Млинці з сиром
Всі без винятку люблять гарячі ароматні млинці. Приготувати їх можна просто так, можна подати з медом, варенням, а можна начинити будь-якою начинкою і вони відразу перетворяться на цікаву і ошатну закуску. Пропонуємо вам кілька рецептів млинців з сиром, які неодмінно сподобаються вам і стануть улюбленим ласощами на вашому столі.
Інгредієнти:
Для млинців:
борошно - 15 склянки;
молоко - 600 мл;
яйце - 3 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - щіпка.
Для начинки:
слабосолона сьомга - 200 г;
плавлений сир - 200 р.
Приготування
У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером до стійкої піни. Потім вливаємо трохи молока, кладемо сіль і цукор, поступово підсипаємо борошно. Тісто розмішуємо, додаємо решту молоко і рослинне масло. Сковороду змащуємо маслом, наливаємо тісто ополоником і смажимо млинці з двох сторін. Далі змащуємо їх плавленим сиром і викладаємо шматочки вздовж слабосоленої сьомги. Звертаємо млинці трубочками і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
молоко - 1 л;
сіль - щіпка;
цукор - 2 ст. ложки;
олія рослинна;
яйце - 3 шт.;
борошно - 400 р.
Для начинки:
ковбаса варена - 100 г;
сир твердий - 100 г;
масло вершкове.
Приготування
Спочатку виливаємо в миску молоко і поступово всипаємо просіяне борошно, перемішуючи все до однорідності. Потім додаємо яйця, сіль, цукор і рослинне масло. Після цього випікаємо з отриманої маси тоненькі млинці. Варену ковбасу подрібнюємо кубиками, твердий сир натираємо на крупній терочке і змішуємо їх в мисці. Тепер викладаємо начинку на кожен млинець і загортаємо конвертиком. Укладаємо фаршировані млинці на деко і відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин, поки сир повністю не розплавиться. Наші млинці з ковбасою і сиром готові!
Інгредієнти:
кефір - 500 мл;
яйце - 1 шт.;
борошно - 1 ст.;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
сир твердий - 100 г;
часник - 3 зубчики;
олія рослинна;
сіль.
Приготування
Яйце гарненько збиваємо з сіллю. Додаємо кефір, всипаємо борошно і підливаємо рослинне масло. Замішуємо однорідне рідке тісто для млинців і смажимо їх на гарячій сковороді з обох сторін періодично. Для начинки беремо сир, натираємо його на крупній тертці, а часник очищаємо від лушпиння, пропускаємо через прес і перемішуємо з сиром. Викладаємо підготовлену начинку на кожен млинець і загортаємо «конвертиком». Підготовлені таким чином, млинці перекладаємо в змащену маслом форму, зверху посипаємо тертим сиром і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
Інгредієнти:
Для млинців:
борошно - 150 г;
молоко - 1 ст.;
яйце - 2 шт.;
цукор і сіль - щіпка;
масло вершкове - 30 г;
коньяк - 1 ч. ложка.
Для начинки:
сир сирний - 150 г;
червона ікра - 140 р.
Приготування
Борошно змішуємо з сіллю і цукром. Яйця збиваємо з половиною склянки молока і акуратно вливаємо в борошно, постійно перемішуючи. Потім додаємо другу порцію молока і знову злегка збиваємо. Масло розтоплюємо до рідкого стану, додаємо коньяк і виливаємо суміш у основу для тіста.
Сковороду змащуємо маслом, розігріваємо, наливаємо тісто ополоником і обсмажуємо млинці з кожного боку до золотистого кольору. Кожен млинець відразу ж змащуємо розтопленим вершковим маслом, викладаємо трохи сирного сиру і рівномірно розмазуємо по всій поверхні. Зверху кладемо чайну ложечку ікри і розподіляємо її по половині млинця. Скачуємо млинці в рулет і подаємо оригінальну закуску до святкового столу.
Млинці з сьомгою та сиром
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером до стійкої піни. Потім вливаємо трохи молока, кладемо сіль і цукор, поступово підсипаємо борошно. Тісто розмішуємо, додаємо решту молоко і рослинне масло. Сковороду змащуємо маслом, наливаємо тісто ополоником і смажимо млинці з двох сторін. Далі змащуємо їх плавленим сиром і викладаємо шматочки вздовж слабосоленої сьомги. Звертаємо млинці трубочками і подаємо на стіл.
Млинці з ковбасою і сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Спочатку виливаємо в миску молоко і поступово всипаємо просіяне борошно, перемішуючи все до однорідності. Потім додаємо яйця, сіль, цукор і рослинне масло. Після цього випікаємо з отриманої маси тоненькі млинці. Варену ковбасу подрібнюємо кубиками, твердий сир натираємо на крупній терочке і змішуємо їх в мисці. Тепер викладаємо начинку на кожен млинець і загортаємо конвертиком. Укладаємо фаршировані млинці на деко і відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин, поки сир повністю не розплавиться. Наші млинці з ковбасою і сиром готові!
Млинці з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Яйце гарненько збиваємо з сіллю. Додаємо кефір, всипаємо борошно і підливаємо рослинне масло. Замішуємо однорідне рідке тісто для млинців і смажимо їх на гарячій сковороді з обох сторін періодично. Для начинки беремо сир, натираємо його на крупній тертці, а часник очищаємо від лушпиння, пропускаємо через прес і перемішуємо з сиром. Викладаємо підготовлену начинку на кожен млинець і загортаємо «конвертиком». Підготовлені таким чином, млинці перекладаємо в змащену маслом форму, зверху посипаємо тертим сиром і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
Млинці з ікрою та сиром
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Борошно змішуємо з сіллю і цукром. Яйця збиваємо з половиною склянки молока і акуратно вливаємо в борошно, постійно перемішуючи. Потім додаємо другу порцію молока і знову злегка збиваємо. Масло розтоплюємо до рідкого стану, додаємо коньяк і виливаємо суміш у основу для тіста.
Сковороду змащуємо маслом, розігріваємо, наливаємо тісто ополоником і обсмажуємо млинці з кожного боку до золотистого кольору. Кожен млинець відразу ж змащуємо розтопленим вершковим маслом, викладаємо трохи сирного сиру і рівномірно розмазуємо по всій поверхні. Зверху кладемо чайну ложечку ікри і розподіляємо її по половині млинця. Скачуємо млинці в рулет і подаємо оригінальну закуску до святкового столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
Млинці без соди
Млинці - смачне блюдо російської кухні. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими рецептами приготування без соди. Знайомимося з нашими корисними
Сирні млинці
Млинці - універсальна страва російської кухні. Вони можуть виступати в якості основного блюда, якщо приготовані з м'ясом або грибами, а також десерту
Налисники з сиром
Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі