Рогалики з вишнею - прекрасна випічка, яка навіть взимку нагадає вам про теплі літні днинки і наповнить будинок чудовим ароматом.
Сирні рогалики з вишнею
Інгредієнти: нежирний сир - 250 г; масло рослинне - 100 мл; цукор - 100 г; яйце - 1 шт.; борошно - 350 г; розпушувач - 15 г; вишня. Приготування У сир всипаємо цукор, розбиваємо яйце, кладемо масло, розпушувач і добре перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно, замішуємо еластичне тісто, скачуємо його в кулю, загортаємо у плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник.
Далі ділимо на 2 однакові частини, розкачуємо кожну круглу корж, поділяємо по діагоналі на 8 сегментів і на широку частину трикутників викладаємо начинку - вишні у власному соку. Скручуємо рівні рогалики, загортаючи ягоди всередину. Деко змащуємо маслом, викладаємо на неї наші булочки і випікаємо рогалики з вишнею без дріжджів до зарум'янювання в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин.
Рецепт пісочного рогаликів з вишнею
Інгредієнти: сметана - 100 мл; борошно - 2 ст.; маргарин - 100 г; кориця - щіпка; цукор - 1 ст. ложка. Для начинки:
цукор - 10 ч. ложок; заморожена вишня без кісточок - 100 р. Приготування Отже, для приготування пісочних рогаликів з вишнею, сметану з'єднайте з розм'якшеним маргарином, всипаємо цукор, борошно, кладемо корицю і розпушувач. Потім замішуємо однорідне тісто і залишаємо його хвилин на 20 в прохолодному місці відпочити. Після цього поділяємо його на 3 частини, кожну розкачуємо в тонкий коло і по діагоналі розрізаємо на 8 частин. Далі викладаємо трохи вишні, посипаємо ягоди цукром і звертаємо тісто рогаликом. Випікаємо булочки при 180 градусах приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.
Дріжджові рогалики з вишнею
Інгредієнти: молоко - 2 ст.; яйце - 2 шт.; свіжі дріжджі - 50 г; цукор - 05 склянки; масло вершкове - 100 г; борошно - 4 ст.; вишня у власному соку - 1 л; яйце для змащення. Приготування Розглянемо ще один варіант, як приготувати рогалики з вишнею. У миску висипаємо цукор, кладемо дріжджі і добре розминаємо. Потім вливаємо тепле молоко, розбиваємо яйця, додаємо борошно і замішуємо тісто. Далі залишаємо його приблизно на 1 годину в теплому місці, після чого розгортаємо в тонкий коло і розрізаємо по діагоналі на 10 сегментів. Тепер викладаємо консервовані вишні, попередньо злив сік, і загортаємо тісто в рогалики. Змащуємо булочки збитим яйцем, посипаємо цукром і випікаємо близько 20 хвилин в гарячій духовці.