Штрудель з лаваша
Штрудель - це ласощі австрійської кухні. Фактично, це пиріжок з листкового тіста найчастіше з солодкою начинкою. Але, щоб тісто вийшло правильним і смачним, потрібні певні навички і час. Ми запропонуємо вам спрощений варіант приготування ледачого штруделя з лаваша. Часу для його приготування потрібно зовсім небагато, а смак вас приємно здивує. Отже, рецепт штруделя з лаваша чекає вас.
Інгредієнти:
лаваш вірменський - 1 шт.;
яблука - 4 шт.;
горіхи волоські - 40 г;
яйця - 1 шт.;
цукор - 2 ст. ложки;
масло вершкове - 130 г;
кориця, цукрова пудра - за смаком.
Приготування
Яблука миємо, очищаємо від шкірки і серцевини, і нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо їх з 15 столовими ложками цукру і за бажанням додаємо корицю. На сковороді розтоплюємо 30 г вершкового масла, викладаємо туди яблука і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Яйце збиваємо з цукром. Лист лавашу змащуємо розм'якшеним вершковим маслом, а зверху сумішшю цукру і яйця. Викладаємо рівним шаром яблучну начинку, зверху - подрібнені горіхи.
Тепер формуємо штрудель: спочатку підверніть краю лаваша, а потім акуратно згортаємо лист з начинкою в рулет. На деко, застелене папером для випічки викладаємо штрудель швом вниз, зверху змащуємо його вершковим маслом і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів на 15 хвилин. Готовий яблучний штрудель з лаваша можна посипати цукровою пудрою.
Отже, скориставшись даним рецептом, можна також приготувати штрудель з лаваша з вишнею . Для цього видаляємо кісточки з вишень, змішуємо їх з цукром і крохмалем (щоб він увібрав зайву рідину), за бажанням додаємо ванільний цукор. Можна також використовувати заморожені ягоди. Тільки їх потрібно заздалегідь дістати з морозилки і розморозити природним шляхом.
Штрудель з лаваша з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Яблука миємо, очищаємо від шкірки і серцевини, і нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо їх з 15 столовими ложками цукру і за бажанням додаємо корицю. На сковороді розтоплюємо 30 г вершкового масла, викладаємо туди яблука і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Яйце збиваємо з цукром. Лист лавашу змащуємо розм'якшеним вершковим маслом, а зверху сумішшю цукру і яйця. Викладаємо рівним шаром яблучну начинку, зверху - подрібнені горіхи.
Тепер формуємо штрудель: спочатку підверніть краю лаваша, а потім акуратно згортаємо лист з начинкою в рулет. На деко, застелене папером для випічки викладаємо штрудель швом вниз, зверху змащуємо його вершковим маслом і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів на 15 хвилин. Готовий яблучний штрудель з лаваша можна посипати цукровою пудрою.
Отже, скориставшись даним рецептом, можна також приготувати штрудель з лаваша з вишнею . Для цього видаляємо кісточки з вишень, змішуємо їх з цукром і крохмалем (щоб він увібрав зайву рідину), за бажанням додаємо ванільний цукор. Можна також використовувати заморожені ягоди. Тільки їх потрібно заздалегідь дістати з морозилки і розморозити природним шляхом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Штрудель з вишнями
Штрудель - страва європейське, а точніше австрійське. Але ж це не означає, що ми не зможемо його приготувати. Головне в цій нелегкій справі - гарний
Штрудель з полуницею
Відомий автрийский десерт - штрудель, який так хочеться навчитися готувати самим. Існує дуже багато варіантів начинки для штруделя. Ми вам розповімо,
Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.
Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити