Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясна начинка

М'ясна начинка

19-03-2015, 09:39
2 306
М'ясна начинка
Начинка з м'яса чудово підходить для будь-яких страв. Крім того, в неї можна додати практично будь-який інгредієнт, підійде зелень, болгарський перець, варений рис і багато іншого. І яким би смачним не було тісто, якщо начинка несмачна, то і страва вийде не дуже. Нижче наведемо приклади приготування начинок для різних страв.

М'ясна начинка для млинців


Інгредієнти:

  • м'ясний фарш - 1 кг;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • ковбасний сир - 200 г;

  • спеції;

  • сухі трави.


  • Приготування
    Цибулю дрібно ріжемо і смажимо на олії до золотистого кольору. Потім додаємо фарш з будь-якого м'яса і смажимо до готовності. Сир, не зрізуючи темну шкірку натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковороду і відразу все перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на вогні ще на п'ять хвилин. Начинка виходить з приємним ароматом і дуже смачна.

    М'ясна начинка для тарталеток


    Інгредієнти:

  • варене м'ясо - 300 г;

  • апельсин -1 шт.;

  • яблуко - 1 шт.;

  • сік лимона - 1/2 лимона;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • горіх подрібнений - 1 ч. ложка;

  • оливки - 10 шт;

  • майонез - 200 р.


  • Приготування
    Змішуємо цукор, лимонний сік, цедру 1/2 апельсина, горіхи, рослинне масло і домашній майонез . Яблуко дрібно нарізаємо, м'ясо теж режим невеликими кубиками, з'єднайте інгредієнти і заливаємо цим соусом, перемішуємо і викладаємо в тарталетки. Прикрашаємо оливками, часточками апельсина і зеленню.

    М'ясна начинка для чебуреків


    Інгредієнти:

  • м'ясний фарш - 500 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • сіль;

  • перець;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Спочатку дрібно нарізаємо цибулю тушкуємо його на повільному вогні до золотистого кольору. Прибираємо цибулю з вогню, додаємо в м'ясний фарш цибуля, дрібно нарубану зелень, сіль, перець за смаком. Начинка для чебуреків повинна бути досить гострою і солоною. Все добре вимішуємо. Стежимо, щоб наша начинка вийшла досить рідкою. Якщо фарш виходить сухуватим, додаємо в нього пару ложок бульйону або води.

    М'ясна начинка для пиріжків


    М'ясна начинка

    Інгредієнти:

  • м'ясо варене - 500 г;

  • цибуля ріпчаста -2 шт;

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    М'ясо і варені яйця пропускаємо через м'ясорубку. Смажимо цибулю на сковороді до золотистого кольору. Висипаємо на сковороду до цибулі наш фарш, додаємо сіль і перець. І обов'язково в таку начинку додаємо вершки або бульйон, щоб вона не вийшла занадто сухий.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Начинка з сиру - рецепт
    Начинка з сиру - рецепт
    Начинки є основою для найрізноманітніших страв: пирогів, пиріжків, рулетів, хачапурі, тортів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька універсальних і
    Начинка з печінки
    Начинка з печінки
    Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
    Начинка з капусти
    Начинка з капусти
    Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в
    Начинка для млинців
    Начинка для млинців
    Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто
    Начинка для чебуреків
    Начинка для чебуреків
    Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.