Начинка для чебуреків
Приготувати смачне тісто для чебуреків звичайно, важливо, але начинка теж дуже важлива. Для неї підійдуть будь-які комбінації з баранини, яловичини, свинини, а також сиру, риби або овочів. Давайте розглянемо з вами як приготувати різні начинки для чебуреків.
Традиційна начинка для чебуреків
Інгредієнти:
тісто для чебуреків;
яловичина - 300 г;
свинина - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
спеції;
свіжа зелень - за бажанням;
м'ясний бульйон - 1 ст.
Приготування
Для приготування начинки для чебуреків з фаршу беремо в рівних кількостях яловичину і свинину ріжемо дрібно гострим ножем або пропускаємо через м'ясорубку. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо дрібненько і змішуємо з м'ясом, додаючи спеції і трохи подрібненої свіжої зелені. Вимішуємо готову масу кілька хвилин, вливаємо теплу м'ясний бульйон і залишаємо на 10-15 хвилин настоятися. Потім викладаємо начинку на розкачане тісто, формуємо чебуреки і обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з усіх боків.
Начинка для чебуреків з м'ясом
Інгредієнти:
яловичина - 300 г;
баранина - 300 г;
курдючне сало - 250 г;
цибулина - 2 шт.;
кінза - 50 г;
спеції;
м'ясний бульйон - 1 ст.
Приготування
Дивовижно смачними виходять чебуреки, приготовані з рівних частин баранини і яловичини. М'ясо нарізаємо маленькими кубиками, додаємо трохи курдючного сала, кидаємо подрібнений ріпчаста цибуля, зелень кінзи, приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо начинку. Далі розбавляємо її, поступово вливаючи склянку яловичого бульйону, і вимішуємо фарш.
Начинка для чебуреків з сиром
Інгредієнти:
тісто для чебуреків;
помідор - 2 шт.;
сир твердих сортів - 100 г;
часник - 3 зубчики;
свіжий базилік - за смаком.
Приготування
Для приготування смачних чебуреків застосовують начинку не тільки з м'ясного фаршу, але і з сиру, грибів, овочів або риби. Отже, беремо великі стиглі помідори, миємо їх, обсушуємо й нарізаємо тонкими півкільцями. Сир твердих сортів подрібнюємо на терочке і додаємо 3 зубчики часничку, пропущених через прес. Потім до сирної маси кидаємо трохи подрібненого базиліка і перемішуємо.
На розкачане тісто кладемо кружечок помідора, змащуємо сирною начинкою і формуємо чебурек. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з додаванням рослинного масла. Для того щоб отримати справжню насолоду від смаку чебурека, їсти його потрібно відразу ж після приготування, так як потім сік вбереться в тісто і пиріжок не стане хрустким і жорстким.
Начинка для чебуреків з картоплею і рибою
Інгредієнти:
картопля - 200 г;
минтай - 300 г;
цибулина - 2 шт.;
маргарин - 20 г;
спеції;
тісто для чебуреків.
Приготування
Філе минтая перекручуємо разом з очищеним цибулею через м'ясорубку, солимо, перчимо масу за смаком і додаємо маргарин. Картоплю чистимо, відварюємо до готовності, розминаємо в пюре і з'єднуємо з рибною масою. Тісто розкочуємо тонким шаром, змащуємо яйцем, вирізаємо коржі, кладемо в центр кожної начинку і формуємо чебуреки. Обсмажуємо у великій кількості розпеченого масла і відразу подаємо до столу.
Рецепт тіста для чебуреків
Інгредієнти:
тісто для чебуреків;
свіжі печериці - 100 г;
вершки - 100 мл;
яйце - 3 шт.;
свіжа зелень - за бажанням;
спеції;
цибулина - 1 шт.;
масло вершкове - 3 ст. ложки.
Приготування
Для приготування начинки гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслечко разом з подрібненою цибулею до зарум'янювання. Яйця збиваємо окремо міксером, приправляємо спеціями і виливаємо цю суміш до грибів. Все перемішуємо, посипаємо зеленню і знімаємо сковороду з плити. Далі розгортаємо тісто, вирізаємо коржі, кладемо начинку і формуємо чебуреки.
Традиційна начинка для чебуреків
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування начинки для чебуреків з фаршу беремо в рівних кількостях яловичину і свинину ріжемо дрібно гострим ножем або пропускаємо через м'ясорубку. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо дрібненько і змішуємо з м'ясом, додаючи спеції і трохи подрібненої свіжої зелені. Вимішуємо готову масу кілька хвилин, вливаємо теплу м'ясний бульйон і залишаємо на 10-15 хвилин настоятися. Потім викладаємо начинку на розкачане тісто, формуємо чебуреки і обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з усіх боків.
Начинка для чебуреків з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Дивовижно смачними виходять чебуреки, приготовані з рівних частин баранини і яловичини. М'ясо нарізаємо маленькими кубиками, додаємо трохи курдючного сала, кидаємо подрібнений ріпчаста цибуля, зелень кінзи, приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо начинку. Далі розбавляємо її, поступово вливаючи склянку яловичого бульйону, і вимішуємо фарш.
Начинка для чебуреків з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смачних чебуреків застосовують начинку не тільки з м'ясного фаршу, але і з сиру, грибів, овочів або риби. Отже, беремо великі стиглі помідори, миємо їх, обсушуємо й нарізаємо тонкими півкільцями. Сир твердих сортів подрібнюємо на терочке і додаємо 3 зубчики часничку, пропущених через прес. Потім до сирної маси кидаємо трохи подрібненого базиліка і перемішуємо.
На розкачане тісто кладемо кружечок помідора, змащуємо сирною начинкою і формуємо чебурек. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з додаванням рослинного масла. Для того щоб отримати справжню насолоду від смаку чебурека, їсти його потрібно відразу ж після приготування, так як потім сік вбереться в тісто і пиріжок не стане хрустким і жорстким.
Начинка для чебуреків з картоплею і рибою
Інгредієнти:
Приготування
Філе минтая перекручуємо разом з очищеним цибулею через м'ясорубку, солимо, перчимо масу за смаком і додаємо маргарин. Картоплю чистимо, відварюємо до готовності, розминаємо в пюре і з'єднуємо з рибною масою. Тісто розкочуємо тонким шаром, змащуємо яйцем, вирізаємо коржі, кладемо в центр кожної начинку і формуємо чебуреки. Обсмажуємо у великій кількості розпеченого масла і відразу подаємо до столу.
Рецепт тіста для чебуреків
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування начинки гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслечко разом з подрібненою цибулею до зарум'янювання. Яйця збиваємо окремо міксером, приправляємо спеціями і виливаємо цю суміш до грибів. Все перемішуємо, посипаємо зеленню і знімаємо сковороду з плити. Далі розгортаємо тісто, вирізаємо коржі, кладемо начинку і формуємо чебуреки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати чебуреки?
Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для
Чебуреки з гарбузом - рецепт
Чебуреки - традиційний вигляд вельми популярного страви з тіста з начинкою в кулінарних традиціях тюрских, кавказьких і монгольських народів. Це
М'ясна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про м'ясній начинці. Видів її створення дуже багато з додаванням різноманітних інгредієнтів. Давайте розберемося
Чебуреки з сиром
Якщо ви любите готувати страви різних народів світу, то має бути вже пробували ліпити традиційні чебуреки. Сьогодні ми поговоримо про їх різновиди -
Заварне тісто для чебуреків
Чебуреки - дуже популярне блюдо, яке найчастіше готують з прісного тіста. Ми вам радимо спробувати зробити заварне тісто. Воно навіть більше підійде
Тісто для чебуреків на кефірі
Якщо ви коли-небудь спробуєте чебуреки на кефірі, то більше експериментувати з тестом не захочете. Мабуть, на кефірі тісто виходить найкраще, не