Рулет з печінки

Рулет з яловичої печінки з яйцем
Рулети з печінки, з начинкою, мабуть, зірки серед усього розмаїття подібного роду страв. В якості начинки може виступати м'ясо, сир, зелень і овочі, або яйця. У рецептах нижче ми вибрали для себе останній інгредієнт.
Інгредієнти:
Приготування
У першу чергу займемося яйцями: два яйця слід відварити круто, очистити і подрібнити. На сковороді розтоплюємо дрібно нарізане сало і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору. Змішуємо цибулеву засмажку з дрібно нарізаним яйцем, невеликою кількістю солі, перцю і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Яловичу печінку ретельно миємо і чистимо від проток і плівок. Нарізаємо печінку пластинами і злегка відбиваємо до товщини близько половини сантиметра. Печінкову відбивну обсушуємо паперовими рушниками і кладемо на робочу поверхню. З одного з країв відбивною кладемо порцію яєчної начинку і звертаємо печінка в рулет, після чого фіксуємо її зубочистками.
Залишився яйце збиваємо з сіллю і перцем, занурюємо в неї печінковий рулет, а потім обвалюємо його в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому печінку до золотистого кольору з усіх сторін. Готовий обсмажений рулет кладемо на серветку, щоб прибрати надлишки жиру, а потім подаємо до столу.
Рулет з курячої печінки c сиром і беконом
Рулету з курячої печінки не обов'язково бути ситним головним блюдом, він цілком може бути смачною закускою до келиха пива, і наступний рецепт прямий тому доказ.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати рулет з печінки, саму курячу печінку промиваємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж навпіл. Укладаємо між половинками шматочок сиру і оливки, а потім туго загорнути печінковий "сендвіч" тонкою смужкою бекону. Фіксуємо бекон зубочистками.
Розміщуємо рулети на пергаменті для випічки і ставимо в розігріту до 200°С духовку на 10-15 хвилин.
Рулет зі свинячої печінки в тісті - рецепт
Ситний рулет з печінки в тісті можна готувати не тільки в честь свята, але і на буденний стіл.
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу печінку миємо, обсушуємо, очищаємо від жил і плівок і нарізаємо невеликими кубиками. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. Додаємо до цибулі натерту моркву і дрібно нашатковану капусту. Тушкуємо овочі до м'якості,

Розкочуємо пласт тіста на посипаній борошном поверхні. З одного краю пласта викладаємо печінкову начинку і звертаємо наш рулет. Перед випіканням, змащуємо рулет з печінки залишилися збитим яйцем, а потім ставимо в розігріту до 190°С духовку на 20-25 хвилин.
Готовий рулет перед нарізанням охолоджуємо протягом 10-15 хвилин, а потім нарізаємо. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає

Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні

Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька

Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою