Розтягаї з повидлом
Ми звикли, що розтягаї готуються лише з солоною начинкою. Традиційно в цьому пиріжку можна зустріти м'ясо, рибу, птицю, рис з овочами і яйцем. Ми ж пропонуємо вам спробувати пиріжки з повидлом - смачне солодке блюдо до чаю.
Інгредієнти:
молоко - 500 мл;
розпушувач - 9 м;
дріжджі свіжі - 22 м;
цукор - 60 г;
яйця курячі - 2 шт.;
жир кулінарний - 60-70 г;
рослинне масло - 250 мл;
ванілін - 1/2 пакетика;
сіль - 1 ч. ложка;
борошно - 800 г;
повидло.
Приготування
Перед тим, як спекти розтягаї з повидлом, необхідно розвести дріжджі. Для цього спершу змішуємо масло з жиром і ставимо підігріватися в мікрохвильову піч або на водяну баню до повного розчинення. Змішуємо масло з молоком і знову підігріваємо масу до теплого. Додаємо в суміш дріжджі і трохи цукру для їх підживлення. Чекаємо, поки дріжджі активізуються 5-7 хвилин, після чого додаємо яйця, цукор, що залишився, сіль, ванілін і перемішуємо.
Борошно ретельно змішуємо з розпушувачем і всипаємо до масляно-молочної суміші. Замішуємо тісто міксером протягом 10-12 хвилин. Потім переходимо на подпиленную борошном робочу поверхню і обминаємо тісто ще хвилин 5. Змащуємо ємність рослинним маслом, викладаємо ком тесту і залишаємо його підходити в теплому місці близько півтора годин. Далі тісто можна розділити на порції, розкачати в корж і викласти поверх повидло. Краї готового пиріжка защипуємо, на манер вареника, залишаючи в центрі отвір, або заліплюємо будь-яким іншим зручним для вас способом.
Перед випічкою булочки бажано змастити вершковим або рослинним маслом. Випікаються пиріжки-пиріжки з повидлом при 180 градусах. Півгодини достатньо для того, щоб незабаром на вашому столі красувалися рум'яні пироги.
Інгредієнти:
вода - 250 мл;
дріжджі сухі - 7 р.
цукор білий - 60 г;
пшеничне борошно - 500 г;
курячі яйця - 2 шт.;
вершкове масло - 80 р.
Приготування
Починаємо готування, розведення дріжджів 250 мл теплої води. У розчин бажано додати столову ложку цукру. Решту ж цукор змішуємо з просіяним борошном. Додаємо в суху суміш одне яйце, розтоплене масло і вливаємо дріжджовий розчин. Даємо тісту підійти протягом півтори години і ділимо на порції. Кожну порцію розгортаємо в коржик, в центр викладаємо повидло і защипуємо краю. Змащуємо булочки збитим яйцем і викладаємо на деко. Розтягаї будуть готується близько півгодини при 180 градусах.
Рецепт розтягаїв з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як спекти розтягаї з повидлом, необхідно розвести дріжджі. Для цього спершу змішуємо масло з жиром і ставимо підігріватися в мікрохвильову піч або на водяну баню до повного розчинення. Змішуємо масло з молоком і знову підігріваємо масу до теплого. Додаємо в суміш дріжджі і трохи цукру для їх підживлення. Чекаємо, поки дріжджі активізуються 5-7 хвилин, після чого додаємо яйця, цукор, що залишився, сіль, ванілін і перемішуємо.
Борошно ретельно змішуємо з розпушувачем і всипаємо до масляно-молочної суміші. Замішуємо тісто міксером протягом 10-12 хвилин. Потім переходимо на подпиленную борошном робочу поверхню і обминаємо тісто ще хвилин 5. Змащуємо ємність рослинним маслом, викладаємо ком тесту і залишаємо його підходити в теплому місці близько півтора годин. Далі тісто можна розділити на порції, розкачати в корж і викласти поверх повидло. Краї готового пиріжка защипуємо, на манер вареника, залишаючи в центрі отвір, або заліплюємо будь-яким іншим зручним для вас способом.
Перед випічкою булочки бажано змастити вершковим або рослинним маслом. Випікаються пиріжки-пиріжки з повидлом при 180 градусах. Півгодини достатньо для того, щоб незабаром на вашому столі красувалися рум'яні пироги.
Смачний розтягаї з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо готування, розведення дріжджів 250 мл теплої води. У розчин бажано додати столову ложку цукру. Решту ж цукор змішуємо з просіяним борошном. Додаємо в суху суміш одне яйце, розтоплене масло і вливаємо дріжджовий розчин. Даємо тісту підійти протягом півтори години і ділимо на порції. Кожну порцію розгортаємо в коржик, в центр викладаємо повидло і защипуємо краю. Змащуємо булочки збитим яйцем і викладаємо на деко. Розтягаї будуть готується близько півгодини при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Розтягаї з куркою
Розтягаї - це страва російської кухні, яку зазвичай подають до різних супів. Їх готують з м'ясом, рибою і куркою. Ось про останньому варіанті творах
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
Пісочний пиріг з повидлом
Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві
Рогалики з повидлом - рецепт
Рогалики з повидлом - дуже смачне ласощі, яке можна спекти в будь-який момент. Час приготування цього десерту залежить від тіста, а тому ми розповімо
Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово