Печінковий торт з курячої печінки

Багато господині, готують печінковий тортик для святкового столу, прикрашають його настільки красиво, що гості, не завжди усвідомлюють, що перед ними саме ситна закуска, а не десерт до чаю. Спробуйте і ви здивувати і вразити своїх домашніх оригінальним стравою і приготувати печінковий торт з курячою печінкою з описаних нижче рецептами.
Рецепт торта з курячої печінки
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Давайте розглянемо з вами детально, як приготувати торт з курячої печінки . Отже, для початку давайте спечемо печінкові млинці. Курячу печінку промиваємо і уважно посматриваем, щоб не потрапила жовч, а то торт вийде гірким. Потім печінку подрібнюємо у блендері, додаємо яйця, борошно, перчик, сіль і добре перемішуємо. Далі на розігріту сковороду наливаємо трохи рослинного масла і випікаємо печінкові млинці під кришкою, наливаючи їх ополоником і обсмажуючи з двох сторін по 2 хвилинки. Намагаємося не пересмажити млинці, щоб вони не вийшли твердуватими.
Після цього переходимо до приготування начинки для торта. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній тертці. Цибулину дрібно шаткуємо і пасеруємо на вершковому маслечко 5 хвилин. Потім додаємо моркву і обсмажуємо овочі до золотистого кольору. У остиглу засмажку кидаємо подрібнений часник, зелень, кладемо сметану, солимо і перемішуємо. Тепер починаємо формувати торт. На широкій тарілці пошарово змащуємо кожен млинець начинкою і зверху прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Даємо печінковому торту настоятися протягом 3 годин і подаємо на стіл.
Печінковий торт з курячої печінки
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Починаємо з вами з приготування начинки: моркву миємо, чистимо і натираємо на крупній терочке. Цибулину очистити і шаткуємо тонкими півкільцями. Розігріваємо в сковороді рослинне масло і пасеруємо на ньому цибульку з морквою до золотистого кольору. Майонез з'єднуємо з видавленим через прес часником і ретельно перемішуємо. Для приготування тіста, печінку промиваємо, нарізаємо шматочками і подрібнюємо за допомогою блендера. Потім додаємо 2 яйця, трохи сметани, додаємо борошно і сіль з перцем. Добре все перемішуємо.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо ополоники печінковий тісто і розмазуємо його ложкою рівномірно по всій поверхні.

Тепер викладаємо один корж на тарілку, змащуємо його майонезом з часником, розподіляємо трохи овочевий засмажки і накриваємо наступним коржем. Формуємо, таким чином, весь торт з курячою печінкою, верхній корж тонко промазуємо майонезом. Заздалегідь відварюємо залишилися яйця круто, очистити їх, желточки розминаємо виделкою і посипаємо ними печінковий тортик. Даємо страви просочитися і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з курячої печінки - рецепт
Якщо ваше сімейство не любить їсти смажену або тушковану курячу печінку, то можна трохи злукавити і приготувати їм дуже смачний салат з курячої

Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно

Як приготувати печінковий торт?
Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,

Печінковий рулет
Далеко не всі люблять печінку з-за її характерного смаку і запаху. І сьогодні ми виправимо це упущення, приготувавши дивовижний печінковий рулет,

Млинцевий торт з печінкою
Млинцевий торт - це чудова і оригінальна закуска, готувати яку можна досить часто, оскільки варіантів начинки у цієї страви безліч. Сьогодні ми

Печінковий торт «Сніговик»
Печінковий торт «Сніговик» - чудова закуска на будь-якому святковому столі. Він підійде до будь гарнірів і салатів. Щоправда, до його приготування