Начинка з м'яса чудово підходить для будь-яких страв. Крім того, в неї можна додати практично будь-який інгредієнт, підійде зелень, болгарський перець, варений рис і багато іншого. І яким би смачним не було тісто, якщо начинка несмачна, то і страва вийде не дуже. Нижче наведемо приклади приготування начинок для різних страв.
М'ясна начинка для млинців
Інгредієнти: м'ясний фарш - 1 кг; цибуля ріпчаста - 1 шт.; ковбасний сир - 200 г; спеції; сухі трави. Приготування Цибулю дрібно ріжемо і смажимо на олії до золотистого кольору. Потім додаємо фарш з будь-якого м'яса і смажимо до готовності. Сир, не зрізуючи темну шкірку натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковороду і відразу все перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на вогні ще на п'ять хвилин. Начинка виходить з приємним ароматом і дуже смачна.
М'ясна начинка для тарталеток
Інгредієнти: варене м'ясо - 300 г; апельсин -1 шт.; яблуко - 1 шт.; сік лимона - 1/2 лимона; рослинне масло - 2 ст. ложки; цукор - 1 ст. ложка; горіх подрібнений - 1 ч. ложка; оливки - 10 шт; майонез - 200 р. Приготування Змішуємо цукор, лимонний сік, цедру 1/2 апельсина, горіхи, рослинне масло і домашній майонез . Яблуко дрібно нарізаємо, м'ясо теж режим невеликими кубиками, з'єднайте інгредієнти і заливаємо цим соусом, перемішуємо і викладаємо в тарталетки. Прикрашаємо оливками, часточками апельсина і зеленню.
М'ясна начинка для чебуреків
Інгредієнти: м'ясний фарш - 500 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; сіль; перець; рослинне масло. Приготування Спочатку дрібно нарізаємо цибулю тушкуємо його на повільному вогні до золотистого кольору. Прибираємо цибулю з вогню, додаємо в м'ясний фарш цибуля, дрібно нарубану зелень, сіль, перець за смаком. Начинка для чебуреків повинна бути досить гострою і солоною. Все добре вимішуємо. Стежимо, щоб наша начинка вийшла досить рідкою. Якщо фарш виходить сухуватим, додаємо в нього пару ложок бульйону або води.
М'ясна начинка для пиріжків
Інгредієнти: м'ясо варене - 500 г; цибуля ріпчаста -2 шт; яйця - 2 шт.; сіль, перець. Приготування М'ясо і варені яйця пропускаємо через м'ясорубку. Смажимо цибулю на сковороді до золотистого кольору. Висипаємо на сковороду до цибулі наш фарш, додаємо сіль і перець. І обов'язково в таку начинку додаємо вершки або бульйон, щоб вона не вийшла занадто сухий.