Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних видів тіста, а для начинки використовують джем , згущене молоко, густе варення, повидло або горіхи. Давайте дізнаємося з вами сьогодні як приготувати пишні та здобні рогалики на кефірі.
Інгредієнти:
кефір - 250 мл;
борошно - 600 г;
масло вершкове - 200 г;
яйце - 2 шт.;
пудра цукрова - 4 ст. ложки;
рослинна олія;
цукор ванільний - 1 пакетик;
сіль, сода - щіпка;
повидло для начинки.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати рогалики на кефірі. Отже, вершкове масло трохи розм'якшуємо, додаємо яйця, сіль і цукор ванільний за смаком. Все ретельно збиваємо міксером на маленькій швидкості до однорідності.
Кефір виливаємо в окрему миску, додаємо дрібку соди, перемішуємо і поступово виливаємо його в масляну суміш і вимішуємо. Борошно заздалегідь просіваємо через сито і поступово всипаємо в приготовану масу. Тепер замішуємо м'яке і еластичне тісто, яке рівно на 30 хвилин прибираємо в холодильник, загорнувши в харчову плівку. А цим часом запалюємо поки духовку розігріваємо її до температури 150 градусів.
Далі охолоджене тісто розгортаємо в тонкий пласт, товщиною в 5 міліметрів, розрізаємо його на рівні трикутники і на широку сторону кожного викладаємо трохи густого повидла.
Потім акуратно загортаємо трикутнички в рогалики і перекладаємо на деко, змащене рослинним маслом. Випікаємо вироби в духовці приблизно 30 хвилин, до готовності. Після цього обережно викладаємо гарячі рогалики з повидлом на кефірі на красиве блюдо і присипаємо за бажанням цукровою пудрою.
Інгредієнти:
кефір - 250 мл;
масло вершкове - 200 г;
сухі дріжджі - 5 г;
борошно - 650 г;
яйце - 2 шт.;
ванілін - 1 пакетик;
пудра цукрова - за смаком;
розпушувач - щіпка;
варена згущене молоко - для начинки.
Приготування
Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника і залишаємо на кілька годин розморожуватися при кімнатній температурі. Потім викладаємо його в миску, розминаємо виделкою, додаємо яйця, сіль і ванілін. Кефір змішати з розпушувачем, розвести в ньому дріжджі, перемішуємо і виливаємо все до масляної суміші. Поступово додаємо борошно і вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане не буде липнути і еластичним.
Далі розділяємо його на кілька частин, з кожної формуємо кульку, розгортаємо в коржик і розрізаємо на 8 секторів. Тепер викладаємо варену згущенку і загортаємо трикутники до центру. Деко застеляємо пекарським папером, викладаємо підготовлені рогалики і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин. Випікаємо вироби при температурі не вище 160 градусів до золотистого кольору. Після цього посипаємо ласощі цукровою пудрою і кличемо всіх до столу!
Інгредієнти:
сметана - 200 мл;
молочний маргарин - 200 г;
борошно - 350 г;
мелена кориця - 1 ч. ложка;
цукор - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
варення - за смаком.
Приготування
Всі інгредієнти, крім варення, змішуємо в мисці і замішуємо злегка туговатое однорідне тісто. Прибираємо його на 15 хвилин у холодильник, а потім розгортаємо в пласт товщиною близько 3 міліметрів. Далі розрізаємо його на сектори, викладаємо будь-яку начинку і звертаємо в рогалики. Перекладаємо всі отримані вироби на деко, промазанний маслом і відправляємо в духовку приблизно на 30 хвилин. Випікаємо булочки при 180 градусів до готовності.
Рогалики на кефірі без дріжджів
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати рогалики на кефірі. Отже, вершкове масло трохи розм'якшуємо, додаємо яйця, сіль і цукор ванільний за смаком. Все ретельно збиваємо міксером на маленькій швидкості до однорідності.
Кефір виливаємо в окрему миску, додаємо дрібку соди, перемішуємо і поступово виливаємо його в масляну суміш і вимішуємо. Борошно заздалегідь просіваємо через сито і поступово всипаємо в приготовану масу. Тепер замішуємо м'яке і еластичне тісто, яке рівно на 30 хвилин прибираємо в холодильник, загорнувши в харчову плівку. А цим часом запалюємо поки духовку розігріваємо її до температури 150 градусів.
Далі охолоджене тісто розгортаємо в тонкий пласт, товщиною в 5 міліметрів, розрізаємо його на рівні трикутники і на широку сторону кожного викладаємо трохи густого повидла.
Потім акуратно загортаємо трикутнички в рогалики і перекладаємо на деко, змащене рослинним маслом. Випікаємо вироби в духовці приблизно 30 хвилин, до готовності. Після цього обережно викладаємо гарячі рогалики з повидлом на кефірі на красиве блюдо і присипаємо за бажанням цукровою пудрою.
Рецепт рогаликів на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника і залишаємо на кілька годин розморожуватися при кімнатній температурі. Потім викладаємо його в миску, розминаємо виделкою, додаємо яйця, сіль і ванілін. Кефір змішати з розпушувачем, розвести в ньому дріжджі, перемішуємо і виливаємо все до масляної суміші. Поступово додаємо борошно і вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане не буде липнути і еластичним.
Далі розділяємо його на кілька частин, з кожної формуємо кульку, розгортаємо в коржик і розрізаємо на 8 секторів. Тепер викладаємо варену згущенку і загортаємо трикутники до центру. Деко застеляємо пекарським папером, викладаємо підготовлені рогалики і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин. Випікаємо вироби при температурі не вище 160 градусів до золотистого кольору. Після цього посипаємо ласощі цукровою пудрою і кличемо всіх до столу!
Рогалики на кефірі і маргарині
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти, крім варення, змішуємо в мисці і замішуємо злегка туговатое однорідне тісто. Прибираємо його на 15 хвилин у холодильник, а потім розгортаємо в пласт товщиною близько 3 міліметрів. Далі розрізаємо його на сектори, викладаємо будь-яку начинку і звертаємо в рогалики. Перекладаємо всі отримані вироби на деко, промазанний маслом і відправляємо в духовку приблизно на 30 хвилин. Випікаємо булочки при 180 градусів до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
Рогалики на сметані
Рогалики, приготовані на сметані, виходять чудово ніжними, смачними і пишними. Таку випічку неодмінно оцінять по достоїнству ваші близькі та друзі.
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про
Рогалики з горіхами
Рогалики - смачна випічка, яку обожнюють і дорослі, і діти. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від вашої фантазії та переваг. І