М'ясна начинка
Начинка з м'яса чудово підходить для будь-яких страв. Крім того, в неї можна додати практично будь-який інгредієнт, підійде зелень, болгарський перець, варений рис і багато іншого. І яким би смачним не було тісто, якщо начинка несмачна, то і страва вийде не дуже. Нижче наведемо приклади приготування начинок для різних страв.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
ковбасний сир - 200 г;
спеції;
сухі трави.
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо і смажимо на олії до золотистого кольору. Потім додаємо фарш з будь-якого м'яса і смажимо до готовності. Сир, не зрізуючи темну шкірку натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковороду і відразу все перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на вогні ще на п'ять хвилин. Начинка виходить з приємним ароматом і дуже смачна.
Інгредієнти:
варене м'ясо - 300 г;
апельсин -1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
сік лимона - 1/2 лимона;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
цукор - 1 ст. ложка;
горіх подрібнений - 1 ч. ложка;
оливки - 10 шт;
майонез - 200 р.
Приготування
Змішуємо цукор, лимонний сік, цедру 1/2 апельсина, горіхи, рослинне масло і домашній майонез . Яблуко дрібно нарізаємо, м'ясо теж режим невеликими кубиками, з'єднайте інгредієнти і заливаємо цим соусом, перемішуємо і викладаємо в тарталетки. Прикрашаємо оливками, часточками апельсина і зеленню.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 500 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль;
перець;
рослинне масло.
Приготування
Спочатку дрібно нарізаємо цибулю тушкуємо його на повільному вогні до золотистого кольору. Прибираємо цибулю з вогню, додаємо в м'ясний фарш цибуля, дрібно нарубану зелень, сіль, перець за смаком. Начинка для чебуреків повинна бути досить гострою і солоною. Все добре вимішуємо. Стежимо, щоб наша начинка вийшла досить рідкою. Якщо фарш виходить сухуватим, додаємо в нього пару ложок бульйону або води.
Інгредієнти:
м'ясо варене - 500 г;
цибуля ріпчаста -2 шт;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець.
Приготування
М'ясо і варені яйця пропускаємо через м'ясорубку. Смажимо цибулю на сковороді до золотистого кольору. Висипаємо на сковороду до цибулі наш фарш, додаємо сіль і перець. І обов'язково в таку начинку додаємо вершки або бульйон, щоб вона не вийшла занадто сухий.
М'ясна начинка для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо і смажимо на олії до золотистого кольору. Потім додаємо фарш з будь-якого м'яса і смажимо до готовності. Сир, не зрізуючи темну шкірку натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковороду і відразу все перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на вогні ще на п'ять хвилин. Начинка виходить з приємним ароматом і дуже смачна.
М'ясна начинка для тарталеток
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо цукор, лимонний сік, цедру 1/2 апельсина, горіхи, рослинне масло і домашній майонез . Яблуко дрібно нарізаємо, м'ясо теж режим невеликими кубиками, з'єднайте інгредієнти і заливаємо цим соусом, перемішуємо і викладаємо в тарталетки. Прикрашаємо оливками, часточками апельсина і зеленню.
М'ясна начинка для чебуреків
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку дрібно нарізаємо цибулю тушкуємо його на повільному вогні до золотистого кольору. Прибираємо цибулю з вогню, додаємо в м'ясний фарш цибуля, дрібно нарубану зелень, сіль, перець за смаком. Начинка для чебуреків повинна бути досить гострою і солоною. Все добре вимішуємо. Стежимо, щоб наша начинка вийшла досить рідкою. Якщо фарш виходить сухуватим, додаємо в нього пару ложок бульйону або води.
М'ясна начинка для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо і варені яйця пропускаємо через м'ясорубку. Смажимо цибулю на сковороді до золотистого кольору. Висипаємо на сковороду до цибулі наш фарш, додаємо сіль і перець. І обов'язково в таку начинку додаємо вершки або бульйон, щоб вона не вийшла занадто сухий.
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка з сиру - рецепт
Начинки є основою для найрізноманітніших страв: пирогів, пиріжків, рулетів, хачапурі, тортів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька універсальних і
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Начинка з капусти
Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в
Начинка для млинців
Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто
Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.