Паштет із свинячої печінки

Рецепт паштету з свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Приготування паштету з свинячої печінки слід почати з нарізки і підготовки останньої. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, після чого пасеруємо на ньому подрібнену цибулю до прозорості. Молоко і вершки змішуємо і підігріваємо. Заливаємо теплою молочною сумішшю хлібну паніровку і залишаємо її набрякнути.
Всі підготовлені інгредієнти, за винятком смужок бекону, кладемо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Виливаємо отриману суміш у вузьку і високу форму для випічки, попередньо покриту промасленим пекарської папером. Форму для випічки ставимо на деко з водою і розміщуємо в духовці. Випікаємо паштет при 160 градусах 3 години. Готовий паштет ставимо під прес, не витягуючи з форми. В такому стані страва має повністю охолонути, після чого його можна подавати.
Домашній паштет із свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену свинячу печінку заливаємо молоком і залишаємо в холодильнику мінімум на 1 годину. Вершкове масло розтоплюємо і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю. Солимо цибулю і готуємо його до тих пір, поки він не придбає багату золотистого забарвлення. Як тільки цибуля буде обсмажена, додаємо до нього часник і шматочки печінки. Ще трохи солимо і перчимо страву. Готову печінку закладаємо в блендер, слідом заливаємо бренді і вершки. Збиваємо паштет до однорідної, гладенької текстури, закладаємо отриману масу в герметичну баночку і залишаємо до повного охолодження.
Смачний паштет із свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати паштет із свинячої печінки за цим рецептом дуже просто. Олія оливкова розігріваємо на сковороді. Обсмажуємо на розігрітій олії нарізану цибулю до прозорості і м'якості. Прозорий цибулю змішуємо з подрібненим часником і готуємо ще 30 секунд.
Свинячу печінку, попередньо очищений і підготовлений, обсмажуємо на сковороді разом з цибулею до повної готовності. Не забуваємо додати сіль, перець і мускатний горіх. Готову печінку кладемо в чашу блендера разом

Подібний паштет можна зберігати в закритій баночці, або під шаром розтопленого спека до 2 тижнів, або до місяця в морозильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні

Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей

Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою

Закуска до новорічного столу: паштет з курячого філе
Паштет з курячого філе - це чудова закуска до новорічного столу, яка неодмінно сподобається вашим близьким і друзям. І ми для вас зібрали кілька