Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати не так просто як паштет з печінки курки хоча б тому, що свинячу печінку попередньо необхідно ретельно обробити: очистити від плівок, видалити жовчні канали і гарненько промити. Якщо тривала і копітка підготовка вас не бентежить, то зверніть увагу на смачні рецепти печінкового паштету з свинячої печінки, які ми зібрали для вас.
Інгредієнти:
свиняча печінка - 750 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
молоко - 150 мл;
хлібна паніровка - 110 г;
свинина (фарш) - 250 г;
червоний винний оцет - 1 ст. ложка;
сіль, перець;
смужки бекону.
Приготування
Приготування паштету з свинячої печінки слід почати з нарізки і підготовки останньої. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, після чого пасеруємо на ньому подрібнену цибулю до прозорості. Молоко і вершки змішуємо і підігріваємо. Заливаємо теплою молочною сумішшю хлібну паніровку і залишаємо її набрякнути.
Всі підготовлені інгредієнти, за винятком смужок бекону, кладемо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Виливаємо отриману суміш у вузьку і високу форму для випічки, попередньо покриту промасленим пекарської папером. Форму для випічки ставимо на деко з водою і розміщуємо в духовці. Випікаємо паштет при 160 градусах 3 години. Готовий паштет ставимо під прес, не витягуючи з форми. В такому стані страва має повністю охолонути, після чого його можна подавати.
Інгредієнти:
свиняча печінка - 680 г;
вершкове масло - 4 ст. ложки;
оливкова олія - 1 ч. ложка;
сіль, перець - по 1 ч. ложки;
часник - 4 зубчики;
бренді - 1/4 ст.;
вершки - 1/4 ст.
Приготування
Підготовлену свинячу печінку заливаємо молоком і залишаємо в холодильнику мінімум на 1 годину. Вершкове масло розтоплюємо і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю. Солимо цибулю і готуємо його до тих пір, поки він не придбає багату золотистого забарвлення. Як тільки цибуля буде обсмажена, додаємо до нього часник і шматочки печінки. Ще трохи солимо і перчимо страву. Готову печінку закладаємо в блендер, слідом заливаємо бренді і вершки. Збиваємо паштет до однорідної, гладенької текстури, закладаємо отриману масу в герметичну баночку і залишаємо до повного охолодження.
Інгредієнти:
вершкове масло - 300 г;
оливкова олія;
молоко - 30-40 мл;
цибуля шалот - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
свиняча печінка - 400 г;
мускатний горіх - щіпка;
чебрець - 1 ч. ложка;
корнішони - 1 жменя.
Приготування
Приготувати паштет із свинячої печінки за цим рецептом дуже просто. Олія оливкова розігріваємо на сковороді. Обсмажуємо на розігрітій олії нарізану цибулю до прозорості і м'якості. Прозорий цибулю змішуємо з подрібненим часником і готуємо ще 30 секунд.
Свинячу печінку, попередньо очищений і підготовлений, обсмажуємо на сковороді разом з цибулею до повної готовності. Не забуваємо додати сіль, перець і мускатний горіх. Готову печінку кладемо в чашу блендера разом з холодним вершковим маслом. Збиваємо суміш з допомогою блендера до повної однорідності, після чого додаємо нарізану чебрець. Якщо паштет вийшов дуже густим, додайте до нього молоко або вершки. За власним смаком паштет можна урізноманітнити нарізаними корнішонами. Готовий м'ясний паштет повністю охолодити в холодильнику і подаємо з скибочками багета.
Подібний паштет можна зберігати в закритій баночці, або під шаром розтопленого спека до 2 тижнів, або до місяця в морозильнику.
Рецепт паштету з свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Приготування паштету з свинячої печінки слід почати з нарізки і підготовки останньої. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, після чого пасеруємо на ньому подрібнену цибулю до прозорості. Молоко і вершки змішуємо і підігріваємо. Заливаємо теплою молочною сумішшю хлібну паніровку і залишаємо її набрякнути.
Всі підготовлені інгредієнти, за винятком смужок бекону, кладемо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Виливаємо отриману суміш у вузьку і високу форму для випічки, попередньо покриту промасленим пекарської папером. Форму для випічки ставимо на деко з водою і розміщуємо в духовці. Випікаємо паштет при 160 градусах 3 години. Готовий паштет ставимо під прес, не витягуючи з форми. В такому стані страва має повністю охолонути, після чого його можна подавати.
Домашній паштет із свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену свинячу печінку заливаємо молоком і залишаємо в холодильнику мінімум на 1 годину. Вершкове масло розтоплюємо і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю. Солимо цибулю і готуємо його до тих пір, поки він не придбає багату золотистого забарвлення. Як тільки цибуля буде обсмажена, додаємо до нього часник і шматочки печінки. Ще трохи солимо і перчимо страву. Готову печінку закладаємо в блендер, слідом заливаємо бренді і вершки. Збиваємо паштет до однорідної, гладенької текстури, закладаємо отриману масу в герметичну баночку і залишаємо до повного охолодження.
Смачний паштет із свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати паштет із свинячої печінки за цим рецептом дуже просто. Олія оливкова розігріваємо на сковороді. Обсмажуємо на розігрітій олії нарізану цибулю до прозорості і м'якості. Прозорий цибулю змішуємо з подрібненим часником і готуємо ще 30 секунд.
Свинячу печінку, попередньо очищений і підготовлений, обсмажуємо на сковороді разом з цибулею до повної готовності. Не забуваємо додати сіль, перець і мускатний горіх. Готову печінку кладемо в чашу блендера разом з холодним вершковим маслом. Збиваємо суміш з допомогою блендера до повної однорідності, після чого додаємо нарізану чебрець. Якщо паштет вийшов дуже густим, додайте до нього молоко або вершки. За власним смаком паштет можна урізноманітнити нарізаними корнішонами. Готовий м'ясний паштет повністю охолодити в холодильнику і подаємо з скибочками багета.
Подібний паштет можна зберігати в закритій баночці, або під шаром розтопленого спека до 2 тижнів, або до місяця в морозильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і
Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні
Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей
Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою
Закуска до новорічного столу: паштет з курячого філе
Паштет з курячого філе - це чудова закуска до новорічного столу, яка неодмінно сподобається вашим близьким і друзям. І ми для вас зібрали кілька