Начинка з капусти
Капустяна начинка як ніяка інша найкраще підходить для фарширування млинців, вареників, пирогів і будь ситної випічки. Весь секрет у тому, що готувати її приємно і вкрай легко. Приготувати начинку з капусти з яйцем, можна без сумнівів приємно здивувати всіх домашніх, а якщо урізноманітнити її улюбленими копченостями, то випічка стане не тільки ароматною, але і дуже смачною.
Інгредієнти:
капуста - 05 кг;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
олія оливкова - 2 ст. л.;
сіль - за смаком.
Приготування
Капусту очищаємо і дрібно шаткуємо. Потім промиваємо морква, очищаємо і натираємо на дрібній тертці, з лукою проробляємо ту ж операцію. Після того, як овочі подрібнені, викладаємо їх на сковороду, змащену оливковою олією і підсмажити кілька хвилин. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо всі інгредієнти на повільному вогні, накривши кришкою. Не забуваємо помішувати. Після того, як капуста стала рум'яною, солимо начинку за смаком. Незвичайне поєднання придбає випічка, якщо нафарширувати її начинкою з капусти, яка готується за запропонованим алгоритмом з додаванням риби.
Наступний варіант начинки з капусти чудово підійде для вареників.
Інгредієнти:
капуста - 15 кг;
фарш м'ясний - 600 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
молоко - 100 мл;
масло рослинне - 2 ст. л.;
сіль - за смаком.
Приготування
Очищаємо капусту дрібно нашинковиваем. У розігріту сковорідку наливаємо трохи води, додаємо молоко і солимо за смаком. Тушкуємо капусту на повільному вогні до готовності під закритою кришкою. Після того, як овоч придбав потрібний нам колір, додаємо вогонь і випариваем молоко, щоб начинка не була сирою. Тепер сміливо можна зайнятися другої складової. Фарш розморожуємо, цибулини очищаємо і дрібно нарізаємо. Підсмажуємо обидва інгредієнта на сковороді, змащеній олією. Після чого змішуємо м'ясо з капустою і начиняємо випічку. Подібним чином можна приготувати начинку і з цвітної капусти .
Начинка з капусти для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Капусту очищаємо і дрібно шаткуємо. Потім промиваємо морква, очищаємо і натираємо на дрібній тертці, з лукою проробляємо ту ж операцію. Після того, як овочі подрібнені, викладаємо їх на сковороду, змащену оливковою олією і підсмажити кілька хвилин. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо всі інгредієнти на повільному вогні, накривши кришкою. Не забуваємо помішувати. Після того, як капуста стала рум'яною, солимо начинку за смаком. Незвичайне поєднання придбає випічка, якщо нафарширувати її начинкою з капусти, яка готується за запропонованим алгоритмом з додаванням риби.
Наступний варіант начинки з капусти чудово підійде для вареників.
Начинка з капусти з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо капусту дрібно нашинковиваем. У розігріту сковорідку наливаємо трохи води, додаємо молоко і солимо за смаком. Тушкуємо капусту на повільному вогні до готовності під закритою кришкою. Після того, як овоч придбав потрібний нам колір, додаємо вогонь і випариваем молоко, щоб начинка не була сирою. Тепер сміливо можна зайнятися другої складової. Фарш розморожуємо, цибулини очищаємо і дрібно нарізаємо. Підсмажуємо обидва інгредієнта на сковороді, змащеній олією. Після чого змішуємо м'ясо з капустою і начиняємо випічку. Подібним чином можна приготувати начинку і з цвітної капусти .
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка для вареників
Вареники - смачне і ситне блюдо слов'янської кухні. Начинка для них може бути самою різною, все залежить від вашої фантазії. Але ми в цій статті
Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять
Тушкована капуста зі свининою
Тушкована капуста зі свининою - знайоме і смачне блюдо з дитинства. Чудово підходить для ситного обіду або вечері, і головне її приготувати досить
Бігус зі свіжої капусти
Бігус зі свіжої капусти - відмінний варіант легкого обіду. Його готують з рубаного м'яса і капусти. За своєю консистенції страва нагадує густі щі.
Тушкована капуста на зиму
Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а