Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Млинцевий торт з куркою

Млинцевий торт з куркою

17-03-2015, 15:25
2 099
Млинцевий торт з куркою
В масляний тиждень, як правило, хочеться чим-то урізноманітнити прості млинці і порадувати свою сім'ю. Млинці без сумніву люблять всі, а укупі з дуже смачною начинкою вони стають просто шедевр кулінарії. Одним з таких рецептів є млинцевий торт з м'ясом. Готується він у різних варіаціях, просто з куркою або з більш складною начинкою. Так чи інакше, результат завжди чудовий.

Як приготувати млинцевий пиріг?



Один з найпоширеніших рецептів - це млинцевий торт з куркою. Він виходить дуже ніжним і повітряним.

Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 3 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 2 ст.;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло - 100 г;

  • сіль - 1 ч. ложка.



  • Для начинки:

  • філе курки - 500 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • сир - 150 г;

  • зелена цибуля - 100 р;

  • часник - 2 зубчики;

  • майонез.



  • Приготування
    Куряче філе промийте і поставте варитися в підсоленій воді. Яйця для начинки так само поставте варитися. Всі інгредієнти для млинців змішати в глибокій мисці і добре перемішайте. Тісто має бути середньої консистенції: не рідким і не дуже густим. Приготуйте млинці трохи товстіший, ніж зазвичай. Кожен млинець промажте вершковим маслом.

    Почніть готувати начинку. Готове куряче філе нарізати дрібними шматочками. Варені яйця і сир натріть на дрібній тертці. Зелену цибулю подрібніть, а часник пропустіть через прес. Змішайте всі інгредієнти в одній ємності і додайте майонез. Добре все перемішайте. На плоске блюдо викладайте по одному млинцю, рівномірно змащуючи його начинкою. Дайте торту постояти приблизно годину і подавайте на стіл.

    Млинцевий пиріг з фаршем



    Якщо у вас після сніданку залишилися млинці, з якими ви нічого не можете зробити, то в такому випадку можна приготувати млинцевий пиріг з фаршем. На смак він нагадує млинці з м'ясом, але тільки набагато соковитіше.

    Інгредієнти:

  • млинці - 10 шт;

  • фарш - 300 г;

  • помідори - 5 шт.;

  • сир - 300 г;

  • молоко - 250 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    На рослинному маслі обсмажте до повної готовності фарш. Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку, потім натріть на тертці. Додайте томатне пюре у фарш, посоліть і поперчіть. Тушкуйте приблизно 15 хвилин на середньому вогні. Глибоку форму для випікання змастіть маслом. На дно покладіть млинець, зверху рівномірно викладіть фарш, потім посипте тертим сиром і полити 2-3 ложками молока, збитого з яйцями. Поверх покладіть інший млинець і повторіть шари з фаршем, сиром і молоком. Викладіть так всі млинці. Останній верхній шар полийте зверху рештою молоком і посипте сиром. Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте приблизно 25 хвилин. Готовий пиріг перевернути на плоске блюдо. При бажанні можете посипати млинцевий торт з фаршем подрібненою зеленню.

    Млинцевий пиріг з куркою і грибами



    Інгредієнти:
    Для млинців:

  • борошно - 3 ст.;

  • яйця - 3 шт.;

  • молоко - 300 мл;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сіль - 05 ч. ложки.



  • Для начинки:

  • курка - 400 г;

  • гриби - 500 г;

  • сир - 250 г;

  • майонез - 200 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • вершкове масло - 50 г;

  • часник - 4 зубчики;

  • зелена цибуля;

  • рослинна олія;

  • сіль.



  • Приготування
    Інгредієнти для млинців змішати в глибокій мисці, щоб вийшло рідке тісто. Спечіть млинці, промазуючи кожен вершковим маслом. Куряче м'ясо, краще філе, відваріть в підсоленій воді.
    Млинцевий торт з куркою
    Яйця так само відваріть. Гриби помийте, дрібно наріжте і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. Курку і варені яйця наріжте невеликими кубиками і змішайте з грибами. Додайте половину тертого сиру і продавлений через прес часник. Посоліть, поперчіть і додайте майонез. Добре все перемішайте. Викладайте млинці стопкою, змащуючи кожен шар приготовленої начинкою, посипаючи тертим сиром і подрібненою зеленню. Верхній шар полийте розтопленим вершковим маслом і так само посипте сиром і зеленню. Перед подачею можна поставити пиріг в духовку на пару хвилин, щоб сир розплавився.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати печінковий торт?
    Як приготувати печінковий торт?
    Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,
    Млинцевий торт з грибами
    Млинцевий торт з грибами
    Млинці - смачне блюдо, яке подають з різноманітними начинками. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими рецептами створення млинцевого торта з
    Млинцевий торт з печінкою
    Млинцевий торт з печінкою
    Млинцевий торт - це чудова і оригінальна закуска, готувати яку можна досить часто, оскільки варіантів начинки у цієї страви безліч. Сьогодні ми
    Млинцевий пиріг
    Млинцевий пиріг
    Млинцевий пиріг - це дуже смачне блюдо, яке може бути як закускою, так і десертом. Залежить це від того, за яким рецептом ви будете готувати цю
    Як приготувати млинцевий торт?
    Як приготувати млинцевий торт?
    Рецептів млинцевого торта багато, тому ми продовжуємо їх розглядати. Сьогодні поговоримо про те, як зробити пиріг з млинців з сьомгою, грибами і
    Млинці з капустою
    Млинці з капустою
    Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми