Рибний паштет
Паштет - прекрасна закуска, яка може урізноманітнити будь-який стіл. Тому ми хочемо розповісти, як зробити рибний паштет, в домашніх умовах.
Інгредієнти:
будь-яка риба - 15 кг;
вершкове масло - 300 г;
цибуля - 2 шт.;
вершки 20% - 200 мл;
молоко - 300 мл;
часник - 4-5 зубчиків;
бульйон - 300 мл;
білий хліб - 200 г;
рослинне масло - 100 г;
сіль, перець - за смаком;
імбир, мускатний горіх, майоран - за смаком.
Приготування
Цибулю почистіть і наріжте дрібними шматочками. Потім обсмажте на рослинному маслі, додавши, тертий імбир, мускатний горіх, сіль, перець і дрібно порізаний часник. Рибу нарізати великими шматками, відправте до цибулі і смажте до напівготовності, після цього влийте бульйон і випаровуйте його. Потім покладіть вершки і дочекайтеся, поки вони вберуться в рибу.
З білого хліба обріжте кірки, а м'якоть замочіть в молоці і відіжміть. Потім з допомогою блендера перетворити приготовлену рибу і хлібну м'якоть в однорідну масу, яку після цього перетріть через сито. Розм'якшене вершкове масло збийте міксером, а потім з'єднайте з рибно-хлібною масою і перемішайте до однорідної консистенції.
Цю суміш викладіть у форму, застелену пергаментним папером, утрамбуйте і поставте на 15-20 хвилин у духовку. Після цього остудіть паштет і відправте його в холодильник мінімум на добу.
Якщо у вас під рукою немає свіжої риби, ми поділимося рецептом, як приготувати рибний паштет з консервів.
Інгредієнти:
рибні консерви в олії - 1 банка;
яйця - 2 шт.;
сирок плавлений - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
сіль, перець за смаком;
майонез за смаком.
Приготування
Яйця відваріть і натріть на тертці. Плавлений сир теж натріть на тертці. Цибулю дрібно наріжте, а рибні консерви подрібніть. Перемішайте всі ці інгредієнти, перетріть їх в однорідну масу, посоліть, поперчіть і приправити майонезом. Ваш паштет готовий, зберігати його слід в холодильнику.
Рибний паштет - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю почистіть і наріжте дрібними шматочками. Потім обсмажте на рослинному маслі, додавши, тертий імбир, мускатний горіх, сіль, перець і дрібно порізаний часник. Рибу нарізати великими шматками, відправте до цибулі і смажте до напівготовності, після цього влийте бульйон і випаровуйте його. Потім покладіть вершки і дочекайтеся, поки вони вберуться в рибу.
З білого хліба обріжте кірки, а м'якоть замочіть в молоці і відіжміть. Потім з допомогою блендера перетворити приготовлену рибу і хлібну м'якоть в однорідну масу, яку після цього перетріть через сито. Розм'якшене вершкове масло збийте міксером, а потім з'єднайте з рибно-хлібною масою і перемішайте до однорідної консистенції.
Цю суміш викладіть у форму, застелену пергаментним папером, утрамбуйте і поставте на 15-20 хвилин у духовку. Після цього остудіть паштет і відправте його в холодильник мінімум на добу.
Паштет з рибних консервів
Якщо у вас під рукою немає свіжої риби, ми поділимося рецептом, як приготувати рибний паштет з консервів.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відваріть і натріть на тертці. Плавлений сир теж натріть на тертці. Цибулю дрібно наріжте, а рибні консерви подрібніть. Перемішайте всі ці інгредієнти, перетріть їх в однорідну масу, посоліть, поперчіть і приправити майонезом. Ваш паштет готовий, зберігати його слід в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паштет з оселедця
Солона оселедець з цибулею - звичне блюдо на святковому або буденному столі. Але, що якщо урізноманітнити це популярне блюдо, і приготувати паштет з
Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає
Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей
М'ясний паштет
М'ясний паштет - це відмінна закуска, так і до сніданку він підійде відмінно. Приготувати його просто, а тому навіть самі зайняті господині зможуть
Паштет на зиму
Грибний, м'ясний, овочевий, рибний паштет можна заготовити на зиму і насолоджуватися смачною закускою весь осінньо-зиязикай період. І сьогодні