Закуска до новорічного столу: паштет з курячого філе

Паштет з курячого філе з фісташками
Паштет з курячого філе з фісташками різноманітить асортимент закусок на святковому столі неодмінно припаде до смаку всім спробувала.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо очистити від жиру і плівок і готуємо до перемелювання в м'ясорубці, розрізавши грудки на невеликі кубики. М'ясо треба перекрутити кілька разів підряд, а краще перемолоти в блендері до однорідності.
У миску насипаємо хлібну паніровку, або просто кришимо м'якуш і заливаємо його вершками. До молочно-хлібної маси додаємо фарш, яйце, нарізану цибулю, часник, подрібнені фісташки, тархун, мускатний горіх, сіль і перець. Якщо ви хочете додати копченості в паштет, то змішайте його з шинкою.
На столі розміщуємо лист фольги і змащуємо її тонким шаром рослинного масла. Поверх фольги кладемо паштет, скачуємо його в ковбаску і обертаємо.
Випікаємо паштет з курячого філе 1 годину при 160 градусах. Подаємо з листям салату і тостами.
Простий паштет з грудок
Інгредієнти:
Приготування
Дві столові ложки вершкового масла розтоплюємо в сотейнику. Обсмажуємо на олії подрібнену цибулю і шматочки курячого філе. Як тільки м'ясо буде готове, дістаємо його з сотейника, а в саму порожню посуд додаємо коньяк і масло, що залишилося. За допомогою блендера збиваємо курку з цибулею до однорідності, не забуваючи додати відварені круто яйця і топлене масло з коньяком. Солимо і перчимо страву за смаком, подаємо з крекерами.
Сільський паштет з грудками і печінкою
Інгредієнти:
Приготування
Масло розтоплюємо і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник близько 4-5 хвилин. Потім додаємо очищену від плівок курячу печінку і смажимо все ще 2 хвилини, або до тих пір, поки печінка перестане бути рожевою. Вливаємо в сотейник вино і тримаємо все на вогні до повного випаровування рідини.

Якщо ви хочете урізноманітнити текстуру і смак готового блюда, то додайте в паштет подрібнені волоські горіхи, або сушену журавлину . Ті, хто не шанує курячу печінку, можуть виключити з рецепту взагалі, а місце відсутнього інгредієнта зайняти додатковою порцією сиру або м'яса.
Подають паштет зазвичай з тостами, крекерами, галетами, або чіпсами. Таку закуску можна використовувати в якості начинки для випічки або наповнення тарталеток.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і

Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Рибний паштет
Якщо ви хочете приготувати незвичайні бутерброди до сніданку, обіднього перекусу або святкового столу, то вам точно знадобляться рецепти рибного

Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою

Паштет на зиму
Грибний, м'ясний, овочевий, рибний паштет можна заготовити на зиму і насолоджуватися смачною закускою весь осінньо-зиязикай період. І сьогодні