Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка з капусти

Начинка з капусти

18-03-2015, 08:54
2 137
Начинка з капусти
Капустяна начинка як ніяка інша найкраще підходить для фарширування млинців, вареників, пирогів і будь ситної випічки. Весь секрет у тому, що готувати її приємно і вкрай легко. Приготувати начинку з капусти з яйцем, можна без сумнівів приємно здивувати всіх домашніх, а якщо урізноманітнити її улюбленими копченостями, то випічка стане не тільки ароматною, але і дуже смачною.

Начинка з капусти для млинців


Інгредієнти:

  • капуста - 05 кг;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • олія оливкова - 2 ст. л.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Капусту очищаємо і дрібно шаткуємо. Потім промиваємо морква, очищаємо і натираємо на дрібній тертці, з лукою проробляємо ту ж операцію. Після того, як овочі подрібнені, викладаємо їх на сковороду, змащену оливковою олією і підсмажити кілька хвилин. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо всі інгредієнти на повільному вогні, накривши кришкою. Не забуваємо помішувати. Після того, як капуста стала рум'яною, солимо начинку за смаком. Незвичайне поєднання придбає випічка, якщо нафарширувати її начинкою з капусти, яка готується за запропонованим алгоритмом з додаванням риби.
    Наступний варіант начинки з капусти чудово підійде для вареників.

    Начинка з капусти з м'ясом


    Інгредієнти:

  • капуста - 15 кг;

  • фарш м'ясний - 600 г;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • масло рослинне - 2 ст. л.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Начинка з капусти
    Очищаємо капусту дрібно нашинковиваем. У розігріту сковорідку наливаємо трохи води, додаємо молоко і солимо за смаком. Тушкуємо капусту на повільному вогні до готовності під закритою кришкою. Після того, як овоч придбав потрібний нам колір, додаємо вогонь і випариваем молоко, щоб начинка не була сирою. Тепер сміливо можна зайнятися другої складової. Фарш розморожуємо, цибулини очищаємо і дрібно нарізаємо. Підсмажуємо обидва інгредієнта на сковороді, змащеній олією. Після чого змішуємо м'ясо з капустою і начиняємо випічку. Подібним чином можна приготувати начинку і з цвітної капусти .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Начинка для вареників
    Начинка для вареників
    Вареники - смачне і ситне блюдо слов'янської кухні. Начинка для них може бути самою різною, все залежить від вашої фантазії. Але ми в цій статті
    Начинка з капусти для пиріжків
    Начинка з капусти для пиріжків
    Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять
    Тушкована капуста зі свининою
    Тушкована капуста зі свининою
    Тушкована капуста зі свининою - знайоме і смачне блюдо з дитинства. Чудово підходить для ситного обіду або вечері, і головне її приготувати досить
    Бігус зі свіжої капусти
    Бігус зі свіжої капусти
    Бігус зі свіжої капусти - відмінний варіант легкого обіду. Його готують з рубаного м'яса і капусти. За своєю консистенції страва нагадує густі щі.
    Тушкована капуста на зиму
    Тушкована капуста на зиму
    Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а