Рецепти з сиром маскарпоне

Рецепт торта з сиром маскарпоне
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо тісто для блінов . Для цього в глибокій мисці змішуємо борошно, 4-5 столових ложок цукру, яйця і подрібнені до стану пудри волоські горіхи. Потім вливаємо молоко і розмішуємо, щоб не було грудочок. Залишаємо тісто хвилин на 20 щоб воно стало більш в'язким.
Рецепт крему з сиру маскарпоне абсолютно простий - цукром збиваємо жовтки, в отриману суміш викладаємо сир маскарпоне і добре перемішуємо. Випікаємо млинці на сковороді діаметром 20 см. Кожен млинець викладаємо на блюдо, змащуємо підготовленим кремом, далі кладемо другий млинець, крем і так далі, поки не закінчаться всі інгредієнти. Верхнім повинен бути шар крему. Прикрашаємо тортик за своїм бажанням, потім прибираємо в холодильник години на 2 а вже тоді насолоджуємося його неповторним ніжним смаком.
Рецепт чізкейку з сиром маскарпоне
Інгредієнти:
Приготування
Пісочне печиво за допомогою блендера перетворюємо в дрібну крихту, додати м'яке вершкове масло і розтираємо руками. Беремо роз'ємну форму діаметром 22 см, викладаємо в неї піщану масу і формуємо корж з бортиками висотою 2 див. Поки відправляємо основу в холодильник і займаємося приготуванням начинки. Сир збиваємо з цукровою пудрою і за допомогою віночка або вилки перетворюємо все в однорідну масу. Поступово вводимо вершки і перемішуємо, потім додаємо яйця по одному. Додаємо насіння ванілі і знову добре все розмішуємо. Роз'ємну форму з пісочної основою обмотуємо 3-4 шарами фольги і вливаємо на основу сирну начинку.
Ставимо чізкейк на деко з водою. Вода повинна покривати форму приблизно до половини. При 160 градусах випікаємо близько 80 хвилин, потім чізкейк виймаємо і акуратно відокремлюємо від стіночок форми. Залишаємо його остигати при кімнатній температурі у формі. Потім викладаємо його на блюдо і відправляємо в холодильник години на 3. А вже безпосередньо перед подачею прикрашаємо за бажанням.
Рецепт десерту з сиром маскарпоне
Інгредієнти:
Приготування
Печиво перетираємо в крихту і змішати з розтопленим вершковим маслом. У каструлю додаємо чорницю, додаємо половину цукру, проварюємо 3 хвилини, а потім даємо охолонути. Маскарпоне змішуємо з вершками, з цукровою пудрою, соком і цедрою лимона. Десерт викладаємо в креманки шарами, чергуючи печиво, чорницю і крем. Подаємо такий десерт до столу в охолодженому вигляді.
Бутерброди з сиром маскарпоне
Інгредієнти:

Раків відварюємо в солоній воді зі спеціями хвилин 40. Потім відокремлюємо ракові шийки від панцира. Зубчик часнику чистимо і з дрібкою солі перетираємо до стану пюре. Дрібно нарізаємо зелену цибулю і тархун і змішуємо зелень з часником. Додаємо оливкову олію, сир маскарпоне і добре розтираємо.
Коли маса стане однорідною, додаємо терту на дрібній тертці цедру лимона, лимонний сік і перемішуємо. Подрібнюємо ракові шийки і з'єднуємо їх з сирною сумішшю. Булки розрізаємо навпіл, одну половинку намазуємо начинкою і накриваємо другою половинкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Десерт з маскарпоне
На основі сиру маскапоне можна приготувати не тільки відоме «Тірамісу», але ще і безліч інших, не менш смачних десертів, рецептами яких ми ділимося в

Торт з сиром маскарпоне
Маскарпоне - це італійський вершковий сир, який має пастоподібну консистенцію. Його досить часто використовують в створенні різних десертів. І

Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак

Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.

Семіфредо з маскарпоне
Семіфредо - італійське морозиво, яке готується з додаванням сиру та вершків. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів її створення з

Чізкейк з маскарпоне
Чізкейк - дуже поширеною блюдо в європейських країнах, а також Америці. Її готують і як десерт, і як закуску. Особливу ніжність йому надає