Штрудель з капустою

Рецепт штруделя з м'ясом і квашеною капустою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Просіваємо борошно з сіллю гіркою на стіл і робимо невелике поглиблення. Вбиваємо туди яйце і вливаємо оцет. По ложці додаючи теплу, температури тіла, воду і замішуємо гладке тісто. Щоб не липло до рук, можна ще трохи присипати борошном. Скачуємо тісто в кулю, викладаємо його в миску і обмазуємо рослинним маслом. Накриваємо рушником і залишаємо на годину.
А тим часом займемося начинкою. У сковороді розігріваємо ложку топленого сала і обсмажуємо на ньому до прозорості половинку дрібно накришеною цибулини. Додаємо квашену капусту , лавровий лист і кмин. Тушкуємо під закритою кришкою хвилин 15. При необхідності досолює і перчимо. На іншій сковороді на салі, обсмажуємо другу половину цибулини і фарш, до готовності. М'ясну начинку солимо і перчимо.
Тісто розгортаємо в тонкий прямокутний пласт, обсипаємо борошном і перекладаємо на кухонне рушник. По можливості, розтягуємо тісто ще більше до країв. Промазуємо його розтопленим вершковим маслом і викладаємо, відступаючи кілька сантиметрів від країв, спочатку капусту, а поверх - фарш. Закриваємо начинку по торцях тестом і звертаємо з допомогою рушники рулет. Викладаємо його на застелений пергаментом деко, знову промазуємо вершковим маслом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Через півгодини рум'яний, з підсмаженою скоринкою штрудель буде готовий. Нарізаємо його шматочками і подаємо ще теплим до столу.
Як приготувати німецький штрудель з капустою?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У борошно додаємо яйце, додаємо масло, сіль і воду. Замішуємо пружне тісто. Загортаємо його в харчову плівку і залишаємо на півгодини. Капусту кришимо соломкою, солимо і трохи мнемо руками,

А далі - все як у попередньому рецепті. Розкачуємо тісто, викладаємо начинку і звертаємо рулет. Змащуємо зверху вершковим маслом і випікаємо при 200 градусів 30-40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Штрудель з м'ясом
Ситний м'ясної штрудель - блюдо, яке відмінно впишеться за святковим столом, або сімейною вечерею.Приготувати цю м'ясну закуску можна без особливих

Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми

Штрудель з вишнями
Штрудель - страва європейське, а точніше австрійське. Але ж це не означає, що ми не зможемо його приготувати. Головне в цій нелегкій справі - гарний

Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.