Печінковий торт «Сніговик»
Цей апетитний і соковитий печінковий тортик допоможе вам оригінально прикрасити новорічний святковий стіл. Ця закуска дивовижно поєднується з різними салатами і підходить до всіх гарнірів. Найдивовижніше, що торт виходить дуже ніжним і смачним. Але є все - таки один мінус: на швидку руку таке блюдо не зробити, тому що коржі з печінки повинні ретельно просочитися соусом. Так що, якщо ви хочете пригостити гостей цим оригінальним шедевром, то приступайте до його приготування приблизно за 10 годин до початку застілля.
Інгредієнти:
печінка - 500 г;
молоко - 500 мл;
яйце - 5 шт.;
борошно - 1 ст.;
спеції - за смаком;
майонез - 100 мл;
рослинна масло - 6 ст. ложок.
Для начинки:
рослинне масло - для обсмажування;
цибулина - 3 шт.;
майонез - 200 мл
Для прикраси:
куряче яйце - 1 шт.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати печінковий торт «Сніговик». Отже, печінка добре промиваємо і розрізаємо гострим ножем на невеликі шматки. Ріпчасту цибулю чистимо, миємо, дві цибулини розрізаємо на 4 частини, а решті цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Після цього перекручуємо печінку з цибулею через м'ясорубку. У миску з фаршем, додаємо яйця, солимо і перчимо. Далі акуратно вливаємо молоко і все добре перемішуємо. Невеликими порціями всипаємо борошно, весь час заважаючи масу ложкою. В результаті у вас повинно вийти тісто, як на млинці. Тепер залишаємо його хвилин на 20 постояти, а ми цим часом розігріваємо поки сковороду з рослинним маслом.
По закінченні часу обережно наливаємо тісто ополоником на центр сковороди, а потім рівномірно розподіляємо масу по всій поверхні. Випікаємо млинці на середньому вогні по 2 хвилини, до золотистого кольору. Потім швиденько перевертаємо коржі і так само випікаємо з іншого боку. Таким способом смажимо все печінкові млинці і охолоджуємо їх.
Тепер готуємо начинку. У сковороду наливаємо олію, викладаємо нашатковану півкільцями цибулю, підсмажуємо його на середньому вогні, періодично помішуючи, до золотистого відтінку, 2-3 хвилинки. Тепер можна перейти до складання торта: викладаємо на плоске блюдо перший корж, змащуємо його майонезом, посипаємо смаженою цибулькою. Потім кладемо другий шар, начинку і т. д. Готовий печінковий тортик прикрашаємо тертим вареним яєчним білком, викладеним у формі сніговика. Тепер тільки даємо страви просочитися - ставимо його в холодильник на 3 години. Подавати печінковий торт-закуску до столу охолодженим.
Інгредієнти:
теляча печінка - 500 г;
яйце - 2 шт.;
молоко - 05 склянки;
сіль;
рослинна олія;
спеції - за смаком;
борошно - 150 р.
Для начинки:
цибулина - 1 шт.;
майонез - 250 мл;
морква - 2 шт.
Для прикраси:
яйце - 3 шт.
Приготування
Печінку очистити від плівки, після чого перекручуємо на м'ясорубці. У миску з фаршем, додаємо яйця, трохи солі, перцю за смаком і акуратно вливаємо молоко, паралельно заважаючи масу ложкою. Тепер акуратно всипаємо борошно. Сковороду добре розігріваємо і змащуємо її рослинним маслом. Тепер виливаємо тісто в центр посуду і розподіляємо рівномірно блін по всій поверхні. Обсмажуємо корж з обох сторін до готовності з кожного боку на середньому вогні.
Тепер готуємо начинку: дрібно нарізану цибулю пасеруємо на рослинній маслечко 3 хвилинки. Потім додаємо натерту моркву, солимо і перчимо обжарку по своєму смаку. Обсмажуємо овочі до готовності, після чого перекладаємо в пиалку і кладемо домашній майонез . Все ретельно перемішуємо. Тепер збираємо торт, перемазуючи всі печінкові коржі ще теплим соусом, розподіляючи його рівномірно товстим шаром. Перед подачею прикрашаємо блюдо тертим вареним білком у вигляді «сніговика».
Шукайте ще святкові рецепти, тоді радимо спробувати торт «Самоцвіти в снігу» - по-зимовому оригінально і святково.
Рецепт печінкового торта «Сніговик»
Інгредієнти:
Для начинки:
Для прикраси:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати печінковий торт «Сніговик». Отже, печінка добре промиваємо і розрізаємо гострим ножем на невеликі шматки. Ріпчасту цибулю чистимо, миємо, дві цибулини розрізаємо на 4 частини, а решті цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Після цього перекручуємо печінку з цибулею через м'ясорубку. У миску з фаршем, додаємо яйця, солимо і перчимо. Далі акуратно вливаємо молоко і все добре перемішуємо. Невеликими порціями всипаємо борошно, весь час заважаючи масу ложкою. В результаті у вас повинно вийти тісто, як на млинці. Тепер залишаємо його хвилин на 20 постояти, а ми цим часом розігріваємо поки сковороду з рослинним маслом.
По закінченні часу обережно наливаємо тісто ополоником на центр сковороди, а потім рівномірно розподіляємо масу по всій поверхні. Випікаємо млинці на середньому вогні по 2 хвилини, до золотистого кольору. Потім швиденько перевертаємо коржі і так само випікаємо з іншого боку. Таким способом смажимо все печінкові млинці і охолоджуємо їх.
Тепер готуємо начинку. У сковороду наливаємо олію, викладаємо нашатковану півкільцями цибулю, підсмажуємо його на середньому вогні, періодично помішуючи, до золотистого відтінку, 2-3 хвилинки. Тепер можна перейти до складання торта: викладаємо на плоске блюдо перший корж, змащуємо його майонезом, посипаємо смаженою цибулькою. Потім кладемо другий шар, начинку і т. д. Готовий печінковий тортик прикрашаємо тертим вареним яєчним білком, викладеним у формі сніговика. Тепер тільки даємо страви просочитися - ставимо його в холодильник на 3 години. Подавати печінковий торт-закуску до столу охолодженим.
Ніжний печінковий торт «Сніговик»
Інгредієнти:
Для начинки:
Для прикраси:
Приготування
Печінку очистити від плівки, після чого перекручуємо на м'ясорубці. У миску з фаршем, додаємо яйця, трохи солі, перцю за смаком і акуратно вливаємо молоко, паралельно заважаючи масу ложкою. Тепер акуратно всипаємо борошно. Сковороду добре розігріваємо і змащуємо її рослинним маслом. Тепер виливаємо тісто в центр посуду і розподіляємо рівномірно блін по всій поверхні. Обсмажуємо корж з обох сторін до готовності з кожного боку на середньому вогні.
Тепер готуємо начинку: дрібно нарізану цибулю пасеруємо на рослинній маслечко 3 хвилинки. Потім додаємо натерту моркву, солимо і перчимо обжарку по своєму смаку. Обсмажуємо овочі до готовності, після чого перекладаємо в пиалку і кладемо домашній майонез . Все ретельно перемішуємо. Тепер збираємо торт, перемазуючи всі печінкові коржі ще теплим соусом, розподіляючи його рівномірно товстим шаром. Перед подачею прикрашаємо блюдо тертим вареним білком у вигляді «сніговика».
Шукайте ще святкові рецепти, тоді радимо спробувати торт «Самоцвіти в снігу» - по-зимовому оригінально і святково.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати печінковий торт?
Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,
Закусочний торт «Наполеон»
Закусочний торт «Наполеон» відомий не сильно, оскільки класичний десерт його затьмарює. Однак це не означає, що його не варто готувати. Ніжні
Печінковий рулет
Далеко не всі люблять печінку з-за її характерного смаку і запаху. І сьогодні ми виправимо це упущення, приготувавши дивовижний печінковий рулет,
Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
Млинцевий торт з печінкою
Млинцевий торт - це чудова і оригінальна закуска, готувати яку можна досить часто, оскільки варіантів начинки у цієї страви безліч. Сьогодні ми