Пиріжки з м'ясом і капустою

Дріжджові пиріжки з м'ясом і капустою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі і цукор розвести в половині склянки теплої води і залишаємо активізуватися. Додаємо до подошедшим дріжджам тепле молоко і перемішуємо. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю, додаємо яйця і масло, слідом вливаємо дріжджовий розчин і замішуємо тісто. Готове тісто формуем в кулю і накриваємо рушником. Залишаємо тісто підійти в теплі до тих пір, поки воно не збільшиться в розмірі.
Тим часом займемося начинкою. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. До цибулі додаємо м'ясо і чекаємо, поки воно схопиться, після чого закладаємо на сковороду нашатковану свіжу і квашену капусту . Тушкуємо вміст сковороди, не забувши гарненько приправити, до м'якості капусти.
Тим часом обминаємо тісто і даємо йому підійти вдруге. Тісто ділимо на порції, розкачуємо кожну порцію в млинець, викладаємо в середину начинку, а краї защипуємо. Даємо пиріжків з м'ясом і квашеною капустою підійти 15 хвилин, а потім випікаємо в духовці 30 хвилин при 180 градусах.
Рецепт пиріжків з м'ясом і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому підготовлені овочі до золотистої скоринки. Після, додаємо на сковороду яловичий фарш, все перемішуємо і чекаємо, поки фарш стане золотистим. Заливаємо начинку томатною пастою, розведеної в склянці води і додаємо вустерширський соус, чебрець, сіль і перець. Тушкуємо все разом 15-20 хвилин.
Тісто розкачуємо, ділимо на квадрати, в центр яких викладаємо начинку. Складаємо квадрати навпіл, краї защипуємо і робимо невеликий отвір для виходу пари. Змащуємо домашні пиріжки з м'ясом і капустою маслом і ставимо в розігріту до 190 градусів духовку випікатися до золотистого кольору.
Як приготувати пиріжки з м'ясом і капустою?
Нижепредставленний рецепт разюче відрізняється від наших класичних уявленнях про пиріжках, це, скоріше, цілі порційні пироги, які неодмінно оцінять любителі британської кухні.
Інгредієнти:

Приготування
У сотейнику на вершковому маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо до нього нарізані овочі і гриби, чекаємо, поки вони підрум'яняться, після чого додаємо борошно і фарш. Чекаємо, поки фарш схопиться, заливаємо все пивом, додаємо сіль, перець і розмарин. Тушкуємо всі 40 хвилин, після чого викладаємо в порційні форми, покриваємо зверху шаром сиру і "кришкою" з тіста. Змащуємо тісто збитим яйцем і випікаємо пироги 25 хвилин при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смажені пиріжки з капустою
Немає у світі людини, яка не пробував би пиріжків з капустою. Це смачне і улюблене блюдо готують мами і бабусі всього світу. Ну а ті, хто поки не

Пиріжки з м'ясом
Росіяни розтягаї оспівані багатьма літературними класиками. Це історичне блюдо просто зобов'язана опинитися у вас на столі, а в приготуванні

Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і

Пиріжки на кисляку
Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх

Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики