Млинці з сьомгою
Сьомга здатна перетворити будь-яку страву у святковий і вишукане, а вже поєднання млинці з сьомгою та сиром - абсолютно безпрограшний варіант. Тим більше, що з плином часу ця закуска ставати лише смачніше, і готувати її до приходу гостей можна завчасно, не залишаючи все на останню хвилину.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко - 1 ст.;
дріжджі (сухі) - 1 ч. ложка;
мука - 4 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
цукор - 1 ч. ложка;
сіль - за смаком.
Для начинки:
печериці (свіжі) - 200 г;
сьомга слабосолона - 300 г;
лимон - 1/2 шт.;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
майонез - 200 г;
кріп - 1 пучок;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Дріжджі з цукром розчиняємо в 3 ст. ложках теплої води. Додаємо ложку борошна, перемішуємо і залишаємо закваску на півгодини в теплому місці. Після вливаємо молоко, вбиваємо яйце, додаємо борошно, рослинне масло, солимо. Замішуємо тісто. Поки воно піднімається, готуємо начинку.
Печериці нарізаємо тонкими пластинками, збризкуємо їх лимонним соком. Солимо, перчимо і обсмажуємо на вершковому маслі. Сьомгу збиваємо в блендері з майонезом і зеленню кропу.
Печемо млинці і викладаємо, чергуючи шари: блін, гриби, блін, сьомга. Зверху торт можна прикрасити червоною ікрою і зеленню. Готовому млинців торту даємо настоятися пару годин у холодильнику, так млинцевий торт з сьомгою стане ще смачніше!
Інгредієнти:
Для млинців:
шпинат - 1 пучок;
яйце - 1 шт.;
молоко - 2/3 ст.;
борошно - 3 ст. ложки;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Для начинки:
сьомга слабосолона - 150 г;
сир вершковий - 300 р.
Приготування
Як приготувати млинці з сьомгою? Шпинат добре промиваємо і на пару хвилин опускаємо в киплячу підсолену воду. Відкидаємо зелень на друшляк, даємо стекти і подрібнюємо за допомогою ножа.
У мисці збиваємо яйце з дрібкою солі, додаємо молоко і шпинатну масу. Продовжуючи збивати, поступово вводимо муку. В кінці додаємо рослинне масло і даємо тесту «підрости» хвилин 15. Смажимо млинці на сухий (!) сковороді з антипригарним покриттям, не більше хвилини з кожного боку.
Сьомгу нарізаємо невеликими шматочками, змішати з м'яким вершковим сиром і розподіляємо отриману масу рівним шаром по млинців. Звертаємо в рулети і нарізаємо порційними шматочками.
Ще однією пікантною класичної закускою до столу можуть стати млинці з ікрою . Приємного апетиту!
Торт з млинців з сьомгою - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі з цукром розчиняємо в 3 ст. ложках теплої води. Додаємо ложку борошна, перемішуємо і залишаємо закваску на півгодини в теплому місці. Після вливаємо молоко, вбиваємо яйце, додаємо борошно, рослинне масло, солимо. Замішуємо тісто. Поки воно піднімається, готуємо начинку.
Печериці нарізаємо тонкими пластинками, збризкуємо їх лимонним соком. Солимо, перчимо і обсмажуємо на вершковому маслі. Сьомгу збиваємо в блендері з майонезом і зеленню кропу.
Печемо млинці і викладаємо, чергуючи шари: блін, гриби, блін, сьомга. Зверху торт можна прикрасити червоною ікрою і зеленню. Готовому млинців торту даємо настоятися пару годин у холодильнику, так млинцевий торт з сьомгою стане ще смачніше!
Шпинатні рулетики з млинців з сьомгою
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Як приготувати млинці з сьомгою? Шпинат добре промиваємо і на пару хвилин опускаємо в киплячу підсолену воду. Відкидаємо зелень на друшляк, даємо стекти і подрібнюємо за допомогою ножа.
У мисці збиваємо яйце з дрібкою солі, додаємо молоко і шпинатну масу. Продовжуючи збивати, поступово вводимо муку. В кінці додаємо рослинне масло і даємо тесту «підрости» хвилин 15. Смажимо млинці на сухий (!) сковороді з антипригарним покриттям, не більше хвилини з кожного боку.
Сьомгу нарізаємо невеликими шматочками, змішати з м'яким вершковим сиром і розподіляємо отриману масу рівним шаром по млинців. Звертаємо в рулети і нарізаємо порційними шматочками.
Ще однією пікантною класичної закускою до столу можуть стати млинці з ікрою . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з сьомгою
Які тільки начинки не бувають в пирогах - овочеві, м'ясні, сирні, з фруктів, ягід і т. д. А чи пробували ви пиріг з сьомгою? Досить рідкісне блюдо,
Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми
Як приготувати млинцевий торт?
Рецептів млинцевого торта багато, тому ми продовжуємо їх розглядати. Сьогодні поговоримо про те, як зробити пиріг з млинців з сьомгою, грибами і
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І