Листковий штрудель з яблуками

Рецепт листкового штруделя з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Готове листкове тісто розгортаємо і виймаємо з упаковки. Потім тонко розкачуємо його качалкою і змащуємо розтопленим вершковим маслом. Далі рівномірно посипаємо панірувальними сухарями. Тепер давайте підготуємо фрукти: ізюм перебираємо від сміття і промиваємо. Яблучка нарізаємо невеликими кубиками і змішати з родзинками. Додаємо за смаком трохи меленої кориці.
Після цього розподіляємо начинку по тесту і дуже акуратно, щоб не порвати пласт, закручуємо рулетом. Кінці щільно защипуємо. Жовток збиваємо і змащуємо їм верх пирога. Випікаємо штрудель з яблуками з листкового тіста 40-45 хвилин в гарячій духовці. Подаємо готову страву з какао, зеленим трав'яним чаєм і іншими напоями. В якості прикраси можете використовувати шоколадний або фруктовий сироп.
Листковий штрудель з яблуками та мигдалем
Інгредієнти:
Приготування
Яблука промиваємо, очищаємо від серцевини і шаткуємо тоненькими часточками. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, викладаємо підготовлені фрукти,

Тісто розгортаємо в тонкий пласт, посипаємо сухарями і викладаємо рівним шаром начинку. Акуратно згортаємо все в рулет, защипуємо краю і викладаємо на деко. Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо штрудель приблизно 30-40 хвилин. Готову страву змащуємо вершковим маслом, остуджуємо і ріжемо на шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування

Штрудель з вишнями
Штрудель - страва європейське, а точніше австрійське. Але ж це не означає, що ми не зможемо його приготувати. Головне в цій нелегкій справі - гарний

Штрудель з листкового тіста
Національне австрійське блюдо підкорило весь світ, тому сьогодні ми розглянемо рецепт штруделя з листкового тіста. Це класичний рецепт штруделя, де в

Штрудель з яблуками
Хочете спробувати ніжну, солодку випічку австрійської кухні, тоді ми вам пропонуємо рецепт штруделя з яблуками. Особливих витрат на нього не

Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.