Штрудель з лаваша

Штрудель з лаваша з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Яблука миємо, очищаємо від шкірки і серцевини, і нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо їх з 15 столовими ложками цукру і за бажанням додаємо корицю. На сковороді розтоплюємо 30 г вершкового масла, викладаємо туди яблука і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Яйце збиваємо з цукром. Лист лавашу змащуємо розм'якшеним вершковим маслом, а зверху сумішшю цукру і яйця. Викладаємо рівним шаром яблучну начинку, зверху - подрібнені горіхи.
Тепер формуємо штрудель: спочатку підверніть краю лаваша, а потім акуратно згортаємо лист з начинкою в рулет. На

Отже, скориставшись даним рецептом, можна також приготувати штрудель з лаваша з вишнею . Для цього видаляємо кісточки з вишень, змішуємо їх з цукром і крохмалем (щоб він увібрав зайву рідину), за бажанням додаємо ванільний цукор. Можна також використовувати заморожені ягоди. Тільки їх потрібно заздалегідь дістати з морозилки і розморозити природним шляхом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Штрудель з вишнями
Штрудель - страва європейське, а точніше австрійське. Але ж це не означає, що ми не зможемо його приготувати. Головне в цій нелегкій справі - гарний

Штрудель з полуницею
Відомий автрийский десерт - штрудель, який так хочеться навчитися готувати самим. Існує дуже багато варіантів начинки для штруделя. Ми вам розповімо,

Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.

Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити