Як приготувати чебуреки?
Гарячі смачні і ароматні чебуреки, що може бути смачніше? Традиційно начинку для чебуреків роблять м'ясну - баранина, свинина або яловичина. Але її також можна приготувати з сиру, грибів і картоплі. Чебуреки обсмажують на олії до утворення золотистої апетитною скоринки. Цю чудову випічку можна спробувати в чебуречних, але ми пропонуємо вам приготувати чебуреки з сиром в домашніх умовах. Отже, приступимо?
Інгредієнти:
борошно - 500 г;
вода - 100 г;
картопля - 5 шт.;
сметана - 1 ст. ложка;
яйце - 1 шт.;
сир - 200 г;
сода - 05 ч. ложки;
сіль - за смаком;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сало - 100 г;
рослинне масло.
Приготування
Як робити чебуреки з сиром і картоплею? Все дуже легко. Картоплю очищаємо і відварюємо до готовності. На сковороді обсмажуємо нарізане шматочками сало, а потім додаємо до нього подрібнену ріпчасту цибулю. До готового картоплі додаємо цибулю з салом, тертий сир і розминаємо все до консистенції пюре. У воді розчиняємо сметану, додаємо яйце, сіль і ретельно перемішуємо. Потім поступово додаємо борошно, кладемо соду і замішуємо однорідне тісто. Потім тонко розкачуємо його і вирізаємо кружечки. На кожен викладаємо картопляну начинку і ретельно защепляем краю. На сковороду наливаємо олію і обсмажуємо чебуреки з картоплею і сиром з обох сторін.
Інгредієнти:
Для начинки:
заморожені печериці - 300 г;
сир твердий - 100 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.
Для тіста:
вода - 70 мл;
сіль - щіпка;
цукор - 1 ч. ложка;
яйце - 1 шт.;
борошно - 15 ст.
Приготування
Як же приготувати чебуреки з сиром і грибами?
Отже, давайте для початку зробимо тісто для чебуреків з сиром. Борошно змішуємо з сіллю і цукром, розбиваємо яйце, вливаємо частина води і замішуємо масу. Якщо тісто буде занадто крутим, додаємо води до тих пір, поки воно не стане еластичним. Потім накриваємо його серветкою і даємо відпочити приблизно 20 хвилин.
А цим часом готуємо начинку. Для цього цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній олії до золотистого кольору. Гриби викладаємо на сковороду і обсмажуємо до випаровування всієї рідини. Все ретельно перемішуємо і даємо начинці охолонути. Сир натираємо на крупній тертці і перекладаємо в миску з грибами і цибулею, трохи додаємо сіль. Потім розділяємо тісто на 4 однакові частини, кожну скачуємо в кулю і розгортаємо в тонкий млинець. Викладаємо на нього трохи начинки і защипуємо краю, використовуючи вилку. Обсмажуємо чебуреки на сковороді з розпеченим рослинним маслом приблизно по 4 хвилини з кожного боку, до появи золотистої скоринки.
Ось і все, чебуреки з грибами і сиром готові, приємного апетиту! Ви можете з легкістю експериментувати і самі придумувати різноманітні начинки, наприклад, замінити гриби на м'ясний фарш, і тоді у вас вийдуть дивовижно смачні і ситні чебуреки з м'ясом і сиром.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 1 ст.;
яйце - 1 шт.;
вода - 05 склянки;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Для начинки:
помідор - 4 шт.;
твердий сир - 200 г;
зелень петрушки, кропу - за бажанням;
сіль і майонез - за смаком.
Приготування
Як приготувати чебуреки з сиром? Яйце гарненько збиваємо з рослинним маслом, додаємо воду і поступово всипаємо борошно. Замішуємо круте однорідне тісто, не липнущее до рук.
Потім нарізаємо кружечками помідори, сир - скибочками, а зелень подрібнюємо і змішуємо з майонезом. З тіста розкачуємо прямокутники розміром приблизно 10х15 див. На одну половинку кладемо скибочку сиру, чайну ложку зелені з майонезом, часточку помідора, солимо за смаком, накриваємо другою половинкою тіста і ретельно скріплюємо. Обсмажуємо чебуреки в киплячому маслі з обох сторін за 5 хвилин до золотистого кольору.
Чебуреки з картоплею і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Як робити чебуреки з сиром і картоплею? Все дуже легко. Картоплю очищаємо і відварюємо до готовності. На сковороді обсмажуємо нарізане шматочками сало, а потім додаємо до нього подрібнену ріпчасту цибулю. До готового картоплі додаємо цибулю з салом, тертий сир і розминаємо все до консистенції пюре. У воді розчиняємо сметану, додаємо яйце, сіль і ретельно перемішуємо. Потім поступово додаємо борошно, кладемо соду і замішуємо однорідне тісто. Потім тонко розкачуємо його і вирізаємо кружечки. На кожен викладаємо картопляну начинку і ретельно защепляем краю. На сковороду наливаємо олію і обсмажуємо чебуреки з картоплею і сиром з обох сторін.
Чебуреки з грибами і сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Для тіста:
Приготування
Як же приготувати чебуреки з сиром і грибами?
Отже, давайте для початку зробимо тісто для чебуреків з сиром. Борошно змішуємо з сіллю і цукром, розбиваємо яйце, вливаємо частина води і замішуємо масу. Якщо тісто буде занадто крутим, додаємо води до тих пір, поки воно не стане еластичним. Потім накриваємо його серветкою і даємо відпочити приблизно 20 хвилин.
А цим часом готуємо начинку. Для цього цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній олії до золотистого кольору. Гриби викладаємо на сковороду і обсмажуємо до випаровування всієї рідини. Все ретельно перемішуємо і даємо начинці охолонути. Сир натираємо на крупній тертці і перекладаємо в миску з грибами і цибулею, трохи додаємо сіль. Потім розділяємо тісто на 4 однакові частини, кожну скачуємо в кулю і розгортаємо в тонкий млинець. Викладаємо на нього трохи начинки і защипуємо краю, використовуючи вилку. Обсмажуємо чебуреки на сковороді з розпеченим рослинним маслом приблизно по 4 хвилини з кожного боку, до появи золотистої скоринки.
Ось і все, чебуреки з грибами і сиром готові, приємного апетиту! Ви можете з легкістю експериментувати і самі придумувати різноманітні начинки, наприклад, замінити гриби на м'ясний фарш, і тоді у вас вийдуть дивовижно смачні і ситні чебуреки з м'ясом і сиром.
Чебуреки з сиром і помідорами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Як приготувати чебуреки з сиром? Яйце гарненько збиваємо з рослинним маслом, додаємо воду і поступово всипаємо борошно. Замішуємо круте однорідне тісто, не липнущее до рук.
Потім нарізаємо кружечками помідори, сир - скибочками, а зелень подрібнюємо і змішуємо з майонезом. З тіста розкачуємо прямокутники розміром приблизно 10х15 див. На одну половинку кладемо скибочку сиру, чайну ложку зелені з майонезом, часточку помідора, солимо за смаком, накриваємо другою половинкою тіста і ретельно скріплюємо. Обсмажуємо чебуреки в киплячому маслі з обох сторін за 5 хвилин до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
Чебуреки з гарбузом - рецепт
Чебуреки - традиційний вигляд вельми популярного страви з тіста з начинкою в кулінарних традиціях тюрских, кавказьких і монгольських народів. Це
Чебуреки з сиром
Якщо ви любите готувати страви різних народів світу, то має бути вже пробували ліпити традиційні чебуреки. Сьогодні ми поговоримо про їх різновиди -
Заварне тісто для чебуреків
Чебуреки - дуже популярне блюдо, яке найчастіше готують з прісного тіста. Ми вам радимо спробувати зробити заварне тісто. Воно навіть більше підійде
Тісто для чебуреків на кефірі
Якщо ви коли-небудь спробуєте чебуреки на кефірі, то більше експериментувати з тестом не захочете. Мабуть, на кефірі тісто виходить найкраще, не
Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.
Тісто на чебуреки на воді
Чебуреки - це смачне татарське блюдо, яке традиційно готують з м'ясом. І в сьогоднішній нашій статті ми розповімо, як зробити тісто на чебуреки на