Яловичина з капустою
Яловичина з капустою - відмінне ситне блюдо, яке поєднує в собі одночасно і закуску і гарнір. Пропонуємо вам спробувати це чудове блюдо і насолодитися його приголомшливим смаком і ароматом.
Інгредієнти:
яловичина - 300 г;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
капуста - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
спеції;
зелень.
Приготування
Зараз розповімо, як тушкувати капусту з яловичиною. Овочі чистимо, дрібно нарізаємо цибульку, моркву натираємо на тертці. М'ясо рубаємо невеликими шматками і обсмажуємо на сковороді з усіх боків. Потім заливаємо його окропом і тушкуємо на повільному вогні, злегка підсолюємо і поперчив.
Далі в окремій сковороді пасеруємо до золотистого кольору цибулю з морквою. Томатну пасту злегка розводимо водою, виливаємо на сковорідку, все перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Капусту шаткуємо соломкою, додаємо до обжарке разом з порізаним картоплею і готуємо все на повільному вогні хвилин 10-15. Потім змішуємо овочі з м'ясом, посипаємо порубаним часником і зеленню, все перемішуємо, закриваємо кришкою і готуємо ще хвилин 10.
Інгредієнти:
відварна яловичина - 350 г;
капуста білокачанна - 250 г;
картопля - 2 шт.;
зелений горошок консервований - 150 г;
яблуко - 1 шт.;
чорнослив - 50 г;
варені яйця - 2 шт.;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
майонез - 200 мл;
спеції.
Приготування
Картоплю відварюємо в шкірці, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Зварені круто яйця дрібно шаткуємо разом із зеленню. Яблуко очищаємо від шкірки і насінної коробочки, натираємо на крупній терочке. Чорнослив звільняємо від кісточок і замочуємо в теплій воді на 1 годину. Капусту шаткуємо соломкою, солимо, перчимо і трохи тушкуємо з рослинним маслом. М'ясо нарізаємо тонкими брусочками, змішуємо з іншими компонентами, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Інгредієнти:
квашена капуста - 300 г;
яловичина - 250 г;
свиняче сало - 100 г;
м'ясний бульйон - 500 мл;
цибулина - 1 шт.;
огірок солоний - 1 шт.;
борошно - 15 г;
зелень;
спеції;
зелений горошок - 200 р.
Приготування
Капусту трохи віджимаємо, щоб у неї не залишився розсіл, але не був присутній сильно кислий смак. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, пасеруємо на свинячому салі, додаючи спеції, капусту і лавровий листок. Тушкуємо все це на невеликому вогні. Огірки очищаємо від шкірки і кладемо разом з м'ясом, нарізаним кубиками, капусту, коли та стане м'якою. Обсмажену окремо на розпеченій сковороді борошно змішуємо з м'ясним теплим бульйоном і заливаємо наш суп. Продовжуємо тушкувати страву ще 15-20 хвилин на невеликому вогні. В самому кінці висипаємо консервований зелений горошок, перемішуємо і подаємо готову солянку з капусти з яловичиною на стіл, заправляючи чорним меленим перцем і подрібненою зеленню.
Яловичина з капустою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як тушкувати капусту з яловичиною. Овочі чистимо, дрібно нарізаємо цибульку, моркву натираємо на тертці. М'ясо рубаємо невеликими шматками і обсмажуємо на сковороді з усіх боків. Потім заливаємо його окропом і тушкуємо на повільному вогні, злегка підсолюємо і поперчив.
Далі в окремій сковороді пасеруємо до золотистого кольору цибулю з морквою. Томатну пасту злегка розводимо водою, виливаємо на сковорідку, все перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Капусту шаткуємо соломкою, додаємо до обжарке разом з порізаним картоплею і готуємо все на повільному вогні хвилин 10-15. Потім змішуємо овочі з м'ясом, посипаємо порубаним часником і зеленню, все перемішуємо, закриваємо кришкою і готуємо ще хвилин 10.
Салат з капустою і яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо в шкірці, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Зварені круто яйця дрібно шаткуємо разом із зеленню. Яблуко очищаємо від шкірки і насінної коробочки, натираємо на крупній терочке. Чорнослив звільняємо від кісточок і замочуємо в теплій воді на 1 годину. Капусту шаткуємо соломкою, солимо, перчимо і трохи тушкуємо з рослинним маслом. М'ясо нарізаємо тонкими брусочками, змішуємо з іншими компонентами, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Суп з яловичиною і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту трохи віджимаємо, щоб у неї не залишився розсіл, але не був присутній сильно кислий смак. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, пасеруємо на свинячому салі, додаючи спеції, капусту і лавровий листок. Тушкуємо все це на невеликому вогні. Огірки очищаємо від шкірки і кладемо разом з м'ясом, нарізаним кубиками, капусту, коли та стане м'якою. Обсмажену окремо на розпеченій сковороді борошно змішуємо з м'ясним теплим бульйоном і заливаємо наш суп. Продовжуємо тушкувати страву ще 15-20 хвилин на невеликому вогні. В самому кінці висипаємо консервований зелений горошок, перемішуємо і подаємо готову солянку з капусти з яловичиною на стіл, заправляючи чорним меленим перцем і подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з капустою і ковбасою
Салати - це, безумовно, відмінна закуска на будь-якому столі. Та й готувати їх досить просто і швидко. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудовий
Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і
Літній салат з капустою
Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з
Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять