Як приготувати млинцевий торт?
Ми звикли до того, що млинці поливаються медом або варенням, а чи знаєте ви, що їх необов'язково подавати в якості солодкого десерту? Так-так, тонкі, ажурні млинці чудово поєднуються з м'ясної, овочевої і навіть рибною начинкою. А якщо ви викладете шарами млинцевий закусочний торт і подасте на святковий стіл, ваші гості ахнуть від захоплення - адже страва виглядає красиво і нарядно, не кажучи вже про смакові властивості. Як приготувати млинцевий торт? Вся хитрість полягає в тому, щоб його зібрати - викласти шарами і дати або застигнути в холодильнику, або запектися в духовці.
Ніжна, сьомга малосольна в поєднанні з м'якою сирною масою і запашними млинцями - воістину царська закуска. Ми розповімо вам один з рецептів приготування млинцевого торта з сьомгою.
Інгредієнти:
борошно - 100 г;
молоко - 300 мл;
цукор - 1 ст. ложка;
яйце - 1 шт.;
сіль - 1/4 ч. ложки;
олія рослинна;
сьомга - 300 г;
сир - 300 г;
сметана - 50 г;
часник - 3 зубчики;
спеції - за смаком.
Приготування
Для початку треба буде спекти млинці. Візьмемо молоко, яйця, цукор і сіль і добре змішуємо в мисці. Поступово вводячи борошно, замішуємо тісто і випікаємо на змащеній олією сковороді тонкі млинці.
Поки млинці остигають, готуємо начинку. Сир протираємо, змішуємо зі сметаною, видавлюємо до нього часник, солимо і ретельно перемішуємо. Малосольну сьомгу нарізаємо тоненькими скибочками. Тепер беремо форму для запікання або будь-яку іншу глибоку форму і викладаємо в неї три млинчика таким чином, щоб зверху звисали краю. На млинці намазуємо сирну масу, зверху викладаємо сьомгу і загинаємо краю всередину. Точно також укладаємо всі інші млинці. Верхній шар змащуємо сирною масою і відправляємо в холодильник на пару годин.
Для начинки ви можете використовувати гриби, причому абсолютно будь-які, навіть можете комбінувати декілька видів.
Інгредієнти:
гриби - 700 г;
цибуля - 3 шт.;
сир - 100 г;
сіль, спеції - за смаком;
бульйон грибний - 125 мл;
олія рослинна.
Приготування
Спочатку спечемо млинці, як в рецепті млинцевого пирога з сьомгою, або візьмемо вже готові.
Готуємо начинку. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками й обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо до нього нарізані гриби, вливаємо грибний бульйон і продовжуємо тушкувати до випаровування рідини. Потім солимо, кладемо спеції і додаємо натертий сир. У форму для випікання викладаємо по черзі млинці, перекладаючи їх грибною начинкою, і відправляємо в духовку хвилин на 30 при температурі 180 градусів.
Надзвичайно ніжним виходить млинцевий торт з сирною начинкою. Сир можна використовувати, як натертий твердий, так і вершковий плавлений. Змішуєте його з зеленню, можете додати помідори і перед подачею на стіл запечіть в духовці, щоб сирна начинка розплавилася.
Млинцевий пиріг з сьомгою
Ніжна, сьомга малосольна в поєднанні з м'якою сирною масою і запашними млинцями - воістину царська закуска. Ми розповімо вам один з рецептів приготування млинцевого торта з сьомгою.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку треба буде спекти млинці. Візьмемо молоко, яйця, цукор і сіль і добре змішуємо в мисці. Поступово вводячи борошно, замішуємо тісто і випікаємо на змащеній олією сковороді тонкі млинці.
Поки млинці остигають, готуємо начинку. Сир протираємо, змішуємо зі сметаною, видавлюємо до нього часник, солимо і ретельно перемішуємо. Малосольну сьомгу нарізаємо тоненькими скибочками. Тепер беремо форму для запікання або будь-яку іншу глибоку форму і викладаємо в неї три млинчика таким чином, щоб зверху звисали краю. На млинці намазуємо сирну масу, зверху викладаємо сьомгу і загинаємо краю всередину. Точно також укладаємо всі інші млинці. Верхній шар змащуємо сирною масою і відправляємо в холодильник на пару годин.
Млинцевий пиріг з грибами
Для начинки ви можете використовувати гриби, причому абсолютно будь-які, навіть можете комбінувати декілька видів.
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку спечемо млинці, як в рецепті млинцевого пирога з сьомгою, або візьмемо вже готові.
Готуємо начинку. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками й обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо до нього нарізані гриби, вливаємо грибний бульйон і продовжуємо тушкувати до випаровування рідини. Потім солимо, кладемо спеції і додаємо натертий сир. У форму для випікання викладаємо по черзі млинці, перекладаючи їх грибною начинкою, і відправляємо в духовку хвилин на 30 при температурі 180 градусів.
Млинцевий торт з сиром
Надзвичайно ніжним виходить млинцевий торт з сирною начинкою. Сир можна використовувати, як натертий твердий, так і вершковий плавлений. Змішуєте його з зеленню, можете додати помідори і перед подачею на стіл запечіть в духовці, щоб сирна начинка розплавилася.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинцевий торт з грибами
Млинці - смачне блюдо, яке подають з різноманітними начинками. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими рецептами створення млинцевого торта з
Млинцевий торт з куркою
Млинцевий пиріг з куркою - відмінне блюдо. Його можна готувати й на масницю, коли млинців на столі дуже багато, і в будь який інший час, перетворивши
Млинцевий торт з печінкою
Млинцевий торт - це чудова і оригінальна закуска, готувати яку можна досить часто, оскільки варіантів начинки у цієї страви безліч. Сьогодні ми
Млинцевий пиріг
Млинцевий пиріг - це дуже смачне блюдо, яке може бути як закускою, так і десертом. Залежить це від того, за яким рецептом ви будете готувати цю
Млинці з сьомгою
Млинці з сьомгою завжди були прикрасою будь-якого святкового столу. Урізноманітнити популярну закуску допоможе вершковий сир, який не тільки
Млинцевий шоколадний торт
Любите млинці у всіляких варіаціях? Думаєте, що перепробували всі рецепти? Як би не так! Ми підібрали для вас деякі варіації на тему млинцевого