Начинка для млинців
Млинці зіпсувати практично неможливо. Здавна їх подають до столу з різними начинками, які дозволяють перетворити це, начебто, просте блюдо в вишукана прикраса столу і оригінальне частування. І все ж при приготуванні начинки для млинців варто дотримуватися деяких простих правил: солодкі начинки повинні бути досить густим, щоб не витікати, а м'ясні - необхідно робити соковитими. Давайте розглянемо з вами рецепти смачних начинок для млинців, і ви виберіть для себе найбільш підходящі.
Інгредієнти:
відварне м'ясо - 700 г;
цибулина - 2 шт.;
масло вершкове - 50 г;
м'ясний бульйон - 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Відварну яловичину перекручуємо через м'ясорубку. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками і пасеруємо на рослинній олії до прозорості приблизно 10 хвилин. Наприкінці смаження солимо, додаємо до фаршу і добре перемішуємо, приправляючи перцем за смаком. А щоб наша начинка не вийшла сухою, вливаємо в неї трохи м'ясного бульйону і починаємо фарширувати млинці.
Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
куряче яйце - 3 шт.;
борошно - 30 г;
масло вершкове - 3 ст. ложки;
цибулина - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Курячу печінку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Яйця відварюємо, чистимо і подрібнюємо кубиками. Цибулину обробляємо, рубаємо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії кілька хвилин. Печінку солимо, присипати борошном, перемішуємо, викладаємо в сковороду і обсмажуємо, перевертаючи, 10 хвилин. Після цього перекручуємо її разом з цибулею через м'ясорубку, з'єднайте з яйцями і залишаємо остигати. Ось і все, печінкова начинка для млинців готова!
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 05 вилка;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 4 шт.;
масло вершкове - 3 ст. ложки;
свіжий кріп - за смаком;
спеції.
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, а цибулину нарізаємо дрібними кубиками. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо капусту і обсмажуємо її на помірному вогні, помішуючи, кілька хвилин. Потім додаємо цибулю, перемішуємо, накриваємо кришкою, зменшуємо полум'я і тушкуємо овочі 25 хвилин, періодично помішуючи. Цим часом відварюємо поки яйця, очищаємо їх і нарізаємо кубиками. Свіжий кріп дрібно рубаємо ножем. Коли капуста буде готова, вимикаємо газ, відкриваємо кришку і даємо обжарке злегка охолонути. Далі додаємо яйця з кропом, перемішуємо і підсолюємо начинку за смаком.
Інгредієнти:
гречана крупа - 15 ст.;
качине філе - 600 г;
цибулина -1 шт.;
жирні вершки - 3 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
свіжа зелень - за смаком;
спеції.
Приготування
Гречку відварюємо до готовності. З качиних грудок знімаємо шкіру, відварюємо окремо і нарізаємо шматочками. Качину шкірку подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі до утворення шкварок. Після цього прибираємо їх, а на що утворився жирі пасеруємо до золотистого кольору подрібнену цибулину. Всі інгредієнти змішуємо між собою, вливаємо трохи жирних вершків і лимонного соку. Підсолюємо начинку і кидаємо дрібно нарубану зелень.
Інгредієнти:
печериці - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
спеції;
масло вершкове - 3 ст. ложки;
свіжий кріп - за смаком.
Приготування
Гриби обробляємо і нарізаємо пластинами. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо на розтопленому вершковому маслі до прозорого стану. Потім додаємо шампіньйони і смажимо, періодично помішуючи, хвилин 10. В самому кінці підсолюємо масу і приправляємо перцем. Далі пропускаємо обжарку через м'ясорубку і змішати з кропом. Ось і все, грибна начинка для млинців готова!
М'ясна начинка для блінов
Інгредієнти:
Приготування
Відварну яловичину перекручуємо через м'ясорубку. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками і пасеруємо на рослинній олії до прозорості приблизно 10 хвилин. Наприкінці смаження солимо, додаємо до фаршу і добре перемішуємо, приправляючи перцем за смаком. А щоб наша начинка не вийшла сухою, вливаємо в неї трохи м'ясного бульйону і починаємо фарширувати млинці.
Начинка з печінки для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Яйця відварюємо, чистимо і подрібнюємо кубиками. Цибулину обробляємо, рубаємо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії кілька хвилин. Печінку солимо, присипати борошном, перемішуємо, викладаємо в сковороду і обсмажуємо, перевертаючи, 10 хвилин. Після цього перекручуємо її разом з цибулею через м'ясорубку, з'єднайте з яйцями і залишаємо остигати. Ось і все, печінкова начинка для млинців готова!
Як зробити овочеву начинку для млинців?
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, а цибулину нарізаємо дрібними кубиками. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо капусту і обсмажуємо її на помірному вогні, помішуючи, кілька хвилин. Потім додаємо цибулю, перемішуємо, накриваємо кришкою, зменшуємо полум'я і тушкуємо овочі 25 хвилин, періодично помішуючи. Цим часом відварюємо поки яйця, очищаємо їх і нарізаємо кубиками. Свіжий кріп дрібно рубаємо ножем. Коли капуста буде готова, вимикаємо газ, відкриваємо кришку і даємо обжарке злегка охолонути. Далі додаємо яйця з кропом, перемішуємо і підсолюємо начинку за смаком.
М'ясна начинка з гречаною кашею для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Гречку відварюємо до готовності. З качиних грудок знімаємо шкіру, відварюємо окремо і нарізаємо шматочками. Качину шкірку подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі до утворення шкварок. Після цього прибираємо їх, а на що утворився жирі пасеруємо до золотистого кольору подрібнену цибулину. Всі інгредієнти змішуємо між собою, вливаємо трохи жирних вершків і лимонного соку. Підсолюємо начинку і кидаємо дрібно нарубану зелень.
Начинка з грибів для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо і нарізаємо пластинами. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо на розтопленому вершковому маслі до прозорого стану. Потім додаємо шампіньйони і смажимо, періодично помішуючи, хвилин 10. В самому кінці підсолюємо масу і приправляємо перцем. Далі пропускаємо обжарку через м'ясорубку і змішати з кропом. Ось і все, грибна начинка для млинців готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять
М'ясна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про м'ясній начинці. Видів її створення дуже багато з додаванням різноманітних інгредієнтів. Давайте розберемося
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Начинка з капусти
Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.