Штрудель з вишнями

Вишневий штрудель з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Отже, займемося приготуванням начинки. Для цього вишню моєму, очищаємо від кісточок, якщо є необхідність, і висипаємо в друшляк, щоб стік весь сік. Заздалегідь перед цим, під друшляк ставимо тарілочку, щоб зібрати вишневий сік. Стекший сік перемішуємо з цукром, ставимо на слабкий вогонь і нагріваємо до кипіння. Акуратно додаємо в вишневий сироп крохмаль і перемішуємо до однорідності, щоб не утворилися грудочки. Приготований сироп охолоджуємо, додаємо до вишням, додаємо панірувальні сухарі і гарненько перемішуємо.
Готове не дріжджове листкове тісто розгортаємо в 3 тонких пласта. Перший шар промазуємо заздалегідь розтопленим вершковим маслом, викладаємо на нього рівномірно вишневу начинку і загортаємо в рулет. Другий і третій пласт також закладаємо начинкою і звертаємо в рулети.
Приготований штрудель викладаємо на деко, застелене папером для випічки і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо приблизно 15 хвилин.
Готовий штрудель з вишнями остуджуємо, нарізаємо скибочками, викладаємо на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. Вишневий штрудель з листкового тіста найкраще подавати з ванільним морозивом.
Штрудель з сиром та вишнями
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт штруделя з вишнею починається з приготування тіста. В окремій тарілочці збиваємо яйце і лимонний сік в густу піну. Борошно просіваємо в глибоку миску. Робимо в борошні лунку, акуратно вливаємо підготовлене яйце і солимо за смаком. Додаємо розтоплене вершкове масло і замішуємо однорідне гладке тісто, розбавляючи потроху теплою водою. Щоб тісто вийшло більш еластичним і пружним, його треба гарненько пом'яти і відбити про тверду поверхню. Кладемо готове тісто в каструльку, накриваємо рушником і ставимо в тепло на 30 хвилин.
У той час займемося приготуванням творожено-вишневої начинки.

Піднялося тісто рівномірно розгортаємо в тонкий пласт, зверху викладаємо приготовану начинку і загортаємо в рулет. Змащуємо олією і викладаємо на деко. Ставимо штрудель в розігріту духовку і випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий штрудель остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Запросіть на чашку чаю своїх друзів і здивуєте їх чудовим штруделем з вишнями і сиром - повірте, вони будуть у захваті.
Рекомендуємо добрі рецепти

Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування

Штрудель з полуницею
Відомий автрийский десерт - штрудель, який так хочеться навчитися готувати самим. Існує дуже багато варіантів начинки для штруделя. Ми вам розповімо,

Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.

Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити