Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Закусочний торт «Наполеон»

Закусочний торт «Наполеон»

17-03-2015, 19:23
2 319
Закусочний торт «Наполеон»
Торт «Наполеон» популярний і відомий у всьому світі. Виявляється, його можна готувати не тільки в якості солодкого десерт до чаю, але і в якості закуски до гарячих страв.
Що стосується начинки, то тут все залежить від вашої фантазії: листкові коржі можна начиняти чим завгодно. Головне, щоб інгредієнти поєднувалися один з одним. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування закусочного торта «Наполеон».

Закусочний торт «Наполеон» з сьомгою


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 2 ст.;

  • маргарин - 200 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • вода - 05 склянки;

  • сіль - за смаком.


  • Для начинки:

  • сир Філадельфія - 200 г;

  • малосолоний сьомга - 200 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • майонез - 2 ст. ложки;

  • зелена цибуля, кріп.


  • Приготування
    Борошно просіваємо в миску. Окремо збиваємо яйце, додаємо сіль і вливаємо воду. Гарненько збиваємо масу, виливаємо в посуд з борошном і замішуємо однорідне, гладке тісто. Потім розкачуємо його в тонкий пласт, змащуємо розтопленим маргарином і скручуємо в рулет. Відправляємо отриману заготівлю приблизно на годину в холодильник.
    Далі розрізаємо рулет на невеликі шматочки, розкачуємо кожен в тонкий пласт і випікаємо коржі при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
    А цим часом поки готуємо начинку. Для цього яйця натираємо на дрібній тертці, змішуємо з майонезом і дрібно посіченою зеленню.
    Готові коржі змащуємо вершковим сиром і викладаємо рівномірним шаром начинку: спочатку сьомга з кропом, потім - яйця з цибулею і майонезом.
    Верхній корж покриваємо сиром і посипаємо сухарями. Ставимо закусочний торт «Наполеон» в холодильник для просочення на кілька годин.

    Закусочний торт «Наполеон» з консервою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • пшеничне борошно - 3 ст.;

  • маргарин - 200 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • сметана - 200 мл;

  • розпушувач - 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • горбуша у власному соку - 200 г;

  • тунець в оливковій олії - 200 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • плавлений сирок - 2 шт.;

  • зелена цибуля - за бажанням;

  • майонез - 100 мл;

  • часник - 1 зубчик.


  • Приготування
    Маргарин натираємо на тертці, змішуємо з просіяним борошном, сметаною, розпушувачем, яйцем і замішуємо тісто. Поділяємо його на п'ять частин, розгортаємо в тонкий пласт і випікаємо при температурі 180 градусів духовці до золотистого кольору. Рибу розминаємо. Яйця і сирки тремо на тертці, додаємо дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник.
    Закусочний торт «Наполеон»

    Кожен корж змащуємо майонезом. На перший корж викладаємо горбушу, накриваємо наступним коржем, викладаємо салат з яєць і сирків, потім знову корж і шар тунця. Повторюємо всі верстви ще раз. Останній змащуємо майонезом і посипаємо сухарями. Для просочування залишаємо торт «Наполеон» з рибною консервою в холодному місці на кілька годин.
    А ще на закуску можна приготувати кабачковий торт , печінковий торт або млинцевий торт з куркою . Такі страви поряд з «Наполеоном» стануть справжньою окрасою столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кабачковий торт
    Кабачковий торт
    Однією з традиційних закусок святкового столу є кабачковий торт. Існуємо безліч рецептів його приготування, проте знають далеко не всі. З цієї
    Закусочні торти
    Закусочні торти
    Закусочний торт - це чудове святкове блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який стіл. І сьогодні ми розглянемо декілька популярних рецептів створення
    Торт «Наполеон» в домашніх умовах
    Торт «Наполеон» в домашніх умовах
    Наполеон - це не тільки великий полководець, хороший коньяк і салат. Це приголомшливий торт, який можна їсти знову і знову, насолоджуючись кожним
    Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
    Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
    Торт «Наполеон» можна готувати за різними рецептами. Ми вирішили розповісти вам про рецепти цього десерту зі згущеним молоком. Таке ласощі нікого не
    Торт з листкового тіста
    Торт з листкового тіста
    Життя господинь істотно полегшила поява на ринках готового листкового тіста. І сьогодні ми з вами поділимося деякими цікавими створення тортів з
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде