Рецепт рогаликів на маргарині
Якщо у вас зовсім немає часу, а до чаю хочеться чогось смачненького, то пропонуємо вам приготувати рогалики на маргарині. Начинку можете використовувати будь-яку, а можете взагалі спекти булочки і без неї.
Інгредієнти:
молочний маргарин - 200 г;
сметана 15 % - 200 мл;
мелена кориця - 1 ч. ложка;
борошно - 350 г;
яйце - 1 шт.;
цукор - 2 ст. ложки;
варення - за смаком.
Приготування
Всі інгредієнти, крім варення, змішуємо між собою і замішуємо злегка туговатое тісто. Потім розкачуємо його в круглий тонкий пласт, розрізаємо на сектори, викладаємо начинку і звертаємо. Перекладаємо всі отримані рогалики з варенням на деко і відправляємо на 30 хвилин в духову шафу, розігрітий до 180 градусів.
Інгредієнти:
маргарин - 200 г;
кефір - 2 ст.;
сметана - 5 ст. ложок;
яйце - 2 шт.;
борошно - 1 кг;
розпушувач - 1 ч. ложка;
повидло для начинки;
цукрова пудра.
Приготування
Для приготування рогаликів з повидлом на маргарині кефір виливаємо в глибоку посуд, додаємо сметану, додаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Яйця збиваємо окремо з цукром і виливаємо суміш у кефір. Розм'якшений маргарин нарізаємо дуже дрібно і додаємо туди ж. Потім всипаємо борошно, швидко замішуємо густе тісто, скачуємо його в кулю і прибираємо на півгодини в холодильник.
Після цього розгортаємо в круглий тонкий пласт, тісто розрізаємо на трикутники, викладаємо начинку і акуратно згортаємо рогалики. Викладаємо їх на деко і випікаємо при температурі 200 градусів до готовності 30-35 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 500 г;
маргарин - 100 г;
яйце - 2 шт.;
сметана - 100 мл;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
молоко - 100 мл;
цукор і сіль - за смаком.
Приготування
Молоко наливають у чашку, злегка підігріваємо, розчиняємо в ньому цукор, висипаємо сухі дріжджі і, не розмішуючи, накриваємо серветкою і залишаємо на годину. Цим часом просіваємо борошно, нарізаємо в неї заморожений маргарин і перетираємо все до утворення крихти. Потім робимо в борошні поглиблення, виливаємо молочну суміш, розбиваємо яйця, кладемо сметану і сіль.
Вимішуємо тісто, загортаємо його в плівку і відправляємо на 2 години в холодильник. Далі ділимо його на дві частини, розкачуємо кожну в коло і нарізаємо на однакові сектора. Викладаємо будь-яку начинку, щільно слепляем краю і загортаємо тісто в рогалик. Потім накриваємо його рушником і залишаємо на 30 хвилин постояти і трохи підійти. Випікаємо рогалики в гарячій духовці, змастити поверхню булочок яйцем і посипати їх зверху цукром.
Рецепт рогаликів на сметані і маргарині
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти, крім варення, змішуємо між собою і замішуємо злегка туговатое тісто. Потім розкачуємо його в круглий тонкий пласт, розрізаємо на сектори, викладаємо начинку і звертаємо. Перекладаємо всі отримані рогалики з варенням на деко і відправляємо на 30 хвилин в духову шафу, розігрітий до 180 градусів.
Рогалики на кефірі і маргарині
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рогаликів з повидлом на маргарині кефір виливаємо в глибоку посуд, додаємо сметану, додаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Яйця збиваємо окремо з цукром і виливаємо суміш у кефір. Розм'якшений маргарин нарізаємо дуже дрібно і додаємо туди ж. Потім всипаємо борошно, швидко замішуємо густе тісто, скачуємо його в кулю і прибираємо на півгодини в холодильник.
Після цього розгортаємо в круглий тонкий пласт, тісто розрізаємо на трикутники, викладаємо начинку і акуратно згортаємо рогалики. Викладаємо їх на деко і випікаємо при температурі 200 градусів до готовності 30-35 хвилин.
Рогалики на маргарині і дріжджах
Інгредієнти:
Приготування
Молоко наливають у чашку, злегка підігріваємо, розчиняємо в ньому цукор, висипаємо сухі дріжджі і, не розмішуючи, накриваємо серветкою і залишаємо на годину. Цим часом просіваємо борошно, нарізаємо в неї заморожений маргарин і перетираємо все до утворення крихти. Потім робимо в борошні поглиблення, виливаємо молочну суміш, розбиваємо яйця, кладемо сметану і сіль.
Вимішуємо тісто, загортаємо його в плівку і відправляємо на 2 години в холодильник. Далі ділимо його на дві частини, розкачуємо кожну в коло і нарізаємо на однакові сектора. Викладаємо будь-яку начинку, щільно слепляем краю і загортаємо тісто в рогалик. Потім накриваємо його рушником і залишаємо на 30 хвилин постояти і трохи підійти. Випікаємо рогалики в гарячій духовці, змастити поверхню булочок яйцем і посипати їх зверху цукром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
Рогалики з повидлом - рецепт
Рогалики з повидлом - дуже смачне ласощі, яке можна спекти в будь-який момент. Час приготування цього десерту залежить від тіста, а тому ми розповімо
Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
Рогалики на сметані
Рогалики, приготовані на сметані, виходять чудово ніжними, смачними і пишними. Таку випічку неодмінно оцінять по достоїнству ваші близькі та друзі.
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
Рогалики з горіхами
Рогалики - смачна випічка, яку обожнюють і дорослі, і діти. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від вашої фантазії та переваг. І