Млинці з сиром

Млинці з сьомгою та сиром
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером до стійкої піни. Потім вливаємо трохи молока, кладемо сіль і цукор, поступово підсипаємо борошно. Тісто розмішуємо, додаємо решту молоко і рослинне масло. Сковороду змащуємо маслом, наливаємо тісто ополоником і смажимо млинці з двох сторін. Далі змащуємо їх плавленим сиром і викладаємо шматочки вздовж слабосоленої сьомги. Звертаємо млинці трубочками і подаємо на стіл.
Млинці з ковбасою і сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Спочатку виливаємо в миску молоко і поступово всипаємо просіяне борошно, перемішуючи все до однорідності. Потім додаємо яйця, сіль, цукор і рослинне масло. Після цього випікаємо з отриманої маси тоненькі млинці. Варену ковбасу подрібнюємо кубиками, твердий сир натираємо на крупній терочке і змішуємо їх в мисці. Тепер викладаємо начинку на кожен млинець і загортаємо конвертиком. Укладаємо фаршировані млинці на деко і відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин, поки сир повністю не розплавиться. Наші млинці з ковбасою і сиром готові!
Млинці з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Яйце гарненько збиваємо з сіллю. Додаємо кефір, всипаємо борошно і підливаємо рослинне масло. Замішуємо однорідне рідке тісто для млинців і смажимо їх на гарячій сковороді з обох сторін періодично. Для начинки беремо сир, натираємо його на крупній тертці, а часник очищаємо від лушпиння, пропускаємо через прес і перемішуємо з сиром. Викладаємо підготовлену начинку на кожен млинець і загортаємо «конвертиком». Підготовлені таким чином, млинці перекладаємо в змащену маслом форму, зверху посипаємо тертим сиром і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
Млинці з ікрою та сиром
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Борошно змішуємо з сіллю і цукром. Яйця збиваємо з половиною

Сковороду змащуємо маслом, розігріваємо, наливаємо тісто ополоником і обсмажуємо млинці з кожного боку до золотистого кольору. Кожен млинець відразу ж змащуємо розтопленим вершковим маслом, викладаємо трохи сирного сиру і рівномірно розмазуємо по всій поверхні. Зверху кладемо чайну ложечку ікри і розподіляємо її по половині млинця. Скачуємо млинці в рулет і подаємо оригінальну закуску до святкового столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми

Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами

Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде

Млинці без соди
Млинці - смачне блюдо російської кухні. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими рецептами приготування без соди. Знайомимося з нашими корисними

Сирні млинці
Млинці - універсальна страва російської кухні. Вони можуть виступати в якості основного блюда, якщо приготовані з м'ясом або грибами, а також десерту

Налисники з сиром
Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі