Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печінковий рулет

Печінковий рулет

17-03-2015, 16:51
11 484
Печінковий рулет
Печінка - дуже корисний продукт, який з успіхом використовують в приготуванні різних чудових страв. Деякі люди, звичайно, не люблять її з-за характерного специфічного запаху і гіркуватого присмаку. Однак ми підкажемо вам, як правильно створити з цього продукту чудове страву - печінковий рулет.

Рецепт печінкового рулету


Інгредієнти:

  • куряча печінка - 500 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • борошно - 1 ст.;

  • твердий сир - 100 г;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • кефір - 100 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Зараз розповімо вам, як приготувати печінковий рулет. Отже, цибулини чистимо і пропускаємо разом з печінкою через м'ясорубку. В отриману масу поступово всипаємо борошно, розбиваємо яйця, вливаємо домашній кефір додаємо гашену соду, солимо і перчимо за смаком. Потім все добре перемішуємо і замішуємо однорідне густе тісто.
    Далі беремо деко, вистилаємо його папером для випікання і акуратно рівномірним шаром виливаємо наше тісто. Відправляємо в духовку на 15 хвилин і випікаємо корж при температурі 180 градусів.
    Цим часом натираємо на дрібній терочке сир і висипаємо його на гарячий печінковий корж по всій поверхні. Тепер обережно звертаємо печінку за допомогою пекарської папери в рулет і повністю загортаємо його в папір для запікання. Ставимо в духовку ще на 5-10 хвилин. Перед тим, як подавати печінковий рулет з курячої печінки на стіл, звільняємо його від пекарської папери і нарізаємо невеликими скибочками товщиною 25 сантиметра.

    Печінковий рулет з яйцем


    Інгредієнти:

  • печінка яловича - 300 г;

  • борошно - 05 склянки;

  • молоко - 05 склянки;

  • яйце - 2 шт.;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • яйце - 4 шт.;

  • сир твердий - за смаком;

  • часник - 2 зубчики;

  • майонез - за смаком.


  • Приготування
    Печінку промиваємо в холодній воді, нарізаємо шматочками, кладемо в чашу блендера і збиваємо до однорідності. Потім вливаємо в отриману масу молоко, рослинне масло, додаємо борошно, розбиваємо кілька яєць і солимо за смаком. Все добре збиваємо вінчиком і виливаємо отримане тісто тонким шаром на застелене папером деко. Ставимо його в розігріту духовку і випікаємо корж до готовності.
    Не втрачаючи часу дарма, відварюємо круто яйця, що залишилися, остуджуємо і чистимо. Тепер натираємо їх на крупній тертці і змішуємо з тертим сиром і майонезом. Додаємо пропущений через прес часник і гарненько перемішуємо. Після цього змащуємо випечений печінковий корж начинкою і швидко загортаємо в рулет. Перекладаємо його на блюдо, покриваємо зверху майонезом і прикрашаємо за бажанням тертими яєчними жовтками.

    Печінковий рулет з салом


    Інгредієнти:

  • печінка свиняча - 1000 м;

  • олія - за смаком;

  • сало - 100 г;

  • масло вершкове - 150 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • морква - 1 шт.;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • свіжий базилік - за бажанням;

  • спеції;

  • свіжа зелень.


  • Для начинки:

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • яйце - 2 шт.


  • Приготування
    Печінковий рулет
    Для початку давайте підготуємо з вами овочі і печінку. Для цього гарненько промиваємо їх, нарізаємо довільними шматочками, кладемо в невелику каструлю, заправляємо спеціями і відварюємо до повної готовності. Потім охолоджуємо, виймаємо лавровий листочок і перемелюємо все інше до отримання овочевого пюре . На товстий лист фольги викладаємо отриману масу так, щоб вийшов трикутник.
    Тепер беремося за приготування начинки. На рослинному маслечко обсмажуємо подрібнені моркву з цибулею, збиваємо овочі в пюре, змішати з нарізаними яйцями, вершковим маслом і спеціями. Викладаємо на корж акуратним рівним шаром отриману масу, звертаємо всі рулетом і кладемо наш печінковий рулет з начинкою в холодильник для застигання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати печінковий торт?
    Як приготувати печінковий торт?
    Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,
    Закусочний торт «Наполеон»
    Закусочний торт «Наполеон»
    Закусочний торт «Наполеон» відомий не сильно, оскільки класичний десерт його затьмарює. Однак це не означає, що його не варто готувати. Ніжні
    Печінковий торт з курячої печінки
    Печінковий торт з курячої печінки
    Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
    Рулет з печінки
    Рулет з печінки
    На святковому столі безперечно виграшно виглядають в якості закуски різноманітні рулети. Найчастіше рулети готують з м'яса, але сьогодні ми
    Печінковий торт «Сніговик»
    Печінковий торт «Сніговик»
    Печінковий торт «Сніговик» - чудова закуска на будь-якому святковому столі. Він підійде до будь гарнірів і салатів. Щоправда, до його приготування
    Рулет з варенням
    Рулет з варенням
    Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,