» » Салат з капустою і ковбасою

Салат з капустою і ковбасою

Салат з капустою і ковбасою
Зараз ми розповімо, як приготувати простий, смачний і корисний салат з капустою. А щоб він став ще пікантніше, можна додати в нього ковбасу. Кілька цікавих рецептів чекають вас нижче.
Салат з капустою і копченою ковбасою
Інгредієнти:

  • молода білокачанна капуста - 250 г;

  • свіжі огірки - 200 г;

  • копчена ковбаса - 200 г;

  • зелень - 1 пучок;

  • майонез - 100 р.


  • Приготування
    Огірки і ковбасу ріжемо соломкою, капусту шаткуємо. Подрібнюємо зелень. Всі інгредієнти викладаємо в салатник, додаємо майонез, перемішуємо, якщо потрібно, то досолює за смаком.
    Салат з капустою, кукурудзою і ковбасою
    Інгредієнти:

  • капуста - 200 г;

  • варено-копчена ковбаса - 150 г;

  • кукурудза - 1 банка;

  • майонез - 100 г;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Шаткуємо капусту, ковбасу нарізаємо соломкою. У глибокій мисці змішуємо капусту, кукурудзу і ковбасу, додаємо майонез, сіль і перемішуємо. Наш салат з ковбасою і кукурудзою готовий!
    Салат з капусти із зеленим горошком і ковбасою
    Інгредієнти:

  • капуста білокачанна - 500 г;

  • горошок зелений консервований - 1 банка (340 г);

  • ковбаса - 250 г;

  • майонез, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Капусту шаткуємо, додаємо дрібку солі і добре розминаємо її руками. Ковбасу нарізаємо соломкою. З горошку зливаємо рідину і викладаємо його до решти інгредієнтів. Додаємо майонез і все добре перемішуємо.
    Салат зі свіжої капусти, ковбаси і яєць
    Інгредієнти:

  • варена ковбаса - 300 г;

  • капуста - 05 кг;

  • кукурудза консервована - 1 банка;

  • яйця - 3 шт.;

  • салатний цибулю - 1 шт.;

  • зелень - 50 г;

  • майонез, сіль, чорний мелений перець - за смаком.


  • Приготування
    Капусту шаткуємо тонкою соломкою, підсолюємо і мнемо руками, щоб вона стала м'якше. Цибулю нарізаємо півкільцями. Відварені круто яйця ріжемо кубиками, ковбасу соломкою, зелень дрібно кришимо. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, сіль, перець за смаком і перемішуємо. Перед подачею до столу салат охолоджуємо.
    Салат з пекінської капусти з ковбасою і огірком
    Інгредієнти:

  • пекінська капуста - 300 г;

  • ковбаса варено-копчена - 150 г;

  • цибуля - 100 г;

  • огірок - 150 г;

  • майонез, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Ковбасу і огірки ріжемо соломкою, пекінську капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо півкільцями. З'єднуємо всі інгредієнти в глибокому салатнику, підсолюємо за смаком і заправляємо салат майонезом.
    Салат з білокачанної капусти з сирокопченою ковбасою і огірком
    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 05 кг;

  • яйця - 1 шт.;

  • консервований горошок - 1 банку;

  • сирокопчена ковбаса - 300 г;

  • огірки - 250 г;

  • кріп - 1 пучок;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • майонез, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Капусту тонко шаткуємо, а потім підсолюємо і мнемо руками, щоб виділився сік. Залишаємо капусту хвилин на 15 а потім сік зливаємо. Кріп миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо. Огірки нарізаємо соломкою. Яйце відварюємо круто і ріжемо на 4 частини. Сирокопчену ковбасу ріжемо соломкою. Перець очистити від серцевини і також ріжемо соломкою. З горошку зливаємо рідину. Всі інгредієнти (крім яєць) з'єднуємо в глибокій мисці, заправляємо салат домашнім майонезом і перемішуємо. Розкладаємо салат по креманкам, прикрашаємо кожну порцію четвертинкою яйця і гілочкою кропу.
    Салат з пекінської капусти з ковбасою і помідором
    Інгредієнти:

  • пекінська капуста - 400 г;

  • ковбаса напівкопчена - 200 г;

  • Салат з капустою і ковбасою

  • помідор - 1 шт.;

  • соус соєвий - 1 ст. ложка;

  • рослинна олія - 50 мл ;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Капустяне листя поділяємо, складаємо їх один на одного і ріжемо соломкою. Додаємо соєвий соус, сіль і перець, даємо капусти трохи постояти. Ковбасу і помідори ріжемо соломкою. Інгредієнти з'єднуємо, перемішуємо і заправляємо салат рослинною олією. Такий салат найкраще подавати відразу після приготування.
    Додав: admin | 22-03-2015, 20:52
    Переглядів: 12687