Рогалики з мармеладом
Рогалики готують з різноманітними начинками - можна використовувати будь густе варення, повидло, згущене молоко, сир. А ми вам розповімо, як приготувати рогалики з мармеладом.
Інгредієнти:
борошно - 15 склянки;
сметана - 100 г;
цукор - 1 ст. ложка;
маргарин - 100 г;
мармелад для начинки.
Приготування
Маргарин розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Додаємо в нього цукор, сметану і добре перемішуємо. Потім потихеньку додаємо борошно і вимішуємо тісто. Тісто виходить досить жирним і важким. Ділимо його на 6 частин і кожну розкачуємо колом. Нарізаємо невеликими смужками мармелад. Коло тесту ділимо на 8 частин, на широку частину кожного шматочка кладемо мармелад і звертаємо рулетиком. При температурі 170-180 градусів випікаємо до зарум'янювання.
Інгредієнти:
борошно - 2 склянки;
яйця - 1 шт.;
масло вершкове - 200 г;
нежирний сир - 200 г;
сода - 05 ч. ложки;
мармелад - 200 г;
цукрова пудра для присипки.
Приготування
Сир перетираємо через сито, додаємо вершкове масло, яйце, борошно, соду, гашену оцтом, і яйце. Добре все розмішуємо. Потім накриваємо тісто серветкою і залишаємо хвилин на 20-30. Стіл присипаємо борошном і розкачуємо тісто в тонкий-тонкий пласт. Ріжемо його на рівні трикутнички. Мармелад також ріжемо невеликими шматочками. На широку сторону кожного трикутника кладемо шматочок мармеладу і загортаємо тісто рогаликом. Деко змащуємо маргарином або вершковим маслом, викладаємо на нього рогалики і випікаємо в духовці при температурі 160-180 градусів 20 хвилин. Готові рогалики з сиром посипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
вершкове масло - 250 г;
борошно - 500 г;
сметана - 250 г;
сода - на кінчику ножа;
різнобарвний мармелад - 300 р.
Приготування
М'яке вершкове масло з'єднайте зі сметаною. Потихеньку додаємо просіяне борошно з содою. Замішуємо еластичне тісто, скачуємо його в кулю і прибираємо в холодильник години на півтори. Після цього розкачуємо його в тонкий пласт і ріжемо трикутниками. Кладемо на широку частину трохи мармеладу і звертаємо рогаликом. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо рогалики і випікаємо 20-25 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне - 700 г;
вода - 1 склянка;
молоко - 1 стакан;
дріжджі свіжі - 20 г;
цукор - 3 ст. ложки;
масло вершкове - 50 г;
сіль - щіпка;
ванільний цукор - 1 пакетик.
Для прошарку:
масло вершкове - 60 р.
Для начинки:
мармелад - 350 р.
Приготування
У теплу воду додаємо цукор, додаємо близько 1 столової ложки борошна і дріжджі. Добре перемішуємо і ставимо опару в тепле місце підходити. У глибоку миску просіваємо борошно, додаємо тепле молоко, щіпку солі, вершкове масло і підійшла опару. Замішуємо м'яке тісто, накриваємо його плівкою і поставити підходити в тепле місце години на півтори. Потім ділимо його на 8 шматочків і скачуємо з них кульки.
Тепер беремо 2 кульки, придавлюємо їх до розміру в діаметрі 8-10 див. Одну корж змащуємо вершковим маслом, відступаючи від краю 1-2 див. Накриваємо інший коржем і скріплюємо їх краю. Тепер ці 2 сполучені коржі розгортаємо в пласт товщиною близько 05 див. Ділимо тісто на трикутники, на кожен кладемо шматочок мармеладу і скачуємо рогалики. Точно таку ж процедуру повторюємо і для інших частин тесту. Викладаємо рогалики на деко і залишаємо хвилин на 15 підходити. В духовці з температурою близько 180 градусів і випікаємо 20-25 хвилин. Ось і все рогалики з листкового тіста готові!
Рецепт рогаликів з мармеладом
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Додаємо в нього цукор, сметану і добре перемішуємо. Потім потихеньку додаємо борошно і вимішуємо тісто. Тісто виходить досить жирним і важким. Ділимо його на 6 частин і кожну розкачуємо колом. Нарізаємо невеликими смужками мармелад. Коло тесту ділимо на 8 частин, на широку частину кожного шматочка кладемо мармелад і звертаємо рулетиком. При температурі 170-180 градусів випікаємо до зарум'янювання.
Сирні рогалики з мармеладом
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через сито, додаємо вершкове масло, яйце, борошно, соду, гашену оцтом, і яйце. Добре все розмішуємо. Потім накриваємо тісто серветкою і залишаємо хвилин на 20-30. Стіл присипаємо борошном і розкачуємо тісто в тонкий-тонкий пласт. Ріжемо його на рівні трикутнички. Мармелад також ріжемо невеликими шматочками. На широку сторону кожного трикутника кладемо шматочок мармеладу і загортаємо тісто рогаликом. Деко змащуємо маргарином або вершковим маслом, викладаємо на нього рогалики і випікаємо в духовці при температурі 160-180 градусів 20 хвилин. Готові рогалики з сиром посипаємо цукровою пудрою.
Пісочні рогалики з мармеладом
Інгредієнти:
Приготування
М'яке вершкове масло з'єднайте зі сметаною. Потихеньку додаємо просіяне борошно з содою. Замішуємо еластичне тісто, скачуємо його в кулю і прибираємо в холодильник години на півтори. Після цього розкачуємо його в тонкий пласт і ріжемо трикутниками. Кладемо на широку частину трохи мармеладу і звертаємо рогаликом. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо рогалики і випікаємо 20-25 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Листкове печиво "рогалики з мармеладом"
Інгредієнти:
Для тіста:
Для прошарку:
Для начинки:
Приготування
У теплу воду додаємо цукор, додаємо близько 1 столової ложки борошна і дріжджі. Добре перемішуємо і ставимо опару в тепле місце підходити. У глибоку миску просіваємо борошно, додаємо тепле молоко, щіпку солі, вершкове масло і підійшла опару. Замішуємо м'яке тісто, накриваємо його плівкою і поставити підходити в тепле місце години на півтори. Потім ділимо його на 8 шматочків і скачуємо з них кульки.
Тепер беремо 2 кульки, придавлюємо їх до розміру в діаметрі 8-10 див. Одну корж змащуємо вершковим маслом, відступаючи від краю 1-2 див. Накриваємо інший коржем і скріплюємо їх краю. Тепер ці 2 сполучені коржі розгортаємо в пласт товщиною близько 05 див. Ділимо тісто на трикутники, на кожен кладемо шматочок мармеладу і скачуємо рогалики. Точно таку ж процедуру повторюємо і для інших частин тесту. Викладаємо рогалики на деко і залишаємо хвилин на 15 підходити. В духовці з температурою близько 180 градусів і випікаємо 20-25 хвилин. Ось і все рогалики з листкового тіста готові!
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій
Рогалики з дріжджового тіста
Ароматні рогалики - універсальне додаток до чаю і кави, а також ситний перекус, який зручно брати з собою. Начинка для рогалика може бути солодкою,
Рогалики на сметані
Рогалики, приготовані на сметані, виходять чудово ніжними, смачними і пишними. Таку випічку неодмінно оцінять по достоїнству ваші близькі та друзі.
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про
Рогалики з горіхами
Рогалики - смачна випічка, яку обожнюють і дорослі, і діти. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від вашої фантазії та переваг. І