Запіканка з печінки

Запіканка з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо з вами всі необхідні інгредієнти. Печінка гарненько промиваємо, замочуємо в молоці і залишаємо рівно на годину. А цим часом поки відварюємо до готовності гречку . Моркву і цибулину промиваємо, чистимо, шаткуємо соломкою і пасеруємо до м'якого стану на рослинному маслі. Тепер печінку і овочеву обжарочку перекручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо у блендері. В окремій мисочці збиваємо яйця з сіллю і виливаємо суміш до фаршу. Все ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і викладаємо у форму, застелену папером для запікання. Відправляємо запіканку з печінкою в розпечену духовку приблизно на 40 хвилин, виставивши температуру 180 градусів.
Запіканка з печінки з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування запіканки з курячої печінки картоплю чистимо, розрізаємо навпіл і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Потім розминаємо його до стану пюре і залишаємо остигати. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі до рум'яного кольору на розігрітій сковороді з додаванням рослинного масла.
Окремо обсмажуємо курячу печінку протягом 10-15 хвилин, а потім подрібнюємо її в блендері до однорідності. Після цього змішуємо курячу печінку з цибулею і морквою і додаємо при бажанні інші подрібнені овочі. Сир натираємо на крупній терочке. У форму для запікання викладаємо спочатку половину картопляного пюре, розрівнюємо, потім кладемо курячу печінку з овочами і покриваємо всі залишками картопляного пюре. Верх посипаємо тертим сиром і змащуємо сметанкою. Випікаємо запіканку з печінки в духовці 25 хвилин при 200 градусах.
Запіканка з печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінка заздалегідь розморожуємо, відділяємо її від пленочек і промиваємо. Цибулину, часник і моркву чистимо. Рис відварюємо до готовності. Потім курячу печінку разом з часником і цибулею подрібнюємо у блендері або перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо натерту на дрібній тертці

Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом, викладаємо туди печінкову суміш, закриваємо кришку приладу і включаємо режим «Випічка». Натискаємо кнопку «Старт» і після сигналу готовності тримаємо запіканку з печінки і рису на режимі «Підігрів» ще хвилин 20. Після цього даємо їй трохи охолонути, дістаємо її за допомогою кухонної лопатки, перекладаємо на блюдо, змащуємо зверху майонезом і посипаємо натертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гречка з печінкою
Гречка з печінкою - смачний і швидкий варіант створення вечері для всієї родини. І приготувати таке дивовижне блюдо досить просто. У нашій статті ми

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому