тісто розкачуємо, скручуємо рогалики і викладаємо на змащене олією деко. Випікаємо 40 хвилин при 190 градусах. Ще тепле пісочне печиво рогалики з повидлом рясно посипаємо цукровою пудрою.
Дріжджові рогалики з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
У теплому молоці розвести дріжджі з цукром і чайною ложкою борошна. Залишаємо опару в тепле місце без протягів на 15-20 хвилин. Борошно просіваємо на стіл, викладаємо зверху маргарин і рубін його ножем в крихту. Замішуємо тісто, з'єднуємо його з опарою і знову вимішуємо. Ділимо його на 4 колобка, кожен з яких розгортаємо в корж товщиною 5 мм, А далі «крутимо» рогалики за схемою і викладаємо на сухе деко. Для одержання рум'яної і блискучою скоринки, можна змастити їх жовтком. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Готові рогалики викладаємо на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. А щоб розподілити їх більш рівномірно, краще робити це через ситечко.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово
Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих
Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про