Вернуться назад Распечатать

Рогалики з вишнею

Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - прекрасна випічка, яка навіть взимку нагадає вам про теплі літні днинки і наповнить будинок чудовим ароматом.

Сирні рогалики з вишнею


Інгредієнти:

  • нежирний сир - 250 г;

  • масло рослинне - 100 мл;

  • цукор - 100 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 350 г;

  • розпушувач - 15 г;

  • вишня.


  • Приготування
    У сир всипаємо цукор, розбиваємо яйце, кладемо масло, розпушувач і добре перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно, замішуємо еластичне тісто, скачуємо його в кулю, загортаємо у плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник.
    Далі ділимо на 2 однакові частини, розкачуємо кожну круглу корж, поділяємо по діагоналі на 8 сегментів і на широку частину трикутників викладаємо начинку - вишні у власному соку. Скручуємо рівні рогалики, загортаючи ягоди всередину. Деко змащуємо маслом, викладаємо на неї наші булочки і випікаємо рогалики з вишнею без дріжджів до зарум'янювання в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин.

    Рецепт пісочного рогаликів з вишнею


    Інгредієнти:

  • сметана - 100 мл;

  • борошно - 2 ст.;

  • маргарин - 100 г;

  • кориця - щіпка;

  • цукор - 1 ст. ложка.


  • Для начинки:

  • цукор - 10 ч. ложок;

  • заморожена вишня без кісточок - 100 р.


  • Приготування
    Отже, для приготування пісочних рогаликів з вишнею, сметану з'єднайте з розм'якшеним маргарином, всипаємо цукор, борошно, кладемо корицю і розпушувач. Потім замішуємо однорідне тісто і залишаємо його хвилин на 20 в прохолодному місці відпочити. Після цього поділяємо його на 3 частини, кожну розкачуємо в тонкий коло і по діагоналі розрізаємо на 8 частин. Далі викладаємо трохи вишні, посипаємо ягоди цукром і звертаємо тісто рогаликом. Випікаємо булочки при 180 градусах приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.

    Дріжджові рогалики з вишнею


    Інгредієнти:

  • молоко - 2 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • свіжі дріжджі - 50 г;

  • цукор - 05 склянки;

  • масло вершкове - 100 г;

  • борошно - 4 ст.;

  • вишня у власному соку - 1 л;

  • яйце для змащення.


  • Рогалики з вишнею
    Приготування
    Розглянемо ще один варіант, як приготувати рогалики з вишнею. У миску висипаємо цукор, кладемо дріжджі і добре розминаємо. Потім вливаємо тепле молоко, розбиваємо яйця, додаємо борошно і замішуємо тісто. Далі залишаємо його приблизно на 1 годину в теплому місці, після чого розгортаємо в тонкий коло і розрізаємо по діагоналі на 10 сегментів. Тепер викладаємо консервовані вишні, попередньо злив сік, і загортаємо тісто в рогалики. Змащуємо булочки збитим яйцем, посипаємо цукром і випікаємо близько 20 хвилин в гарячій духовці.