Традиційний віденський штрудель з яблуками На Різдво, покроковий рецепт з фото
Традиційний віденський штрудель, рецепт з фото
З чого готується віденський штрудель? Десерт являє собою рулет з тонкого листкового бездріжджового тіста з начинкою з яблук з додаванням волоських горіхів, кориці, ванілі. Подавати його можна з кулькою морозива, наприклад.
Необхідні інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Додатково:
Штрудель яблучний - рецепт віденський покроково
Готовий віденський штрудель посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу! Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування
Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.
Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити