Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами

Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами

25-12-2014, 21:09
1 859
Приготування цих ласощів можна приурочити до святкового новорічного столу. Так як у Новорічну ніч на столі повинно бути не менше 12 страв, возитися в кухні доведеться довго. Благо, що приготувати штрудель не так клопітно, як здається на перший погляд. Наш рецепт з фото вам допоможе.

Штрудель з м'ясом, рецепт


Необхідні інгредієнти:
Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами


  • яйце - 1 шт.

  • готове листкове тісто - 1 упаковка

  • сіль - 1/2 ч. л.

  • м'ясний фарш - 400 г

  • часник - 2 великих зубчики

  • перець чорний

  • цибуля - 2 шт.

  • батон черствий - 100 г

  • вершкове масло - 100 г

  • молоко - 1 ст.


  • Спосіб приготування:

  • Тісто розкачати так, щоб його товщина була близько 2-3 мм. Накрити марлею, залишити на 30-40 хвилин полежати. Не місити.
    Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами

  • Очистити цибулю, крупно нарізати. Почистити часник і порізати його кубиками.

  • Розтопити вершкове масло на великій сковороді. Цибуля прогріти в олії до прозорості, потім обсмажити до золотистого відтінку. Покласти часник, накрити сковороду, трохи пригасити.

  • Залити батон невеликою кількістю молока, почекати, поки молоко вбереться, посолити і поперчити.

  • Фарш змішати з батоном, цибулею, все добре перемішати. Не гасити і не обсмажувати.
    Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами

  • Тісто змастити розтопленим вершковим маслом. Начинку рівномірно розкласти по листу тесту, залишивши вільні від начинки краю близько 3-4 см для того, щоб потім защипати.

  • Загорнути рулет за допомогою рушники, защипати краї. Покласти швом вниз на деко, в кількох місцях зробити дірочки. Деко посипати борошном, рулет трохи зігнути.

  • Духовку нагріти на 200 градусів. Піч 25-30 хвилин.

  • Вийняти рулет з духовки, змастити збитим жовтком, потримати в вимкненій духовці 10 хвилин.

  • Подавати гарячим, нарізавши на шматки, з кавою, чаєм.


  • Штрудель з м'ясом і картоплею


    Цей рецепт штруделя з м'ясом має дві незаперечних переваги: перший - поживність, другий - дуже простий для виконання.
    Необхідні інгредієнти:
    Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами


  • борошно - 400 г

  • рослинне масло - 5 ст. л.

  • яйце - 1 шт

  • картопля - 800 г

  • свинина або баранина жирна - 700 г

  • чорний перець, сіль

  • молоко - 1 ст.


  • Спосіб приготування:

  • Тісто: змішати молоко, яйце, 3 ст. л. рослинного масла, сіль. Всипати борошно, замісити дуже щільне тісто. Потримати в темному місці 30-40 хвилин.

  • Очистити цибулю, дрібно нашаткувати. Свинину промити, нарізати на невеликі шматочки. Те ж саме зробіть з картоплею.
    Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами

  • На містку сковороду викласти половину цибулі, трохи обсмажити, додати свинину.

  • Покласти картоплю. Влити воду приблизно на третину ємності. Тушкувати, поки картопля не буде готовий наполовину.

  • Тонко розкачати тісто, змастити маслом, посипати перцем і цибулею. Згорнути рулет, краї защипати, нарізати штрудель на шматочки.

  • Картопля зі свининою перемішати, додати приправи за смаком. Викласти шматочки штруделя наверх.

  • Сковороду накрити кришкою, тушкувати всі 15 хвилин, поки тісто не буде готове.

  • Викласти на блюдо штрудель з м'ясом і картоплею, обережно перевернувши, щоб свинина зі штруделем вийшла зверху.


  • Штрудель з м'ясом і капустою, фото


    Необхідні інгредієнти:

  • квашена капуста - 700 г

  • тісто листкове - 1 упаковка

  • свинина - 1 кг

  • рослинна олія - 50 г


  • Спосіб приготування:
    Штрудель з м'ясом на Новий рік 2015 - смачний рецепт приготування штруделя з м'ясом, картоплею, капустою, овочами


  • Взяти тісто, розкачати, залишити на 30 або 40 хвилин.

  • Свинину нарізати і тушкувати в сотейнику без води. Влити рослинне масло, коли випарується вся рідина. Додати спеції, тушкувати ще 10 хвилин. Покласти нарізану квашену капусту, тушкувати ще 20 хвилин. Зняти, остудити.

  • Викласти начинку на тісто, розподілити. Скачати штрудель з м'ясом і капустою в рулет, нарізати, викласти на деко. Полити вершковим маслом. Випікати 40 хвилин до зарум'янювання. Температура в духовці - 180 градусів.


  • Як бачите, приготування штрудель з м'ясом нескладно, особливо якщо тісто для штруделя з м'ясом купувати в магазині.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Штрудель з м'ясом
    Штрудель з м'ясом
    Ситний м'ясної штрудель - блюдо, яке відмінно впишеться за святковим столом, або сімейною вечерею.Приготувати цю м'ясну закуску можна без особливих
    Штрудель з лаваша
    Штрудель з лаваша
    Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування
    Штрудель з листкового тіста
    Штрудель з листкового тіста
    Національне австрійське блюдо підкорило весь світ, тому сьогодні ми розглянемо рецепт штруделя з листкового тіста. Це класичний рецепт штруделя, де в
    Штрудель з маком
    Штрудель з маком
    Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.
    Штрудель з капустою
    Штрудель з капустою
    Знаменитий австрійський штрудель може бути не тільки десертом. Варто лише поміняти солодку начинку на солону, і ми отримуємо гідну альтернативу