Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яловичина з капустою

Яловичина з капустою

21-03-2015, 19:45
530
Яловичина з капустою
Яловичина з капустою - відмінне ситне блюдо, яке поєднує в собі одночасно і закуску і гарнір. Пропонуємо вам спробувати це чудове блюдо і насолодитися його приголомшливим смаком і ароматом.

Яловичина з капустою і картоплею


Інгредієнти:

  • яловичина - 300 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • капуста - 500 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • спеції;

  • зелень.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як тушкувати капусту з яловичиною. Овочі чистимо, дрібно нарізаємо цибульку, моркву натираємо на тертці. М'ясо рубаємо невеликими шматками і обсмажуємо на сковороді з усіх боків. Потім заливаємо його окропом і тушкуємо на повільному вогні, злегка підсолюємо і поперчив.
    Далі в окремій сковороді пасеруємо до золотистого кольору цибулю з морквою. Томатну пасту злегка розводимо водою, виливаємо на сковорідку, все перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Капусту шаткуємо соломкою, додаємо до обжарке разом з порізаним картоплею і готуємо все на повільному вогні хвилин 10-15. Потім змішуємо овочі з м'ясом, посипаємо порубаним часником і зеленню, все перемішуємо, закриваємо кришкою і готуємо ще хвилин 10.

    Салат з капустою і яловичиною


    Інгредієнти:

  • відварна яловичина - 350 г;

  • капуста білокачанна - 250 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • зелений горошок консервований - 150 г;

  • яблуко - 1 шт.;

  • чорнослив - 50 г;

  • варені яйця - 2 шт.;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • майонез - 200 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Картоплю відварюємо в шкірці, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Зварені круто яйця дрібно шаткуємо разом із зеленню. Яблуко очищаємо від шкірки і насінної коробочки, натираємо на крупній терочке. Чорнослив звільняємо від кісточок і замочуємо в теплій воді на 1 годину. Капусту шаткуємо соломкою, солимо, перчимо і трохи тушкуємо з рослинним маслом. М'ясо нарізаємо тонкими брусочками, змішуємо з іншими компонентами, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

    Суп з яловичиною і капустою


    Інгредієнти:

  • квашена капуста - 300 г;

  • яловичина - 250 г;

  • свиняче сало - 100 г;

  • м'ясний бульйон - 500 мл;

  • цибулина - 1 шт.;

  • огірок солоний - 1 шт.;

  • борошно - 15 г;

  • зелень;

  • спеції;

  • Яловичина з капустою

  • зелений горошок - 200 р.


  • Приготування
    Капусту трохи віджимаємо, щоб у неї не залишився розсіл, але не був присутній сильно кислий смак. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, пасеруємо на свинячому салі, додаючи спеції, капусту і лавровий листок. Тушкуємо все це на невеликому вогні. Огірки очищаємо від шкірки і кладемо разом з м'ясом, нарізаним кубиками, капусту, коли та стане м'якою. Обсмажену окремо на розпеченій сковороді борошно змішуємо з м'ясним теплим бульйоном і заливаємо наш суп. Продовжуємо тушкувати страву ще 15-20 хвилин на невеликому вогні. В самому кінці висипаємо консервований зелений горошок, перемішуємо і подаємо готову солянку з капусти з яловичиною на стіл, заправляючи чорним меленим перцем і подрібненою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з капустою і ковбасою
    Салат з капустою і ковбасою
    Салати - це, безумовно, відмінна закуска на будь-якому столі. Та й готувати їх досить просто і швидко. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудовий
    Салат з яловичиною - рецепт
    Салат з яловичиною - рецепт
    М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
    Салат з яловичиною і перцем
    Салат з яловичиною і перцем
    М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
    Салат із зеленим горошком
    Салат із зеленим горошком
    Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і
    Літній салат з капустою
    Літній салат з капустою
    Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з
    Начинка з капусти для пиріжків
    Начинка з капусти для пиріжків
    Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять