Торт з сиром маскарпоне
Маскарпоне - це італійський вершковий сир. Він має м'яку пастоподібну консистенцію. Досить часто його використовують при приготуванні різноманітних десертів. Зараз ми вам розповімо, як приготувати торт з сиром "Маскарпоне".
Інгредієнти:
сир маскарпоне - 05 кг;
цукор - 5 ст. ложок;
яйця - 5 шт.;
лікер - 05 склянки;
кава еспресо - 400 мл;
печиво Савоярді - 40 шт.;
сіль - щіпка;
какао - 2 ст. ложки.
Приготування
У глибокій ємності змішуємо еспресо, лікер і цукор. Відправляємо в холодильник. Збиваємо жовтки з цукром, додаємо сир маскарпоне і перемішуємо. Білки збиваємо з дрібкою солі в піну. Змішуємо білкову масу з сирною і перемішуємо, потім також збиваємо міксером. Печиво "Савоярді" розмочуємо в кавовій масі і викладаємо на блюдо. Зверху викладаємо половину крему і розподіляємо ложкою. Викладаємо знову шар печива і залишився крем. Какао насипаємо в ситечко і притрушиваем зверху торт. Відправляємо його просочуватися в холодильник годин на 12.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 05 кг;
молоко - 05 л;
яйця - 3 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
цукор - 3 ст. ложки;
волоські горіхи - 100 г;
сіль.
Для крему:
маскарпоне - 05 кг;
жовтки - 4 шт.;
цукор - 200 г;
ванільний цукор - 1 пакетик.
Приготування
Робимо млинцеве тісто: змішуємо просіяне борошно з цукром і сіллю, додаємо збиті яйця, вливаємо олію і молоко. Гарненько все перемішуємо, додаємо подрібнені волоські горіхи і знову перемішуємо. Даємо тісту постояти хвилин 15. На добре розігрітій сковороді випікаємо млинці. Тепер робимо крем: жовтки розтираємо з цукром і ванільним цукром дочиста. Викладаємо маскарпоне і перемішуємо. Кожен млинець змащуємо отриманим кремом і складаємо один на одного, формуючи торт. Боки і верх також обмазуємо кремом і присипаємо подрібненими в крихту горіхами. Відправляємо торт в холодильник години на 2.
Інгредієнти:
борошно - 1 склянка;
вершки 33%-ї жирності - 150 г;
сир маскарпоне - 05 кг;
полуниця - 800 г;
сіль - щіпка;
вершкове масло - 100 г;
яйця - 4 шт.;
цукрова пудра.
Приготування
У сотейник вливаємо воду, додаємо сіль і вершкове масло. Всипаємо просіяне борошно, постійно помішуючи. Вогонь зменшуємо і готуємо, постійно помішуючи, поки маса стане однорідною. Знімаємо її з вогню й даємо охолонути. Окремо збиваємо яйця і поступово вливаємо в тісто, продовжуючи заважати. З пергаменту вирізаємо кола діаметром 25 див. Потрібно зробити 10-12 таких кіл. Наносимо тісто на папір тонким шаром.
Духовку нагріваємо до 180 градусів і відправляємо підготовлені кола на 8 хвилин. Потім виймаємо й даємо охолонути. Збиваємо сир з цукровою пудрою і вершками. Полуницю миємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Кожен корж промазуємо кремом і прослаиваем полуницею. Відправляємо торт в холодильник години на 2 а перед подачею до столу посипаємо його цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно - 350 г;
яйця - 2 шт.;
згущене молоко - 200 г;
сметана - 1 склянка;
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;
какао - 3 ст. ложки;
маскарпоне - 05 кг;
цукор - 250 р.
Приготування
Збиваємо яйця з цукром, додаємо сметану, згущене молоко і знову збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і какао. Висипаємо отриману суху суміш в рідку масу і акуратно розмішуємо ложкою. Ставимо тісто в холодильник приблизно на 1 годину. Чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо тісто і в програмі «Випічка» готуємо 1 ч. 10 хвилин. Готовому коржу даємо охолонути, потім ріжемо його на 3 частини і змащуємо отримані коржі сиром.
Рецепт торта з сиром "Маскарпоне"
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій ємності змішуємо еспресо, лікер і цукор. Відправляємо в холодильник. Збиваємо жовтки з цукром, додаємо сир маскарпоне і перемішуємо. Білки збиваємо з дрібкою солі в піну. Змішуємо білкову масу з сирною і перемішуємо, потім також збиваємо міксером. Печиво "Савоярді" розмочуємо в кавовій масі і викладаємо на блюдо. Зверху викладаємо половину крему і розподіляємо ложкою. Викладаємо знову шар печива і залишився крем. Какао насипаємо в ситечко і притрушиваем зверху торт. Відправляємо його просочуватися в холодильник годин на 12.
Млинцевий торт з сиром "Маскарпоне"
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Робимо млинцеве тісто: змішуємо просіяне борошно з цукром і сіллю, додаємо збиті яйця, вливаємо олію і молоко. Гарненько все перемішуємо, додаємо подрібнені волоські горіхи і знову перемішуємо. Даємо тісту постояти хвилин 15. На добре розігрітій сковороді випікаємо млинці. Тепер робимо крем: жовтки розтираємо з цукром і ванільним цукром дочиста. Викладаємо маскарпоне і перемішуємо. Кожен млинець змащуємо отриманим кремом і складаємо один на одного, формуючи торт. Боки і верх також обмазуємо кремом і присипаємо подрібненими в крихту горіхами. Відправляємо торт в холодильник години на 2.
Полуничний торт з сиром "Маскарпоне"
Інгредієнти:
Приготування
У сотейник вливаємо воду, додаємо сіль і вершкове масло. Всипаємо просіяне борошно, постійно помішуючи. Вогонь зменшуємо і готуємо, постійно помішуючи, поки маса стане однорідною. Знімаємо її з вогню й даємо охолонути. Окремо збиваємо яйця і поступово вливаємо в тісто, продовжуючи заважати. З пергаменту вирізаємо кола діаметром 25 див. Потрібно зробити 10-12 таких кіл. Наносимо тісто на папір тонким шаром.
Духовку нагріваємо до 180 градусів і відправляємо підготовлені кола на 8 хвилин. Потім виймаємо й даємо охолонути. Збиваємо сир з цукровою пудрою і вершками. Полуницю миємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Кожен корж промазуємо кремом і прослаиваем полуницею. Відправляємо торт в холодильник години на 2 а перед подачею до столу посипаємо його цукровою пудрою.
Шоколадний торт з сиром "Маскарпоне"
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з цукром, додаємо сметану, згущене молоко і знову збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і какао. Висипаємо отриману суху суміш в рідку масу і акуратно розмішуємо ложкою. Ставимо тісто в холодильник приблизно на 1 годину. Чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо тісто і в програмі «Випічка» готуємо 1 ч. 10 хвилин. Готовому коржу даємо охолонути, потім ріжемо його на 3 частини і змащуємо отримані коржі сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепти з сиром маскарпоне
Сир маскарпоне - смачний італійський продукт. З них можна створювати різні десерти або просто намазати на хліб, як вершкове масло. Давайте розберемо,
Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,
Торт з вишнею
Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
Торт з малиною
Торт з малиною - прекрасний десерт для вечірніх посиденьок з близькими і друзями. Варіантів такого ласощі множини. Ми пропонуємо вам у нашій статті
Рецепт тірамісу з маскарпоне
Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо
Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.