Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Розтягаї з повидлом

Розтягаї з повидлом

18-01-2015, 12:01
1 591
Розтягаї з повидлом
Ми звикли, що розтягаї готуються лише з солоною начинкою. Традиційно в цьому пиріжку можна зустріти м'ясо, рибу, птицю, рис з овочами і яйцем. Ми ж пропонуємо вам спробувати пиріжки з повидлом - смачне солодке блюдо до чаю.

Рецепт розтягаїв з повидлом


Інгредієнти:

  • молоко - 500 мл;

  • розпушувач - 9 м;

  • дріжджі свіжі - 22 м;

  • цукор - 60 г;

  • яйця курячі - 2 шт.;

  • жир кулінарний - 60-70 г;

  • рослинне масло - 250 мл;

  • ванілін - 1/2 пакетика;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • борошно - 800 г;

  • повидло.


  • Приготування
    Перед тим, як спекти розтягаї з повидлом, необхідно розвести дріжджі. Для цього спершу змішуємо масло з жиром і ставимо підігріватися в мікрохвильову піч або на водяну баню до повного розчинення. Змішуємо масло з молоком і знову підігріваємо масу до теплого. Додаємо в суміш дріжджі і трохи цукру для їх підживлення. Чекаємо, поки дріжджі активізуються 5-7 хвилин, після чого додаємо яйця, цукор, що залишився, сіль, ванілін і перемішуємо.
    Борошно ретельно змішуємо з розпушувачем і всипаємо до масляно-молочної суміші. Замішуємо тісто міксером протягом 10-12 хвилин. Потім переходимо на подпиленную борошном робочу поверхню і обминаємо тісто ще хвилин 5. Змащуємо ємність рослинним маслом, викладаємо ком тесту і залишаємо його підходити в теплому місці близько півтора годин. Далі тісто можна розділити на порції, розкачати в корж і викласти поверх повидло. Краї готового пиріжка защипуємо, на манер вареника, залишаючи в центрі отвір, або заліплюємо будь-яким іншим зручним для вас способом.
    Перед випічкою булочки бажано змастити вершковим або рослинним маслом. Випікаються пиріжки-пиріжки з повидлом при 180 градусах. Півгодини достатньо для того, щоб незабаром на вашому столі красувалися рум'яні пироги.

    Смачний розтягаї з повидлом


    Інгредієнти:

  • вода - 250 мл;

  • дріжджі сухі - 7 р.

  • цукор білий - 60 г;

  • пшеничне борошно - 500 г;

  • курячі яйця - 2 шт.;

  • вершкове масло - 80 р.


  • Розтягаї з повидлом
    Приготування
    Починаємо готування, розведення дріжджів 250 мл теплої води. У розчин бажано додати столову ложку цукру. Решту ж цукор змішуємо з просіяним борошном. Додаємо в суху суміш одне яйце, розтоплене масло і вливаємо дріжджовий розчин. Даємо тісту підійти протягом півтори години і ділимо на порції. Кожну порцію розгортаємо в коржик, в центр викладаємо повидло і защипуємо краю. Змащуємо булочки збитим яйцем і викладаємо на деко. Розтягаї будуть готується близько півгодини при 180 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Розтягаї з куркою
    Розтягаї з куркою
    Розтягаї - це страва російської кухні, яку зазвичай подають до різних супів. Їх готують з м'ясом, рибою і куркою. Ось про останньому варіанті творах
    Пиріжки з листкового тіста
    Пиріжки з листкового тіста
    Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
    Листкове тісто з повидлом
    Листкове тісто з повидлом
    Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
    Пісочний пиріг з повидлом
    Пісочний пиріг з повидлом
    Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві
    Рогалики з повидлом - рецепт
    Рогалики з повидлом - рецепт
    Рогалики з повидлом - дуже смачне ласощі, яке можна спекти в будь-який момент. Час приготування цього десерту залежить від тіста, а тому ми розповімо
    Печиво з повидлом
    Печиво з повидлом
    Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово