Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Штрудель з лаваша

Штрудель з лаваша

18-01-2015, 22:58
2 258
Штрудель з лаваша
Штрудель - це ласощі австрійської кухні. Фактично, це пиріжок з листкового тіста найчастіше з солодкою начинкою. Але, щоб тісто вийшло правильним і смачним, потрібні певні навички і час. Ми запропонуємо вам спрощений варіант приготування ледачого штруделя з лаваша. Часу для його приготування потрібно зовсім небагато, а смак вас приємно здивує. Отже, рецепт штруделя з лаваша чекає вас.

Штрудель з лаваша з яблуками


Інгредієнти:

  • лаваш вірменський - 1 шт.;

  • яблука - 4 шт.;

  • горіхи волоські - 40 г;

  • яйця - 1 шт.;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • масло вершкове - 130 г;

  • кориця, цукрова пудра - за смаком.


  • Приготування
    Яблука миємо, очищаємо від шкірки і серцевини, і нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо їх з 15 столовими ложками цукру і за бажанням додаємо корицю. На сковороді розтоплюємо 30 г вершкового масла, викладаємо туди яблука і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Яйце збиваємо з цукром. Лист лавашу змащуємо розм'якшеним вершковим маслом, а зверху сумішшю цукру і яйця. Викладаємо рівним шаром яблучну начинку, зверху - подрібнені горіхи.
    Тепер формуємо штрудель: спочатку підверніть краю лаваша, а потім акуратно згортаємо лист з начинкою в рулет. На
    Штрудель з лаваша
    деко, застелене папером для випічки викладаємо штрудель швом вниз, зверху змащуємо його вершковим маслом і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів на 15 хвилин. Готовий яблучний штрудель з лаваша можна посипати цукровою пудрою.
    Отже, скориставшись даним рецептом, можна також приготувати штрудель з лаваша з вишнею . Для цього видаляємо кісточки з вишень, змішуємо їх з цукром і крохмалем (щоб він увібрав зайву рідину), за бажанням додаємо ванільний цукор. Можна також використовувати заморожені ягоди. Тільки їх потрібно заздалегідь дістати з морозилки і розморозити природним шляхом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Штрудель з вишнями
    Штрудель з вишнями
    Штрудель - страва європейське, а точніше австрійське. Але ж це не означає, що ми не зможемо його приготувати. Головне в цій нелегкій справі - гарний
    Штрудель з полуницею
    Штрудель з полуницею
    Відомий автрийский десерт - штрудель, який так хочеться навчитися готувати самим. Існує дуже багато варіантів начинки для штруделя. Ми вам розповімо,
    Штрудель з маком
    Штрудель з маком
    Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.
    Листковий штрудель з яблуками
    Листковий штрудель з яблуками
    Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити