Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - прекрасна випічка, яка навіть взимку нагадає вам про теплі літні днинки і наповнить будинок чудовим ароматом.
Інгредієнти:
нежирний сир - 250 г;
масло рослинне - 100 мл;
цукор - 100 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 350 г;
розпушувач - 15 г;
вишня.
Приготування
У сир всипаємо цукор, розбиваємо яйце, кладемо масло, розпушувач і добре перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно, замішуємо еластичне тісто, скачуємо його в кулю, загортаємо у плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник.
Далі ділимо на 2 однакові частини, розкачуємо кожну круглу корж, поділяємо по діагоналі на 8 сегментів і на широку частину трикутників викладаємо начинку - вишні у власному соку. Скручуємо рівні рогалики, загортаючи ягоди всередину. Деко змащуємо маслом, викладаємо на неї наші булочки і випікаємо рогалики з вишнею без дріжджів до зарум'янювання в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин.
Інгредієнти:
сметана - 100 мл;
борошно - 2 ст.;
маргарин - 100 г;
кориця - щіпка;
цукор - 1 ст. ложка.
Для начинки:
цукор - 10 ч. ложок;
заморожена вишня без кісточок - 100 р.
Приготування
Отже, для приготування пісочних рогаликів з вишнею, сметану з'єднайте з розм'якшеним маргарином, всипаємо цукор, борошно, кладемо корицю і розпушувач. Потім замішуємо однорідне тісто і залишаємо його хвилин на 20 в прохолодному місці відпочити. Після цього поділяємо його на 3 частини, кожну розкачуємо в тонкий коло і по діагоналі розрізаємо на 8 частин. Далі викладаємо трохи вишні, посипаємо ягоди цукром і звертаємо тісто рогаликом. Випікаємо булочки при 180 градусах приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.
Інгредієнти:
молоко - 2 ст.;
яйце - 2 шт.;
свіжі дріжджі - 50 г;
цукор - 05 склянки;
масло вершкове - 100 г;
борошно - 4 ст.;
вишня у власному соку - 1 л;
яйце для змащення.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати рогалики з вишнею. У миску висипаємо цукор, кладемо дріжджі і добре розминаємо. Потім вливаємо тепле молоко, розбиваємо яйця, додаємо борошно і замішуємо тісто. Далі залишаємо його приблизно на 1 годину в теплому місці, після чого розгортаємо в тонкий коло і розрізаємо по діагоналі на 10 сегментів. Тепер викладаємо консервовані вишні, попередньо злив сік, і загортаємо тісто в рогалики. Змащуємо булочки збитим яйцем, посипаємо цукром і випікаємо близько 20 хвилин в гарячій духовці.
Сирні рогалики з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
У сир всипаємо цукор, розбиваємо яйце, кладемо масло, розпушувач і добре перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно, замішуємо еластичне тісто, скачуємо його в кулю, загортаємо у плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник.
Далі ділимо на 2 однакові частини, розкачуємо кожну круглу корж, поділяємо по діагоналі на 8 сегментів і на широку частину трикутників викладаємо начинку - вишні у власному соку. Скручуємо рівні рогалики, загортаючи ягоди всередину. Деко змащуємо маслом, викладаємо на неї наші булочки і випікаємо рогалики з вишнею без дріжджів до зарум'янювання в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин.
Рецепт пісочного рогаликів з вишнею
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, для приготування пісочних рогаликів з вишнею, сметану з'єднайте з розм'якшеним маргарином, всипаємо цукор, борошно, кладемо корицю і розпушувач. Потім замішуємо однорідне тісто і залишаємо його хвилин на 20 в прохолодному місці відпочити. Після цього поділяємо його на 3 частини, кожну розкачуємо в тонкий коло і по діагоналі розрізаємо на 8 частин. Далі викладаємо трохи вишні, посипаємо ягоди цукром і звертаємо тісто рогаликом. Випікаємо булочки при 180 градусах приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.
Дріжджові рогалики з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати рогалики з вишнею. У миску висипаємо цукор, кладемо дріжджі і добре розминаємо. Потім вливаємо тепле молоко, розбиваємо яйця, додаємо борошно і замішуємо тісто. Далі залишаємо його приблизно на 1 годину в теплому місці, після чого розгортаємо в тонкий коло і розрізаємо по діагоналі на 10 сегментів. Тепер викладаємо консервовані вишні, попередньо злив сік, і загортаємо тісто в рогалики. Змащуємо булочки збитим яйцем, посипаємо цукром і випікаємо близько 20 хвилин в гарячій духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих
Рогалики на сметані
Рогалики, приготовані на сметані, виходять чудово ніжними, смачними і пишними. Таку випічку неодмінно оцінять по достоїнству ваші близькі та друзі.
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про
Рогалики з горіхами
Рогалики - смачна випічка, яку обожнюють і дорослі, і діти. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від вашої фантазії та переваг. І