Начинка з капусти

Начинка з капусти для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Капусту очищаємо і дрібно шаткуємо. Потім промиваємо морква, очищаємо і натираємо на дрібній тертці, з лукою проробляємо ту ж операцію. Після того, як овочі подрібнені, викладаємо їх на сковороду, змащену оливковою олією і підсмажити кілька хвилин. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо всі інгредієнти на повільному вогні, накривши кришкою. Не забуваємо помішувати. Після того, як капуста стала рум'яною, солимо начинку за смаком. Незвичайне поєднання придбає випічка, якщо нафарширувати її начинкою з капусти, яка готується за запропонованим алгоритмом з додаванням риби.
Наступний варіант начинки з капусти чудово підійде для вареників.
Начинка з капусти з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Начинка для вареників
Вареники - смачне і ситне блюдо слов'янської кухні. Начинка для них може бути самою різною, все залежить від вашої фантазії. Але ми в цій статті

Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять

Тушкована капуста зі свининою
Тушкована капуста зі свининою - знайоме і смачне блюдо з дитинства. Чудово підходить для ситного обіду або вечері, і головне її приготувати досить

Бігус зі свіжої капусти
Бігус зі свіжої капусти - відмінний варіант легкого обіду. Його готують з рубаного м'яса і капусти. За своєю консистенції страва нагадує густі щі.

Тушкована капуста на зиму
Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а