Млинцевий торт з печінкою
Млинцевий торт з печінкою буде відмінно виглядати у вас на святковому столі. Це блюдо не тільки шалено смачне, апетитне, але до того ж ще й корисне, так як в ньому міститься дуже багато білка і кальцію, які позитивно впливають на організм людини. Печінковий млинцевий торт можна готувати не тільки для родини, але і для нежданих гостей.
Давайте розглянемо з вами простий, але дуже цікавий рецепт приготування млинцевого пирога з печінкою.
Інгредієнти:
Для млинців:
яйце - 1 шт.;
молоко - 05 л;
сіль - за смаком;
цукор - 1 ст. ложка;
борошно - 15 склянки;
сода - 05 ч. ложки.
Для начинки:
куряча печінка - 800 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
рослинне масло - для смаження;
вершки - 3 ст. ложки;
сир - 100 р.
Приготування
Рецепт приготування млинцевого пирога досить простий і складається з декількох етапів. Для початку спечемо млинці. Для цього розбиваємо в мисочку яйце, додаємо сіль, цукор і все добре збиваємо міксером. Акуратно вливаємо тепле молоко і поступово додаємо борошно, все ретельно перемішуємо до консистенції сметани. Випікаємо млинці на заздалегідь розігрітій сковороді з обох сторін. Для торта з печінкою нам знадобиться 10 млинців. Складаємо їх стопкою на стіл і залишаємо остигати.
Не гаючи часу, приготуємо начинку. Для цього беремо курячу печінку, гарненько промиваємо, нарізаємо великими шматочками і тушкуємо на сковороді до повної готовності. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями, моркву тремо на тертці і додаємо до печінці. Перемішуємо, додаємо трохи олії, солимо, перчимо за смаком і тушкуємо хвилин 15. Коли печінка готова, перекручуємо через м'ясорубку, або подрібнюємо за допомогою блендера. Не пройшло і 30 хвилин, а начинка для млинцевого пирога готова. Якщо вона вийшла сухуватою, то можете додати трохи молока. Тепер приступаємо до приготування самого торта. Беремо круглу форму для запікання, змащуємо рослинним маслом і кладемо на дно один млинець. Потім змащуємо його тонким шаром начинки і кладемо другий млинець. Далі все повторюємо в такій же послідовності, а останній млинець мажемо сметаною і посипаємо тертим сиром. Відправляємо форму з тортом в заздалегідь розігріту духовку рівно на 10 хвилин, щоб не пересушити блюдо.
Даємо йому трохи настоятися і подаємо на стіл, розрізавши на невеликі апетитні шматочки. Такий торт дуже смачний і в холодному вигляді на наступний день. Приємного апетиту!
Давайте розглянемо з вами простий, але дуже цікавий рецепт приготування млинцевого пирога з печінкою.
Млинцевий торт з печінкою
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Рецепт приготування млинцевого пирога досить простий і складається з декількох етапів. Для початку спечемо млинці. Для цього розбиваємо в мисочку яйце, додаємо сіль, цукор і все добре збиваємо міксером. Акуратно вливаємо тепле молоко і поступово додаємо борошно, все ретельно перемішуємо до консистенції сметани. Випікаємо млинці на заздалегідь розігрітій сковороді з обох сторін. Для торта з печінкою нам знадобиться 10 млинців. Складаємо їх стопкою на стіл і залишаємо остигати.
Не гаючи часу, приготуємо начинку. Для цього беремо курячу печінку, гарненько промиваємо, нарізаємо великими шматочками і тушкуємо на сковороді до повної готовності. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями, моркву тремо на тертці і додаємо до печінці. Перемішуємо, додаємо трохи олії, солимо, перчимо за смаком і тушкуємо хвилин 15. Коли печінка готова, перекручуємо через м'ясорубку, або подрібнюємо за допомогою блендера. Не пройшло і 30 хвилин, а начинка для млинцевого пирога готова. Якщо вона вийшла сухуватою, то можете додати трохи молока. Тепер приступаємо до приготування самого торта. Беремо круглу форму для запікання, змащуємо рослинним маслом і кладемо на дно один млинець. Потім змащуємо його тонким шаром начинки і кладемо другий млинець. Далі все повторюємо в такій же послідовності, а останній млинець мажемо сметаною і посипаємо тертим сиром. Відправляємо форму з тортом в заздалегідь розігріту духовку рівно на 10 хвилин, щоб не пересушити блюдо.
Даємо йому трохи настоятися і подаємо на стіл, розрізавши на невеликі апетитні шматочки. Такий торт дуже смачний і в холодному вигляді на наступний день. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинцевий торт з грибами
Млинці - смачне блюдо, яке подають з різноманітними начинками. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими рецептами створення млинцевого торта з
Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
Млинцевий торт з куркою
Млинцевий пиріг з куркою - відмінне блюдо. Його можна готувати й на масницю, коли млинців на столі дуже багато, і в будь який інший час, перетворивши
Млинцевий пиріг
Млинцевий пиріг - це дуже смачне блюдо, яке може бути як закускою, так і десертом. Залежить це від того, за яким рецептом ви будете готувати цю
Як приготувати млинцевий торт?
Рецептів млинцевого торта багато, тому ми продовжуємо їх розглядати. Сьогодні поговоримо про те, як зробити пиріг з млинців з сьомгою, грибами і
Млинцевий шоколадний торт
Любите млинці у всіляких варіаціях? Думаєте, що перепробували всі рецепти? Як би не так! Ми підібрали для вас деякі варіації на тему млинцевого