Печиво з мармеладом
Печиво з мармеладом - оригінальна випічка, яка шалено сподобається вашим дітям. Та й дорослі не залишаться спокійними і байдужими до такого смачного і рассипчатому страви до чаю. Пропонуємо вам рецепти приготування печива з мармеладом.
Інгредієнти:
сир - 250 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 2 ст.;
ванільний цукор - 10 г;
розпушувач - щіпка;
вершкове масло - 100 г;
цукровий пісок - за смаком;
мармелад - 200 р.
Приготування
Сир змішуємо з ванільним цукром, розпушувачем і рослинним маслом. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Стіл присипаємо цукровим піском, викладаємо тісто і добре розминаємо його. Далі розгортаємо в пласт товщиною близько 05 см. За допомогою тарілки вирізаємо коло і поділяємо його на 8 однакових частин. Мармелад подрібнюємо кубиками, викладаємо на тісто і закатуємо печиво у вигляді рогалика. Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів, а деко змащуємо маслом і посипаємо манкою. Викладаємо сирне печиво з мармеладом на деко і випікаємо до утворення рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
Для печива:
яйце - 3 шт.;
цукрова пудра - 100 г;
мармелад - 50 г;
борошно - 100 р.
Для глазурі:
масло вершкове - 50 г;
молочний шоколад - 100 р.
Приготування
Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо і поступово додаємо цукрову пудру. Потім додати жовтки і розмішуємо масу до пишного і повітряного стану. Борошно просіваємо і акуратно вводимо в збиті яйця. Деко застеляємо пекарським папером, духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і видавлюємо круглі печеньки.
Випікаємо хвилин 8 до злегка золотистого кольору, а потім знімаємо з дека і залишаємо остигати. Після цього викладаємо зверху на кожне печиво мармеладик і ставимо в холодильник на 30 хвилин. Цим часом готуємо глазур: на водяній бані розтоплюємо шоколад, змішуємо його з розтопленим маслом і отриманою сумішшю поливаємо охолоджене пісочне печиво з мармеладом.
Печиво "рогалики" з мармеладом
Інгредієнти:
Приготування
Сир змішуємо з ванільним цукром, розпушувачем і рослинним маслом. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Стіл присипаємо цукровим піском, викладаємо тісто і добре розминаємо його. Далі розгортаємо в пласт товщиною близько 05 см. За допомогою тарілки вирізаємо коло і поділяємо його на 8 однакових частин. Мармелад подрібнюємо кубиками, викладаємо на тісто і закатуємо печиво у вигляді рогалика. Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів, а деко змащуємо маслом і посипаємо манкою. Викладаємо сирне печиво з мармеладом на деко і випікаємо до утворення рум'яної скоринки.
Печиво з мармеладом в шоколаді
Інгредієнти:
Для печива:
Для глазурі:
Приготування
Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо і поступово додаємо цукрову пудру. Потім додати жовтки і розмішуємо масу до пишного і повітряного стану. Борошно просіваємо і акуратно вводимо в збиті яйця. Деко застеляємо пекарським папером, духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і видавлюємо круглі печеньки.
Випікаємо хвилин 8 до злегка золотистого кольору, а потім знімаємо з дека і залишаємо остигати. Після цього викладаємо зверху на кожне печиво мармеладик і ставимо в холодильник на 30 хвилин. Цим часом готуємо глазур: на водяній бані розтоплюємо шоколад, змішуємо його з розтопленим маслом і отриманою сумішшю поливаємо охолоджене пісочне печиво з мармеладом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадне печиво - рецепт
Коли хочеться солоденького - не варто собі відмовляти. Краще спекти хрустке шоколадне печиво, смак якого запам'ятається вам надовго. Рецепти даного
Пряники на кефірі
Пряники - це смачна і ароматна випічка, яка подобається як дорослим, так і дітям. А якщо вона ще приготовлена в домашніх умовах - це взагалі чудово.
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І
Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити