Печиво з мармеладом - оригінальна випічка, яка шалено сподобається вашим дітям. Та й дорослі не залишаться спокійними і байдужими до такого смачного і рассипчатому страви до чаю. Пропонуємо вам рецепти приготування печива з мармеладом.
Печиво "рогалики" з мармеладом
Інгредієнти: сир - 250 г; яйце - 1 шт.; борошно - 2 ст.; ванільний цукор - 10 г; розпушувач - щіпка; вершкове масло - 100 г; цукровий пісок - за смаком; мармелад - 200 р. Приготування Сир змішуємо з ванільним цукром, розпушувачем і рослинним маслом. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Стіл присипаємо цукровим піском, викладаємо тісто і добре розминаємо його. Далі розгортаємо в пласт товщиною близько 05 см. За допомогою тарілки вирізаємо коло і поділяємо його на 8 однакових частин. Мармелад подрібнюємо кубиками, викладаємо на тісто і закатуємо печиво у вигляді рогалика. Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів, а деко змащуємо маслом і посипаємо манкою. Викладаємо сирне печиво з мармеладом на деко і випікаємо до утворення рум'яної скоринки.
Печиво з мармеладом в шоколаді
Інгредієнти: Для печива:
яйце - 3 шт.; цукрова пудра - 100 г; мармелад - 50 г; борошно - 100 р. Для глазурі:
масло вершкове - 50 г; молочний шоколад - 100 р. Приготування Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо і поступово додаємо цукрову пудру. Потім додати жовтки і розмішуємо масу до пишного і повітряного стану.
Борошно просіваємо і акуратно вводимо в збиті яйця. Деко застеляємо пекарським папером, духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і видавлюємо круглі печеньки.
Випікаємо хвилин 8 до злегка золотистого кольору, а потім знімаємо з дека і залишаємо остигати. Після цього викладаємо зверху на кожне печиво мармеладик і ставимо в холодильник на 30 хвилин. Цим часом готуємо глазур: на водяній бані розтоплюємо шоколад, змішуємо його з розтопленим маслом і отриманою сумішшю поливаємо охолоджене пісочне печиво з мармеладом.