Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Млинцевий шоколадний торт

Млинцевий шоколадний торт

18-01-2015, 11:45
948
Млинцевий шоколадний торт
Млинці - це улюблене блюдо багатьох людей. Їх нескладно приготувати, та й смак у них просто чудовий, тому вони користуються такою популярністю. На їх основі можна створити млинцевий торт, який стане справжньою прикрасою вашого столу. Начинка для торта може бути абсолютно будь-який, але найбільше задоволення вашій родині доставить шоколадний млинцевий торт, рецепт якого ми зараз вам розповімо.

Млинцевий шоколадний торт


Інгредієнти:

Для тіста:

  • яйця - 5 шт.;

  • борошно - 300 г;

  • вершки - 100 мл;

  • ванілін - 20 г;

  • молоко - 200 мл;

  • сіль - 5 р;

  • цукор - 1 ст. ложка.



  • Для шоколадного крему:

  • вершки - 200 мл;

  • какао-порошок - 3 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 3 ст. ложки;

  • ромова есенція - 1 ч. ложка.

  • олія - 200 р.



  • Для заварного крему:

  • молоко - 05 л;

  • цукор - 1 ст.;

  • мука - 4 ст. ложки;

  • яєчні жовтки - 4 шт.;

  • ванільний цукор - 20 г;

  • масло вершкове - 150 г;

  • білий шоколад - 100 р.



  • Приготування
    Змішуємо борошно, яйця, вершки, масло і молоко у великій каструлі, додаємо туди сіль і цукор. Тісто має вийти густим і нагадувати по консистенції жирні вершки. На сковороду наливаємо трохи олії, нагріваємо її, зачерпиваем ополоником тісто і акуратно виливаємо на сковороду. Тепер чекаємо, поки млинець підрум'яниться, і перевертаємо його. Головне завдання - спекти штук десять таких красивих млинчиків. Саме на їх основі трохи пізніше буде створено млинцевий торт з шоколадним кремом.
    Після того, як млинці приготовані, починаємо займатися кремом. Спочатку варто зробити звичайний заварний крем. Для цього розтираємо яєчні жовтки з цукром 3-4 хвилини, додаємо борошно і перемішуємо, слідом додаємо півсклянки молока. Молоко, що залишилося, потрібно нагріти і додати в нього підготовлену суміш. Варимо Крем до загустіння, постійно помішуючи. Додаємо в отриману суміш ванільний цукор. Розм'якшуємо вершкове масло збиваємо його на малій швидкості і змішуємо з заварним кремом. Білий шоколад розтоплюємо і додаємо в крем. Намазуємо кремом млинці, збираємо їх разом.
    Тепер готуємо шоколадний крем. Для цього потрібно нарізати масло на шматочки, покласти в кухлик, насипати туди цукровий пісок і поставити на вогонь. Коли все це розтане, додаємо в горнятко какао-порошок і вершки. При цьому вміст потрібно постійно помішувати. Слідом вливаємо в гарячу суміш ромову есенцію і ретельно перемішуємо. Отриманим кремом потрібно намазати верх млинцевого торта і його боки. Після всіх вищеописаних дій можна пригощати всю сім'ю найніжнішим блинним тортом з шоколадним кремом.


    Торт з шоколадних млинчиків


    Любителям оригінальних рецептів ми пропонуємо зробити торт з шоколадних млинців - смачно і дуже незвично.
    Інгредієнти:

  • гіркий шоколад - 80 г;

  • молоко - 05 л;

  • борошно - 15 склянки;

  • яйця - 3 шт.;

  • цукрова пудра - 2 ст. ложки;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • какао-порошок - 1 ст. ложка;

  • сметана - 400 р.


  • Приготування
    Спочатку потрібно розтопити шоколад і змішати його з половиною молока, попередньо нагрітого. Молоко, що залишилося перемешивем з однією склянкою борошна, какао-порошком, сіллю і цукровою пудрою. Яйця збиваємо, додаємо в тісто. Для того, щоб воно стало м'якішим кладемо
    Млинцевий шоколадний торт
    в нього розтоплене вершкове масло, ром і розтоплений шоколад. Потім все ретельно перемішуємо і відставляємо в сторону постояти 2-3 години.
    Через зазначений час розігріваємо сковороду, змащуємо її невеликою кількістю рослинного масла. Потім випікаємо з тіста на сковороді штук вісімнадцять млинців, даємо їм охолонути. У цей час робимо крем, збиваючи сметану з цукровою пудрою. Щоб зібрати торт, викладаємо на тарілку один млинець, наносимо на нього крем, накриваємо млинцем і повторюємо цю процедуру з усіма млинцями. Верх і боки торта обмазуємо кремом, а зверху можна посипати тертим шоколадом. Все, млинцевий шоколадний торт на сніданок готовий.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крем для вафельних коржів
    Крем для вафельних коржів
    Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
    Торт «Пломбір»
    Торт «Пломбір»
    Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них
    Торт зі збитими вершками
    Торт зі збитими вершками
    Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
    Млинцевий торт зі згущеним молоком
    Млинцевий торт зі згущеним молоком
    Млинцевий торт зі згущеним молоком - це чудове ласощі, коли млинці в масляний тиждень вже набридли у всіх інших видах. У нашій статті ми зібрали
    Торт з бананами - рецепт
    Торт з бананами - рецепт
    Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
    Торт з сиром маскарпоне
    Торт з сиром маскарпоне
    Маскарпоне - це італійський вершковий сир, який має пастоподібну консистенцію. Його досить часто використовують в створенні різних десертів. І