Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами
Приготування цих ласощів можна приурочити до святкового новорічного столу. Так як у Новорічну ніч на столі повинно бути не менше 12 страв, возитися в кухні доведеться довго. Благо, що приготувати штрудель не так клопітно, як здається на перший погляд. Наш рецепт з фото вам допоможе.
Необхідні інгредієнти:
яйце - 1 шт.
готове листкове тісто - 1 упаковка
сіль - 1/2 ч. л.
м'ясний фарш - 400 г
часник - 2 великих зубчики
перець чорний
цибуля - 2 шт.
батон черствий - 100 г
вершкове масло - 100 г
молоко - 1 ст.
Спосіб приготування:
Тісто розкачати так, щоб його товщина була близько 2-3 мм. Накрити марлею, залишити на 30-40 хвилин полежати. Не місити.
Очистити цибулю, крупно нарізати. Почистити часник і порізати його кубиками.
Розтопити вершкове масло на великій сковороді. Цибуля прогріти в олії до прозорості, потім обсмажити до золотистого відтінку. Покласти часник, накрити сковороду, трохи пригасити.
Залити батон невеликою кількістю молока, почекати, поки молоко вбереться, посолити і поперчити.
Фарш змішати з батоном, цибулею, все добре перемішати. Не гасити і не обсмажувати.
Тісто змастити розтопленим вершковим маслом. Начинку рівномірно розкласти по листу тесту, залишивши вільні від начинки краю близько 3-4 см для того, щоб потім защипати.
Загорнути рулет за допомогою рушники, защипати краї. Покласти швом вниз на деко, в кількох місцях зробити дірочки. Деко посипати борошном, рулет трохи зігнути.
Духовку нагріти на 200 градусів. Піч 25-30 хвилин.
Вийняти рулет з духовки, змастити збитим жовтком, потримати в вимкненій духовці 10 хвилин.
Подавати гарячим, нарізавши на шматки, з кавою, чаєм.
Цей рецепт штруделя з м'ясом має дві незаперечних переваги: перший - поживність, другий - дуже простий для виконання.
Необхідні інгредієнти:
борошно - 400 г
рослинне масло - 5 ст. л.
яйце - 1 шт
картопля - 800 г
свинина або баранина жирна - 700 г
чорний перець, сіль
молоко - 1 ст.
Спосіб приготування:
Тісто: змішати молоко, яйце, 3 ст. л. рослинного масла, сіль. Всипати борошно, замісити дуже щільне тісто. Потримати в темному місці 30-40 хвилин.
Очистити цибулю, дрібно нашаткувати. Свинину промити, нарізати на невеликі шматочки. Те ж саме зробіть з картоплею.
На містку сковороду викласти половину цибулі, трохи обсмажити, додати свинину.
Покласти картоплю. Влити воду приблизно на третину ємності. Тушкувати, поки картопля не буде готовий наполовину.
Тонко розкачати тісто, змастити маслом, посипати перцем і цибулею. Згорнути рулет, краї защипати, нарізати штрудель на шматочки.
Картопля зі свининою перемішати, додати приправи за смаком. Викласти шматочки штруделя наверх.
Сковороду накрити кришкою, тушкувати всі 15 хвилин, поки тісто не буде готове.
Викласти на блюдо штрудель з м'ясом і картоплею, обережно перевернувши, щоб свинина зі штруделем вийшла зверху.
Необхідні інгредієнти:
квашена капуста - 700 г
тісто листкове - 1 упаковка
свинина - 1 кг
рослинна олія - 50 г
Спосіб приготування:
Взяти тісто, розкачати, залишити на 30 або 40 хвилин.
Свинину нарізати і тушкувати в сотейнику без води. Влити рослинне масло, коли випарується вся рідина. Додати спеції, тушкувати ще 10 хвилин. Покласти нарізану квашену капусту, тушкувати ще 20 хвилин. Зняти, остудити.
Викласти начинку на тісто, розподілити. Скачати штрудель з м'ясом і капустою в рулет, нарізати, викласти на деко. Полити вершковим маслом. Випікати 40 хвилин до зарум'янювання. Температура в духовці - 180 градусів.
Як бачите, приготування штрудель з м'ясом нескладно, особливо якщо тісто для штруделя з м'ясом купувати в магазині.
Штрудель з м'ясом, рецепт
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Штрудель з м'ясом і картоплею
Цей рецепт штруделя з м'ясом має дві незаперечних переваги: перший - поживність, другий - дуже простий для виконання.
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Штрудель з м'ясом і капустою, фото
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Як бачите, приготування штрудель з м'ясом нескладно, особливо якщо тісто для штруделя з м'ясом купувати в магазині.
Рекомендуємо добрі рецепти
Штрудель з м'ясом
Ситний м'ясної штрудель - блюдо, яке відмінно впишеться за святковим столом, або сімейною вечерею.Приготувати цю м'ясну закуску можна без особливих
Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування
Штрудель з листкового тіста
Національне австрійське блюдо підкорило весь світ, тому сьогодні ми розглянемо рецепт штруделя з листкового тіста. Це класичний рецепт штруделя, де в
Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.
Штрудель з капустою
Знаменитий австрійський штрудель може бути не тільки десертом. Варто лише поміняти солодку начинку на солону, і ми отримуємо гідну альтернативу