Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рогалики з горіхами

Рогалики з горіхами

17-01-2015, 16:26
5 602
Рогалики з горіхами
Що приготувати до столу, щоб здивувати і потішити своїх рідних? Пропонуємо вам рецепти приготування рогаликів з горіхами, які всім припадуть до смаку.

Рогалики з горіхами і медом


Інгредієнти:

  • масло вершкове - 125 г;

  • сметана - 200 мл;

  • сіль - щіпка;

  • цукрова пудра для прикраси;

  • борошно - 400 р.


  • Для начинки:

  • горіхи волоські - 200 г;

  • цукор - 160 г;

  • мелена кориця - 05 ч. ложки;

  • мед - 40 г;

  • молоко - 1 ст. ложка;

  • яєчний жовток - 1 шт.


  • Приготування
    Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до 180 градусів. Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, подрібнюємо в блендері до стану великої крихти, додаємо за смаком цукор, мелену корицю, кладемо мед і все добре перемішуємо. Охолоджене вершкове масло натираємо на крупній тертці, всипаємо просіяне борошно, кладемо сметану і сіль. Замішуємо однорідне еластичне тісто і прибираємо приблизно на годину в холодильник. Потім розділяємо його на кілька шматків, розкачуємо кожен в круглий пласт і розрізаємо на трикутники. Далі викладаємо трохи горіхової начинки і звертаємо тісто в рогалики. Деко застеляємо папером для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо наші булочки та покриваємо їх сумішшю жовтка з молоком. Випікаємо рогалики з волоськими горіхами 30 хвилин, а потім присипаємо цукровою пудрою.

    Рогалики з горіхами і родзинками


    Інгредієнти:

  • борошно - 700 г;

  • маргарин - 200 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • кефір - 250 мл;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сіль - щіпка.


  • Для начинки:

  • волоські горіхи - 250 г;

  • родзинки - 250 г;

  • цукор ванільний - 1 пакетик;

  • цукровий пісок - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Родзинки перебираємо, промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо його на деякий час. Борошно просіваємо у велику миску, додаємо дрібку солі, цукор, розпушувач і все ретельно перемішуємо. Вершкове масло або маргарин
    Рогалики з горіхами
    заздалегідь охолоджуємо, а потім натираємо на тертці і розтираємо з борошном до отримання крихти.
    Поступово вливаємо домашній кефір і замішуємо м'яке тісто. Залишаємо його на столі і переходимо до приготування начинки. Родзинки промиваємо, обережно зливаємо воду і змішуємо з подрібненими волоськими горіхами. Додаємо ванільний і простий цукор, перемішуємо. Тісто ділимо на 3 частини, по черзі розкачуємо кожну в коло, поділяємо його на сектори, викладаємо начинку і скачуємо рогалики. Тим часом розігріваємо до 200 градусів духовку. Деко накриваємо пекарської папером, укладаємо рогалики, змащуємо їх збитим з молоком, яйцем і випікаємо 35 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рогалики з начинкою
    Рогалики з начинкою
    Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
    Рогалики з пісочного тіста
    Рогалики з пісочного тіста
    Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих
    Рогалики на кефірі
    Рогалики на кефірі
    Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
    Рогалики на сметані
    Рогалики на сметані
    Рогалики, приготовані на сметані, виходять чудово ніжними, смачними і пишними. Таку випічку неодмінно оцінять по достоїнству ваші близькі та друзі.
    Рогалики з вишнею
    Рогалики з вишнею
    Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
    Рецепт рогаликів на маргарині
    Рецепт рогаликів на маргарині
    Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про