Млинці з шинкою
Млинці - це традиційна і найпоширеніша у всьому світі страву російської кухні. Не важливо, масляна на порозі, чи ні - смачні млинці завжди порадують вас своєю присутністю на столі. Пропонуємо Вам кілька рецептів приготування млинців з шинкою, які припадуть до смаку і душі всім вашим гостям.
Інгредієнти:
Для млинців:
борошно - 2 ст.;
молоко - 500 мл;
яйце - 3 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
цукровий пісок - за смаком;
сіль.
Для начинки:
мариновані гриби - 200 г;
шинка - 300 г;
сир - 200 р.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати млинці з шинкою і грибами. Отже, спочатку давайте замісимо тісто. Для цього насипати в миску борошно, поступово вливаємо молоко, розбиваємо яйця і ретельно вимішуємо масу до однорідності. Потім додаємо за смаком сіль і цукор, перемішуємо і випікаємо млинці на розігрітій сковороді з обох сторін.
Для приготування начинки для млинців з шинки, мариновані гриби промиваємо, обсушуємо і нарізаємо пластинами. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко разом з грибами, подсаливая за смаком. Потім викладаємо трохи начинки на середину млинця, посипаємо тертим сиром, звертаємо конвертиком і обсмажуємо млинці з двох сторін на вершковому масло до утворення рум'яної скоринки. Ну ось і готові млинці з грибами і шинкою!
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.;
молоко - 2 ст.;
куряче яйце - 2 шт.;
сода - 1 ч. ложка;
рослинна олія;
сіль, цукор.
Для начинки:
сир - 250 г;
шинка - 200 г;
помідор - 1 шт.;
сіль - щіпка;
зелень кропу - за бажанням.
Приготування
Борошно просіваємо гіркою, розбиваємо в центр яйця, вливаємо молоко і замішуємо однорідне рідкувате тісто. Потім кидаємо трохи соди, кладемо за смаком сіль і цукор. Масу ретельно перемішуємо, наливаємо ополоником на гарячу сковороду, змащену маслом, і випікаємо млинці з обох сторін. Після цього складаємо їх стопкою один на одного і залишаємо остигати.
А цим часом переходимо до приготування начинки: шинку нарізаємо дрібними кубиками, зелень шаткуємо, солимо і все перемішуємо. Помідори миємо, обсушуємо, подрібнюємо напівкружечками. Тепер беремо млинець, кладемо на середину приготовлену начинку, накриваємо зверху помідори і туго загортаємо. Перед вживанням підігріваємо блюдо в мікрохвильовці, запікаємо 5 хвилин в духовці, або злегка підсмажуємо на сковорідці.
Млинці з грибами і шинкою
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати млинці з шинкою і грибами. Отже, спочатку давайте замісимо тісто. Для цього насипати в миску борошно, поступово вливаємо молоко, розбиваємо яйця і ретельно вимішуємо масу до однорідності. Потім додаємо за смаком сіль і цукор, перемішуємо і випікаємо млинці на розігрітій сковороді з обох сторін.
Для приготування начинки для млинців з шинки, мариновані гриби промиваємо, обсушуємо і нарізаємо пластинами. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко разом з грибами, подсаливая за смаком. Потім викладаємо трохи начинки на середину млинця, посипаємо тертим сиром, звертаємо конвертиком і обсмажуємо млинці з двох сторін на вершковому масло до утворення рум'яної скоринки. Ну ось і готові млинці з грибами і шинкою!
Млинці з шинкою і помідорами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо гіркою, розбиваємо в центр яйця, вливаємо молоко і замішуємо однорідне рідкувате тісто. Потім кидаємо трохи соди, кладемо за смаком сіль і цукор. Масу ретельно перемішуємо, наливаємо ополоником на гарячу сковороду, змащену маслом, і випікаємо млинці з обох сторін. Після цього складаємо їх стопкою один на одного і залишаємо остигати.
А цим часом переходимо до приготування начинки: шинку нарізаємо дрібними кубиками, зелень шаткуємо, солимо і все перемішуємо. Помідори миємо, обсушуємо, подрібнюємо напівкружечками. Тепер беремо млинець, кладемо на середину приготовлену начинку, накриваємо зверху помідори і туго загортаємо. Перед вживанням підігріваємо блюдо в мікрохвильовці, запікаємо 5 хвилин в духовці, або злегка підсмажуємо на сковорідці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами
Млинці з грибами і куркою
Фаршировані млинці - це прекрасна закуска як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати їх можна з найрізноманітнішими начинками, все
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І
Налисники з сиром
Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі