Рогалики з горіхами
Що приготувати до столу, щоб здивувати і потішити своїх рідних? Пропонуємо вам рецепти приготування рогаликів з горіхами, які всім припадуть до смаку.
Інгредієнти:
масло вершкове - 125 г;
сметана - 200 мл;
сіль - щіпка;
цукрова пудра для прикраси;
борошно - 400 р.
Для начинки:
горіхи волоські - 200 г;
цукор - 160 г;
мелена кориця - 05 ч. ложки;
мед - 40 г;
молоко - 1 ст. ложка;
яєчний жовток - 1 шт.
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до 180 градусів. Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, подрібнюємо в блендері до стану великої крихти, додаємо за смаком цукор, мелену корицю, кладемо мед і все добре перемішуємо. Охолоджене вершкове масло натираємо на крупній тертці, всипаємо просіяне борошно, кладемо сметану і сіль. Замішуємо однорідне еластичне тісто і прибираємо приблизно на годину в холодильник. Потім розділяємо його на кілька шматків, розкачуємо кожен в круглий пласт і розрізаємо на трикутники. Далі викладаємо трохи горіхової начинки і звертаємо тісто в рогалики. Деко застеляємо папером для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо наші булочки та покриваємо їх сумішшю жовтка з молоком. Випікаємо рогалики з волоськими горіхами 30 хвилин, а потім присипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно - 700 г;
маргарин - 200 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
кефір - 250 мл;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - щіпка.
Для начинки:
волоські горіхи - 250 г;
родзинки - 250 г;
цукор ванільний - 1 пакетик;
цукровий пісок - 2 ст. ложки.
Приготування
Родзинки перебираємо, промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо його на деякий час. Борошно просіваємо у велику миску, додаємо дрібку солі, цукор, розпушувач і все ретельно перемішуємо. Вершкове масло або маргарин заздалегідь охолоджуємо, а потім натираємо на тертці і розтираємо з борошном до отримання крихти.
Поступово вливаємо домашній кефір і замішуємо м'яке тісто. Залишаємо його на столі і переходимо до приготування начинки. Родзинки промиваємо, обережно зливаємо воду і змішуємо з подрібненими волоськими горіхами. Додаємо ванільний і простий цукор, перемішуємо. Тісто ділимо на 3 частини, по черзі розкачуємо кожну в коло, поділяємо його на сектори, викладаємо начинку і скачуємо рогалики. Тим часом розігріваємо до 200 градусів духовку. Деко накриваємо пекарської папером, укладаємо рогалики, змащуємо їх збитим з молоком, яйцем і випікаємо 35 хвилин.
Рогалики з горіхами і медом
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до 180 градусів. Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, подрібнюємо в блендері до стану великої крихти, додаємо за смаком цукор, мелену корицю, кладемо мед і все добре перемішуємо. Охолоджене вершкове масло натираємо на крупній тертці, всипаємо просіяне борошно, кладемо сметану і сіль. Замішуємо однорідне еластичне тісто і прибираємо приблизно на годину в холодильник. Потім розділяємо його на кілька шматків, розкачуємо кожен в круглий пласт і розрізаємо на трикутники. Далі викладаємо трохи горіхової начинки і звертаємо тісто в рогалики. Деко застеляємо папером для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо наші булочки та покриваємо їх сумішшю жовтка з молоком. Випікаємо рогалики з волоськими горіхами 30 хвилин, а потім присипаємо цукровою пудрою.
Рогалики з горіхами і родзинками
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Родзинки перебираємо, промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо його на деякий час. Борошно просіваємо у велику миску, додаємо дрібку солі, цукор, розпушувач і все ретельно перемішуємо. Вершкове масло або маргарин заздалегідь охолоджуємо, а потім натираємо на тертці і розтираємо з борошном до отримання крихти.
Поступово вливаємо домашній кефір і замішуємо м'яке тісто. Залишаємо його на столі і переходимо до приготування начинки. Родзинки промиваємо, обережно зливаємо воду і змішуємо з подрібненими волоськими горіхами. Додаємо ванільний і простий цукор, перемішуємо. Тісто ділимо на 3 частини, по черзі розкачуємо кожну в коло, поділяємо його на сектори, викладаємо начинку і скачуємо рогалики. Тим часом розігріваємо до 200 градусів духовку. Деко накриваємо пекарської папером, укладаємо рогалики, змащуємо їх збитим з молоком, яйцем і випікаємо 35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих
Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
Рогалики на сметані
Рогалики, приготовані на сметані, виходять чудово ніжними, смачними і пишними. Таку випічку неодмінно оцінять по достоїнству ваші близькі та друзі.
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про