Печінковий паштет з курячої печінки

Курінний печінковий паштет по-домашньому
Це простий класичний рецепт паштету, для приготування якого вам не доведеться витрачати багато часу і зусиль, а результат ваших праць вийде приголомшливим.
Інгредієнти:
Приготування
Печінка добре промийте і очистіть від шкірки. Поріжте на невеликі шматочки і обсмажте на половині вершкового масла до напівготовності. Цибулю і моркву так само дрібно поріжте і обсмажте на олії, що залишилася після печінки. Коли цибуля стане прозорою, додати в сковороду курячу печінку, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні хвилин 15. Готову печінку збийте до однорідності блендре. В гарячий викладіть паштет вершкове масло, посоліть і перемішайте. Залиште в холодильнику остуджуватися. Всі! Ваш печінковий паштет з курячої печінки готовий до подачі на стіл.
Домашній паштет з курячої печінки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби добре помийте і дрібно поріжте. Потім обсмажте в невеликій кількості олії, постійно помішуючи їх. Печінку попередньо обдайте окропом, а потім поріжте невеликими шматочками, поперчіть, посоліть, а потім перемішайте з грибами і викладіть у форму для запікання. Залийте зверху все вершками, щоб вони трохи покривали печінка з грибами. Накрийте форму фольгою і поставте в духовку на 1 годину при температурі 180 градусів. Періодично перевіряйте готовність печінки. Це ви зможете зробити спробувавши розім'яти її виделкою. Якщо розминається легко, значить, можете діставати її з духовки, якщо ж ні, то потримайте в духовці ще хвилин 20. Коли печінка буде готова, викладіть зверху шматочки вершкового масла, накрийте і дайте охолонути. Після пропустіть печінка з грибами через м'ясорубку або збийте.
Ніжний паштет з курячої печінки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Желатин замочіть в кип'яченій воді і залиште набухати приблизно годину. Цибулю дрібно поріжте і обсмажте до золотистого кольору, після чого додайте промиту печінку і тушкуйте на середньому вогні ще 15 хвилин. Готову печінку пропустіть через м'ясорубку. Набряклий желатин, доведіть до кипіння і залиште трохи охолонути. Натертий сир перемішайте з нарізаними кубиками помідора, зеленню і половиною желатину.

Для приготування курячого паштету не потрібно мати якісь складні рецепти, досить просто тушкувати курячу печінку з цибулею, а потім додати вершкове масло і прокрутити через м'ясорубку. Ви навіть можете приготувати справжній дієтичний паштет з курячої печінки, запікаючи печінка з овочами в духовці, без краплі олії. А потім так само пропустити через блендер.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а

Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і

Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні

Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою