Пиріжки з родзинками
Пропонуємо вам рецепти приготування смачних і солодких пиріжків з родзинками, які сподобаються всім без винятку!
Інгредієнти:
Для тіста:
вода - 2 ст.;
борошно - 2 ст.;
яйце - 2 шт.;
маргарин - 300 г;
сіль.
Для начинки:
рис - 1 ст.;
цукор - 3 ст. ложки;
родзинки - 200 г;
масло вершкове - 2 ст. ложки.
Приготування
Отже, першим ділом давайте приготуємо начинку для майбутніх пиріжків: ізюм промиваємо і відкидаємо на друшляк. Потім ретельно обсушуємо його, з'єднуємо з вареним рисом , додаємо масло, кладемо за смаком цукор і замішуємо однорідне тісто. Далі розгортаємо його в пласт товщиною 5 мм і вирізаємо невеликі квадратики. Викладаємо начинку і складаємо їх навпіл. Тепер перекладаємо пиріжки з родзинками на деко і випікаємо в духовці 20 хвилин при 250 градусах.
Інгредієнти:
дріжджі сухі - 10 г;
борошно - 800 г;
вода - 60 мл;
цукор - 1 ч. ложка;
молоко - 300 мл;
масло вершкове - 120 г;
яйце - 3 шт.;
сир - 500 г;
ванілін - 1 ч. ложка;
ізюм - 100 г;
пудра цукрова - за смаком.
Приготування
У миску наливають теплу воду, всипаємо цукор, дрібку борошна і сухі дріжджі. Гарненько перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин. Цим часом змішуємо тепле молоко з половиною порції борошна, вливаємо туди піднялися дріжджі, накриваємо миску рушником і залишаємо на 1 годину в теплому місці. У сир додаємо яйце, кладемо масло, ванілін, родзинки і цукрову пудру. Далі просіваємо в тісто борошно, додаємо вершкове масло і вбиваємо яйце. Замішуємо тісто, ділимо його на шматочки, розгортаємо в коржі, викладаємо в середину начинку і формуємо пиріжки. Випікаємо булочки 20 хвилин в розігрітій духовці.
Інгредієнти:
Для тіста:
маргарин - 200 г;
борошно - 600 г;
молоко - 500 мл;
цукор - 6 ст. ложок;
сіль;
розпушувач.
Для начинки:
курага - 350 г;
цукор - 100 г;
яйце - 1 шт.;
родзинки - 150 г;
масло вершкове - 2 ст. ложки.
Приготування
В ковші розігріваємо олію, додаємо сіль, вливаємо молоко, перемішуємо і залишаємо остигати. Борошно просіваємо, додаємо до неї розпушувач і цукор. Тепер вливаємо суміш молока з маслом, замішуємо тісто і на годину прибираємо його в холодильник. Курагу з родзинками промиваємо і викладаємо на сковороду з маслом, додаємо цукор і прогріваємо хвилин 5 а потім знімаємо з вогню й даємо охолонути. Тісто ділимо на шматочки, розкачуємо і викладаємо начинку. Защипуємо ретельно краю і випікаємо 30 хвилин, попередньо змастивши зверху яйцем і посипати цукром.
Пиріжки з рисом і родзинками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, першим ділом давайте приготуємо начинку для майбутніх пиріжків: ізюм промиваємо і відкидаємо на друшляк. Потім ретельно обсушуємо його, з'єднуємо з вареним рисом , додаємо масло, кладемо за смаком цукор і замішуємо однорідне тісто. Далі розгортаємо його в пласт товщиною 5 мм і вирізаємо невеликі квадратики. Викладаємо начинку і складаємо їх навпіл. Тепер перекладаємо пиріжки з родзинками на деко і випікаємо в духовці 20 хвилин при 250 градусах.
Пиріжки з сиром та родзинками
Інгредієнти:
Приготування
У миску наливають теплу воду, всипаємо цукор, дрібку борошна і сухі дріжджі. Гарненько перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин. Цим часом змішуємо тепле молоко з половиною порції борошна, вливаємо туди піднялися дріжджі, накриваємо миску рушником і залишаємо на 1 годину в теплому місці. У сир додаємо яйце, кладемо масло, ванілін, родзинки і цукрову пудру. Далі просіваємо в тісто борошно, додаємо вершкове масло і вбиваємо яйце. Замішуємо тісто, ділимо його на шматочки, розгортаємо в коржі, викладаємо в середину начинку і формуємо пиріжки. Випікаємо булочки 20 хвилин в розігрітій духовці.
Пиріжки з родзинками і курагою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
В ковші розігріваємо олію, додаємо сіль, вливаємо молоко, перемішуємо і залишаємо остигати. Борошно просіваємо, додаємо до неї розпушувач і цукор. Тепер вливаємо суміш молока з маслом, замішуємо тісто і на годину прибираємо його в холодильник. Курагу з родзинками промиваємо і викладаємо на сковороду з маслом, додаємо цукор і прогріваємо хвилин 5 а потім знімаємо з вогню й даємо охолонути. Тісто ділимо на шматочки, розкачуємо і викладаємо начинку. Защипуємо ретельно краю і випікаємо 30 хвилин, попередньо змастивши зверху яйцем і посипати цукром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з горохом
Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних
Пиріжки з морквою
Пиріжки - це чудове страву, яке обожнюють і дорослі, і діти. Вони можуть бути з м'ясом, картоплею, яйцем, капустою, яблуками. А сьогодні мова піде
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
Пиріжки з яблуками
Всі ми любимо солодке домашню випічку. І сьогодні ми з вами поговоримо про пиріжки з яблуками, від шматочка такого ласощі навряд чи хтось
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про