Вернуться назад Распечатать

Печиво з мармеладом

Печиво з мармеладом
Печиво з мармеладом - оригінальна випічка, яка шалено сподобається вашим дітям. Та й дорослі не залишаться спокійними і байдужими до такого смачного і рассипчатому страви до чаю. Пропонуємо вам рецепти приготування печива з мармеладом.

Печиво "рогалики" з мармеладом


Інгредієнти:

  • сир - 250 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 2 ст.;

  • ванільний цукор - 10 г;

  • розпушувач - щіпка;

  • вершкове масло - 100 г;

  • цукровий пісок - за смаком;

  • мармелад - 200 р.


  • Приготування
    Сир змішуємо з ванільним цукром, розпушувачем і рослинним маслом. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Стіл присипаємо цукровим піском, викладаємо тісто і добре розминаємо його. Далі розгортаємо в пласт товщиною близько 05 см. За допомогою тарілки вирізаємо коло і поділяємо його на 8 однакових частин. Мармелад подрібнюємо кубиками, викладаємо на тісто і закатуємо печиво у вигляді рогалика. Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів, а деко змащуємо маслом і посипаємо манкою. Викладаємо сирне печиво з мармеладом на деко і випікаємо до утворення рум'яної скоринки.

    Печиво з мармеладом в шоколаді


    Інгредієнти:
    Для печива:

  • яйце - 3 шт.;

  • цукрова пудра - 100 г;

  • мармелад - 50 г;

  • борошно - 100 р.


  • Для глазурі:

  • масло вершкове - 50 г;

  • молочний шоколад - 100 р.


  • Приготування
    Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо і поступово додаємо цукрову пудру. Потім додати жовтки і розмішуємо масу до пишного і повітряного стану.
    Печиво з мармеладом
    Борошно просіваємо і акуратно вводимо в збиті яйця. Деко застеляємо пекарським папером, духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і видавлюємо круглі печеньки.
    Випікаємо хвилин 8 до злегка золотистого кольору, а потім знімаємо з дека і залишаємо остигати. Після цього викладаємо зверху на кожне печиво мармеладик і ставимо в холодильник на 30 хвилин. Цим часом готуємо глазур: на водяній бані розтоплюємо шоколад, змішуємо його з розтопленим маслом і отриманою сумішшю поливаємо охолоджене пісочне печиво з мармеладом.