Млинцевий торт з грибами
Млинці готують з різноманітними начинками. Але найчастіше начинку просто загортають у млинець. Ми ж зараз підкажемо вам ще один цікавий варіант подачі цієї страви - нижче вас чекають кілька цікавих рецептів приготування торта з млинців з грибами.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно - 300 г;
тепла вода - 600 мл;
цукор - 1 ч. ложка;
сіль - 05 ч. ложки;
сухі дріжджі - 2 ч. ложки;
топлене вершкове масло - 2 ст. ложки;
яйця - 1 шт.;
рослинне масло.
Для начинки:
плавлений пастоподібний сир - 300 г;
печериці - 300 г;
кріп - 1 пучок.
Приготування
Спочатку готуємо начинку: печериці ріжемо скибочками. Обсмажуємо в невеликій кількості олії. Готові гриби перекладаємо в тарілку. Готуємо млинцеве тісто: змішуємо борошно, сухі дріжджі, цукор, сіль і потроху вливаємо теплу воду. Накриваємо миску з тестом серветкою і залишаємо приблизно на 1 годину в теплому місці.
Розтоплене вершкове масло змішуємо з яйцем і вливаємо отриману суміш в тісто, перемішуємо. Сковороду добре розігріваємо, змащуємо її рослинним маслом і смажимо млинці. Кожен млинець промазуємо м'яким сиром, викладаємо шар грибочків і притрушиваем їх подрібненою зеленню кропу. Повторюємо процедуру, поки не закінчаться інгредієнти.
Інгредієнти:
цвітна капуста - 200 г;
заморожені білі гриби - 50 г;
печериці - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
брокколі - 200 г;
часник - 1 зубчик;
сушений чебрець - 05 ч. ложки;
молоко - 250 мл;
розм'якшене вершкове масло - 30 г;
сир - 100 г;
подрібнена зелень петрушки - 1 ст. ложка;
нежирна сметана - 150 г;
вершки 20%-ної жирності - 80 мл;
млинці - 12 шт.
Приготування
Білі гриби розморожуємо, а потім разом з печерицями ріжемо кубиками. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо підготовлені гриби, подрібнений часник, додаємо чебрець, сіль по смаку, перемішуємо і смажимо хвилин 5. Після цього додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще 5 хвилин.
Викладаємо до грибної маси сметану, подрібнену петрушку, перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини, після цього знімаємо сковороду з вогню. Моркву очищаємо, заливаємо гарячим молоком, солимо і варимо хвилин 6. Після чого молоко зливаємо, а моркву за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Брокколі хвилини на 3 опускаємо в окріп, потім заливаємо вершками і доводимо до кипіння. Також блендером перетворюємо це все в пюре.
Цвітну капусту бланшируем 3-4 хвилини, додаємо сир і також перемелюємо в блендері. На змащене маслом деко один на одного викладаємо 2 млинця. Зверху розподіляємо пюре з брокколі, зверху накриваємо 2 млинцями і змащуємо їх половиною грибної суміші.
Потім знову 2 млинця, морквяне пюре, 2 млинця, пюре з цвітної капусти і другу половину грибної маси. Накриваємо верх знову млинцями, змащуємо сметаною і запікаємо близько 10 хвилин в духовці при температурі 160 градусів. Потім притрушиваем сиром і знову ставимо в духовку хвилин на 5. Після цього млинцевий торт виймаємо, даємо йому трохи охолонути, нарізаємо його порційними шматками і подаємо до столу.
Інгредієнти:
млинці - 5 шт.;
куряче філе - 300 г;
печериці - 300 г;
твердий сир - 150 г;
подрібнений кріп - 1 ст. ложка;
нарізаний зелений лук - 1 ст. ложка;
вершкове масло.
Приготування
Подрібнюємо гриби, солимо і обсмажуємо на сильному вогні, поки не випарується рідина. Куряче філе пропускаємо через м'ясорубку, отриманий фарш солимо, викладаємо в нього обсмажені гриби, тертий сир і зелень. Гарненько все це перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Кладемо 1 млинець, викладаємо шар начинки, накриваємо другим млинцем і так, поки не закінчаться інгредієнти. На верхній шар кладемо кілька маленьких шматочків вершкового масла. Запікаємо торт з млинців з грибами і куркою 25-30 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Млинцевий торт з грибами і сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку готуємо начинку: печериці ріжемо скибочками. Обсмажуємо в невеликій кількості олії. Готові гриби перекладаємо в тарілку. Готуємо млинцеве тісто: змішуємо борошно, сухі дріжджі, цукор, сіль і потроху вливаємо теплу воду. Накриваємо миску з тестом серветкою і залишаємо приблизно на 1 годину в теплому місці.
Розтоплене вершкове масло змішуємо з яйцем і вливаємо отриману суміш в тісто, перемішуємо. Сковороду добре розігріваємо, змащуємо її рослинним маслом і смажимо млинці. Кожен млинець промазуємо м'яким сиром, викладаємо шар грибочків і притрушиваем їх подрібненою зеленню кропу. Повторюємо процедуру, поки не закінчаться інгредієнти.
Млинцевий торт з грибами і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Білі гриби розморожуємо, а потім разом з печерицями ріжемо кубиками. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо підготовлені гриби, подрібнений часник, додаємо чебрець, сіль по смаку, перемішуємо і смажимо хвилин 5. Після цього додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще 5 хвилин.
Викладаємо до грибної маси сметану, подрібнену петрушку, перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини, після цього знімаємо сковороду з вогню. Моркву очищаємо, заливаємо гарячим молоком, солимо і варимо хвилин 6. Після чого молоко зливаємо, а моркву за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Брокколі хвилини на 3 опускаємо в окріп, потім заливаємо вершками і доводимо до кипіння. Також блендером перетворюємо це все в пюре.
Цвітну капусту бланшируем 3-4 хвилини, додаємо сир і також перемелюємо в блендері. На змащене маслом деко один на одного викладаємо 2 млинця. Зверху розподіляємо пюре з брокколі, зверху накриваємо 2 млинцями і змащуємо їх половиною грибної суміші.
Потім знову 2 млинця, морквяне пюре, 2 млинця, пюре з цвітної капусти і другу половину грибної маси. Накриваємо верх знову млинцями, змащуємо сметаною і запікаємо близько 10 хвилин в духовці при температурі 160 градусів. Потім притрушиваем сиром і знову ставимо в духовку хвилин на 5. Після цього млинцевий торт виймаємо, даємо йому трохи охолонути, нарізаємо його порційними шматками і подаємо до столу.
Рецепт млинцевого торта з грибами і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо гриби, солимо і обсмажуємо на сильному вогні, поки не випарується рідина. Куряче філе пропускаємо через м'ясорубку, отриманий фарш солимо, викладаємо в нього обсмажені гриби, тертий сир і зелень. Гарненько все це перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Кладемо 1 млинець, викладаємо шар начинки, накриваємо другим млинцем і так, поки не закінчаться інгредієнти. На верхній шар кладемо кілька маленьких шматочків вершкового масла. Запікаємо торт з млинців з грибами і куркою 25-30 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачковий торт
Однією з традиційних закусок святкового столу є кабачковий торт. Існуємо безліч рецептів його приготування, проте знають далеко не всі. З цієї
Млинцевий торт з куркою
Млинцевий пиріг з куркою - відмінне блюдо. Його можна готувати й на масницю, коли млинців на столі дуже багато, і в будь який інший час, перетворивши
Млинцевий торт з печінкою
Млинцевий торт - це чудова і оригінальна закуска, готувати яку можна досить часто, оскільки варіантів начинки у цієї страви безліч. Сьогодні ми
Млинцевий пиріг
Млинцевий пиріг - це дуже смачне блюдо, яке може бути як закускою, так і десертом. Залежить це від того, за яким рецептом ви будете готувати цю
Як приготувати млинцевий торт?
Рецептів млинцевого торта багато, тому ми продовжуємо їх розглядати. Сьогодні поговоримо про те, як зробити пиріг з млинців з сьомгою, грибами і
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми