Вернуться назад Распечатать

Рецепт рогаликів на маргарині

Рецепт рогаликів на маргарині
Якщо у вас зовсім немає часу, а до чаю хочеться чогось смачненького, то пропонуємо вам приготувати рогалики на маргарині. Начинку можете використовувати будь-яку, а можете взагалі спекти булочки і без неї.

Рецепт рогаликів на сметані і маргарині


Інгредієнти:

  • молочний маргарин - 200 г;

  • сметана 15 % - 200 мл;

  • мелена кориця - 1 ч. ложка;

  • борошно - 350 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • варення - за смаком.


  • Приготування
    Всі інгредієнти, крім варення, змішуємо між собою і замішуємо злегка туговатое тісто. Потім розкачуємо його в круглий тонкий пласт, розрізаємо на сектори, викладаємо начинку і звертаємо. Перекладаємо всі отримані рогалики з варенням на деко і відправляємо на 30 хвилин в духову шафу, розігрітий до 180 градусів.

    Рогалики на кефірі і маргарині


    Інгредієнти:

  • маргарин - 200 г;

  • кефір - 2 ст.;

  • сметана - 5 ст. ложок;

  • яйце - 2 шт.;

  • борошно - 1 кг;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • повидло для начинки;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    Для приготування рогаликів з повидлом на маргарині кефір виливаємо в глибоку посуд, додаємо сметану, додаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Яйця збиваємо окремо з цукром і виливаємо суміш у кефір. Розм'якшений маргарин нарізаємо дуже дрібно і додаємо туди ж. Потім всипаємо борошно, швидко замішуємо густе тісто, скачуємо його в кулю і прибираємо на півгодини в холодильник.
    Після цього розгортаємо в круглий тонкий пласт, тісто розрізаємо на трикутники, викладаємо начинку і акуратно згортаємо рогалики. Викладаємо їх на деко і випікаємо при температурі 200 градусів до готовності 30-35 хвилин.

    Рогалики на маргарині і дріжджах


    Інгредієнти:

  • борошно - 500 г;

  • маргарин - 100 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • сметана - 100 мл;

  • сухі дріжджі - 1 ч. ложка;

  • молоко - 100 мл;

  • цукор і сіль - за смаком.


  • Приготування
    Молоко наливають у чашку, злегка підігріваємо, розчиняємо в ньому цукор, висипаємо сухі дріжджі і, не розмішуючи, накриваємо серветкою
    Рецепт рогаликів на маргарині
    і залишаємо на годину. Цим часом просіваємо борошно, нарізаємо в неї заморожений маргарин і перетираємо все до утворення крихти. Потім робимо в борошні поглиблення, виливаємо молочну суміш, розбиваємо яйця, кладемо сметану і сіль.
    Вимішуємо тісто, загортаємо його в плівку і відправляємо на 2 години в холодильник. Далі ділимо його на дві частини, розкачуємо кожну в коло і нарізаємо на однакові сектора. Викладаємо будь-яку начинку, щільно слепляем краю і загортаємо тісто в рогалик. Потім накриваємо його рушником і залишаємо на 30 хвилин постояти і трохи підійти. Випікаємо рогалики в гарячій духовці, змастити поверхню булочок яйцем і посипати їх зверху цукром.