Закусочний торт «Наполеон»
Торт «Наполеон» популярний і відомий у всьому світі. Виявляється, його можна готувати не тільки в якості солодкого десерт до чаю, але і в якості закуски до гарячих страв.
Що стосується начинки, то тут все залежить від вашої фантазії: листкові коржі можна начиняти чим завгодно. Головне, щоб інгредієнти поєднувалися один з одним. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування закусочного торта «Наполеон».
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 2 ст.;
маргарин - 200 г;
яйце - 1 шт.;
вода - 05 склянки;
сіль - за смаком.
Для начинки:
сир Філадельфія - 200 г;
малосолоний сьомга - 200 г;
яйце - 3 шт.;
майонез - 2 ст. ложки;
зелена цибуля, кріп.
Приготування
Борошно просіваємо в миску. Окремо збиваємо яйце, додаємо сіль і вливаємо воду. Гарненько збиваємо масу, виливаємо в посуд з борошном і замішуємо однорідне, гладке тісто. Потім розкачуємо його в тонкий пласт, змащуємо розтопленим маргарином і скручуємо в рулет. Відправляємо отриману заготівлю приблизно на годину в холодильник.
Далі розрізаємо рулет на невеликі шматочки, розкачуємо кожен в тонкий пласт і випікаємо коржі при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
А цим часом поки готуємо начинку. Для цього яйця натираємо на дрібній тертці, змішуємо з майонезом і дрібно посіченою зеленню.
Готові коржі змащуємо вершковим сиром і викладаємо рівномірним шаром начинку: спочатку сьомга з кропом, потім - яйця з цибулею і майонезом.
Верхній корж покриваємо сиром і посипаємо сухарями. Ставимо закусочний торт «Наполеон» в холодильник для просочення на кілька годин.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно - 3 ст.;
маргарин - 200 г;
яйце - 1 шт.;
сметана - 200 мл;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Для начинки:
горбуша у власному соку - 200 г;
тунець в оливковій олії - 200 г;
яйця - 2 шт.;
плавлений сирок - 2 шт.;
зелена цибуля - за бажанням;
майонез - 100 мл;
часник - 1 зубчик.
Приготування
Маргарин натираємо на тертці, змішуємо з просіяним борошном, сметаною, розпушувачем, яйцем і замішуємо тісто. Поділяємо його на п'ять частин, розгортаємо в тонкий пласт і випікаємо при температурі 180 градусів духовці до золотистого кольору. Рибу розминаємо. Яйця і сирки тремо на тертці, додаємо дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник.
Кожен корж змащуємо майонезом. На перший корж викладаємо горбушу, накриваємо наступним коржем, викладаємо салат з яєць і сирків, потім знову корж і шар тунця. Повторюємо всі верстви ще раз. Останній змащуємо майонезом і посипаємо сухарями. Для просочування залишаємо торт «Наполеон» з рибною консервою в холодному місці на кілька годин.
А ще на закуску можна приготувати кабачковий торт , печінковий торт або млинцевий торт з куркою . Такі страви поряд з «Наполеоном» стануть справжньою окрасою столу.
Що стосується начинки, то тут все залежить від вашої фантазії: листкові коржі можна начиняти чим завгодно. Головне, щоб інгредієнти поєднувалися один з одним. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування закусочного торта «Наполеон».
Закусочний торт «Наполеон» з сьомгою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо в миску. Окремо збиваємо яйце, додаємо сіль і вливаємо воду. Гарненько збиваємо масу, виливаємо в посуд з борошном і замішуємо однорідне, гладке тісто. Потім розкачуємо його в тонкий пласт, змащуємо розтопленим маргарином і скручуємо в рулет. Відправляємо отриману заготівлю приблизно на годину в холодильник.
Далі розрізаємо рулет на невеликі шматочки, розкачуємо кожен в тонкий пласт і випікаємо коржі при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
А цим часом поки готуємо начинку. Для цього яйця натираємо на дрібній тертці, змішуємо з майонезом і дрібно посіченою зеленню.
Готові коржі змащуємо вершковим сиром і викладаємо рівномірним шаром начинку: спочатку сьомга з кропом, потім - яйця з цибулею і майонезом.
Верхній корж покриваємо сиром і посипаємо сухарями. Ставимо закусочний торт «Наполеон» в холодильник для просочення на кілька годин.
Закусочний торт «Наполеон» з консервою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Маргарин натираємо на тертці, змішуємо з просіяним борошном, сметаною, розпушувачем, яйцем і замішуємо тісто. Поділяємо його на п'ять частин, розгортаємо в тонкий пласт і випікаємо при температурі 180 градусів духовці до золотистого кольору. Рибу розминаємо. Яйця і сирки тремо на тертці, додаємо дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник.
Кожен корж змащуємо майонезом. На перший корж викладаємо горбушу, накриваємо наступним коржем, викладаємо салат з яєць і сирків, потім знову корж і шар тунця. Повторюємо всі верстви ще раз. Останній змащуємо майонезом і посипаємо сухарями. Для просочування залишаємо торт «Наполеон» з рибною консервою в холодному місці на кілька годин.
А ще на закуску можна приготувати кабачковий торт , печінковий торт або млинцевий торт з куркою . Такі страви поряд з «Наполеоном» стануть справжньою окрасою столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачковий торт
Однією з традиційних закусок святкового столу є кабачковий торт. Існуємо безліч рецептів його приготування, проте знають далеко не всі. З цієї
Закусочні торти
Закусочний торт - це чудове святкове блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який стіл. І сьогодні ми розглянемо декілька популярних рецептів створення
Торт «Наполеон» в домашніх умовах
Наполеон - це не тільки великий полководець, хороший коньяк і салат. Це приголомшливий торт, який можна їсти знову і знову, насолоджуючись кожним
Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
Торт «Наполеон» можна готувати за різними рецептами. Ми вирішили розповісти вам про рецепти цього десерту зі згущеним молоком. Таке ласощі нікого не
Торт з листкового тіста
Життя господинь істотно полегшила поява на ринках готового листкового тіста. І сьогодні ми з вами поділимося деякими цікавими створення тортів з
Торт «Наполеон» з заварним кремом
Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде