Начинка з капусти для пиріжків
Мало хто з нас не любить домашню випічку, а пиріжки з капустою - це справжня класика! Така начинка готується досить швидко і легко, і не віднімає багато часу і сил. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати різні смачні начинки з капусти.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 1 качан;
цибулина - 4 шт.;
яйце варене - 5 шт.;
масло вершкове - 100 г;
зелений цибулю, свіжий кріп - 100 г;
спеції.
Приготування
Отже, цибулю очищаємо, шаткуємо тонкими півкільцями і пасеруємо до прозорості на розігрітій олії, приправте за смаком сіллю і цукром. Цим часом відварюємо курячі яйця круто, охолодити їх і очищаємо від шкаралупи. Білокачанну капусту шаткуємо дуже тоненько, а потім перекладаємо в каструлю і заливаємо крутим окропом. Солимо за смаком, доводимо до кипіння і проварюємо 5-7 хвилин для м'якості. Після цього обережно зливаємо рідину, використовуючи друшляк і ретельно промиваємо холодною водою. Далі беремо рукою жменю капусти, сильно віджимаємо і викладаємо на сковорідку до лучка. Те ж саме проробляємо з усією решті капустою, додаємо шматок вершкового масла і тушкуємо на вогні приблизно 2-3 хвилинки, щоб воно встигло розтопитися. Даємо овочевий начинці охолонути, а цим часом нарізаємо великими шматочками очищені яйця і дрібно рубаємо свіжу зелень. Змішуємо всі інгредієнти з остиглої капустою, приправляємо улюбленими спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Ось і все, смачна та ситна начинка з капусти для пиріжків готова!
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 500 г;
цибулина - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
спеції;
лавровий лист - 2 шт.;
томатний сік - за смаком;
цукровий пісок - щіпка.
Приготування
Чистимо цибулину від лушпиння, нарізаємо тоненькими кільцями, моркву обробляємо і натираємо на крупній тертці. Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи масла й обсмажуємо підготовлені овочі до рум'яного кольору. Цим часом тонко шаткуємо ножем капусту і висипаємо її до обжарке. Приправляємо за смаком спеції, перемішуємо і тушкуємо до повного випаровування виділилася рідини. Після цього вливаємо томатний сік і за бажанням кидаємо лавровий листочок. Ретельно перемішуємо вміст сковорідки, накриваємо кришкою і тушкуємо ще кілька хвилин. Потім акуратно, через друшляк, зливаємо залишки рідини і даємо готової начинки в пиріжки з капусти добре охолонути.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 350 г;
цибулина - 2 шт.;
свіжі печериці - 250 г;
морква - 2 шт.;
спеції;
масло рослинне - 2 ст. ложки.
Приготування
Цибулю, капусту, моркву і гриби чистимо і ретельно промиваємо водою. Потім, капусту тоненько шаткуємо, викладаємо в глибоку сковороду з маслом і тушкуємо на повільному вогні до м'якості. В самому кінці приправляємо її за смаком спеції, перемішуємо і перекладаємо в тарілку, залишаючи остигати. Цим часом нарізаємо скибочками гриби, моркву натираємо на крупній тертці, а цибулька рубаємо тонкими півкільцями. Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи масла й обсмажуємо грибочки. Після того, як випарується вся рідина, додаємо цибулю і моркву пасеруємо ще 5 хвилин. Потім підсолюємо обжарку за смаком, остуджуємо, з'єднуємо з капустою і ретельно перемішуємо.
Інгредієнти:
квашена білокачанна капуста - 350 г;
морква - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
цукор - 05 ч. ложки;
мелений перець - за смаком;
масло рослинне для обсмажування.
Приготування
Морква промиваємо, чистимо і натираємо на середній тертці. Цибулину обробляємо і шаткуємо невеликими кубиками. Після цього розігріваємо сковорідку, наливаємо в неї трохи рослинного масла, висипаємо підготовлені овочі і пасеруємо їх до готовності. Квашену капусту добре віджимаємо руками від соку, додаємо до обжарке, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Після цього накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо начинку 25 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
Начинка з капусти і яєць
Інгредієнти:
Приготування
Отже, цибулю очищаємо, шаткуємо тонкими півкільцями і пасеруємо до прозорості на розігрітій олії, приправте за смаком сіллю і цукром. Цим часом відварюємо курячі яйця круто, охолодити їх і очищаємо від шкаралупи. Білокачанну капусту шаткуємо дуже тоненько, а потім перекладаємо в каструлю і заливаємо крутим окропом. Солимо за смаком, доводимо до кипіння і проварюємо 5-7 хвилин для м'якості. Після цього обережно зливаємо рідину, використовуючи друшляк і ретельно промиваємо холодною водою. Далі беремо рукою жменю капусти, сильно віджимаємо і викладаємо на сковорідку до лучка. Те ж саме проробляємо з усією решті капустою, додаємо шматок вершкового масла і тушкуємо на вогні приблизно 2-3 хвилинки, щоб воно встигло розтопитися. Даємо овочевий начинці охолонути, а цим часом нарізаємо великими шматочками очищені яйця і дрібно рубаємо свіжу зелень. Змішуємо всі інгредієнти з остиглої капустою, приправляємо улюбленими спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Ось і все, смачна та ситна начинка з капусти для пиріжків готова!
Начинка зі свіжої капусти з томатом
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину від лушпиння, нарізаємо тоненькими кільцями, моркву обробляємо і натираємо на крупній тертці. Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи масла й обсмажуємо підготовлені овочі до рум'яного кольору. Цим часом тонко шаткуємо ножем капусту і висипаємо її до обжарке. Приправляємо за смаком спеції, перемішуємо і тушкуємо до повного випаровування виділилася рідини. Після цього вливаємо томатний сік і за бажанням кидаємо лавровий листочок. Ретельно перемішуємо вміст сковорідки, накриваємо кришкою і тушкуємо ще кілька хвилин. Потім акуратно, через друшляк, зливаємо залишки рідини і даємо готової начинки в пиріжки з капусти добре охолонути.
Начинка з капусти і грибів
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю, капусту, моркву і гриби чистимо і ретельно промиваємо водою. Потім, капусту тоненько шаткуємо, викладаємо в глибоку сковороду з маслом і тушкуємо на повільному вогні до м'якості. В самому кінці приправляємо її за смаком спеції, перемішуємо і перекладаємо в тарілку, залишаючи остигати. Цим часом нарізаємо скибочками гриби, моркву натираємо на крупній тертці, а цибулька рубаємо тонкими півкільцями. Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи масла й обсмажуємо грибочки. Після того, як випарується вся рідина, додаємо цибулю і моркву пасеруємо ще 5 хвилин. Потім підсолюємо обжарку за смаком, остуджуємо, з'єднуємо з капустою і ретельно перемішуємо.
Начинка з квашеної капусти
Інгредієнти:
Приготування
Морква промиваємо, чистимо і натираємо на середній тертці. Цибулину обробляємо і шаткуємо невеликими кубиками. Після цього розігріваємо сковорідку, наливаємо в неї трохи рослинного масла, висипаємо підготовлені овочі і пасеруємо їх до готовності. Квашену капусту добре віджимаємо руками від соку, додаємо до обжарке, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Після цього накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо начинку 25 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина з капустою
Яловичина з капустою - відмінне ситне блюдо, яке поєднує в собі одночасно і закуску і гарнір. Пропонуємо вам спробувати це чудове страву і
Бігус зі свіжої капусти
Бігус зі свіжої капусти - відмінний варіант легкого обіду. Його готують з рубаного м'яса і капусти. За своєю консистенції страва нагадує густі щі.
Начинка з капусти
Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в
Начинка для млинців
Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто
Тушкована капуста на зиму
Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а
Квашена капуста з журавлиною
Рецептів приготування квашеної капусти досить багато. Для закваски в неї додають моркву, кмин, насіння кропу, які надають їй своєрідний неповторний