Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з сиром маскарпоне

Торт з сиром маскарпоне

17-01-2015, 23:21
3 111
Торт з сиром маскарпоне
Маскарпоне - це італійський вершковий сир. Він має м'яку пастоподібну консистенцію. Досить часто його використовують при приготуванні різноманітних десертів. Зараз ми вам розповімо, як приготувати торт з сиром "Маскарпоне".

Рецепт торта з сиром "Маскарпоне"


Інгредієнти:

  • сир маскарпоне - 05 кг;

  • цукор - 5 ст. ложок;

  • яйця - 5 шт.;

  • лікер - 05 склянки;

  • кава еспресо - 400 мл;

  • печиво Савоярді - 40 шт.;

  • сіль - щіпка;

  • какао - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    У глибокій ємності змішуємо еспресо, лікер і цукор. Відправляємо в холодильник. Збиваємо жовтки з цукром, додаємо сир маскарпоне і перемішуємо. Білки збиваємо з дрібкою солі в піну. Змішуємо білкову масу з сирною і перемішуємо, потім також збиваємо міксером. Печиво "Савоярді" розмочуємо в кавовій масі і викладаємо на блюдо. Зверху викладаємо половину крему і розподіляємо ложкою. Викладаємо знову шар печива і залишився крем. Какао насипаємо в ситечко і притрушиваем зверху торт. Відправляємо його просочуватися в холодильник годин на 12.

    Млинцевий торт з сиром "Маскарпоне"


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 05 кг;

  • молоко - 05 л;

  • яйця - 3 шт.;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • волоські горіхи - 100 г;

  • сіль.


  • Для крему:

  • маскарпоне - 05 кг;

  • жовтки - 4 шт.;

  • цукор - 200 г;

  • ванільний цукор - 1 пакетик.


  • Приготування
    Робимо млинцеве тісто: змішуємо просіяне борошно з цукром і сіллю, додаємо збиті яйця, вливаємо олію і молоко. Гарненько все перемішуємо, додаємо подрібнені волоські горіхи і знову перемішуємо. Даємо тісту постояти хвилин 15. На добре розігрітій сковороді випікаємо млинці. Тепер робимо крем: жовтки розтираємо з цукром і ванільним цукром дочиста. Викладаємо маскарпоне і перемішуємо. Кожен млинець змащуємо отриманим кремом і складаємо один на одного, формуючи торт. Боки і верх також обмазуємо кремом і присипаємо подрібненими в крихту горіхами. Відправляємо торт в холодильник години на 2.

    Полуничний торт з сиром "Маскарпоне"


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 склянка;

  • вершки 33%-ї жирності - 150 г;

  • сир маскарпоне - 05 кг;

  • полуниця - 800 г;

  • сіль - щіпка;

  • вершкове масло - 100 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    У сотейник вливаємо воду, додаємо сіль і вершкове масло. Всипаємо просіяне борошно, постійно помішуючи. Вогонь зменшуємо і готуємо, постійно помішуючи, поки маса стане однорідною. Знімаємо її з вогню й даємо охолонути. Окремо збиваємо яйця і поступово вливаємо в тісто, продовжуючи заважати. З пергаменту вирізаємо кола діаметром 25 див. Потрібно зробити 10-12 таких кіл. Наносимо тісто на папір тонким шаром.
    Духовку нагріваємо до 180 градусів і відправляємо підготовлені кола на 8 хвилин. Потім виймаємо й даємо охолонути. Збиваємо сир з цукровою пудрою і вершками. Полуницю миємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Кожен корж промазуємо кремом і прослаиваем полуницею. Відправляємо торт в холодильник години на 2 а перед подачею до столу посипаємо його цукровою пудрою.

    Шоколадний торт з сиром "Маскарпоне"


    Інгредієнти:

  • борошно - 350 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • згущене молоко - 200 г;

  • сметана - 1 склянка;

  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;

  • какао - 3 ст. ложки;

  • Торт з сиром маскарпоне

  • маскарпоне - 05 кг;

  • цукор - 250 р.


  • Приготування
    Збиваємо яйця з цукром, додаємо сметану, згущене молоко і знову збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і какао. Висипаємо отриману суху суміш в рідку масу і акуратно розмішуємо ложкою. Ставимо тісто в холодильник приблизно на 1 годину. Чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо тісто і в програмі «Випічка» готуємо 1 ч. 10 хвилин. Готовому коржу даємо охолонути, потім ріжемо його на 3 частини і змащуємо отримані коржі сиром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепти з сиром маскарпоне
    Рецепти з сиром маскарпоне
    Сир маскарпоне - смачний італійський продукт. З них можна створювати різні десерти або просто намазати на хліб, як вершкове масло. Давайте розберемо,
    Торт «Тірамісу в домашніх умовах
    Торт «Тірамісу в домашніх умовах
    Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,
    Торт з вишнею
    Торт з вишнею
    Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
    Торт з малиною
    Торт з малиною
    Торт з малиною - прекрасний десерт для вечірніх посиденьок з близькими і друзями. Варіантів такого ласощі множини. Ми пропонуємо вам у нашій статті
    Рецепт тірамісу з маскарпоне
    Рецепт тірамісу з маскарпоне
    Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо
    Тірамісу з полуницею
    Тірамісу з полуницею
    Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.