Вернуться назад Распечатать

Млинці з шинкою

Млинці з шинкою
Млинці - це традиційна і найпоширеніша у всьому світі страву російської кухні. Не важливо, масляна на порозі, чи ні - смачні млинці завжди порадують вас своєю присутністю на столі. Пропонуємо Вам кілька рецептів приготування млинців з шинкою, які припадуть до смаку і душі всім вашим гостям.

Млинці з грибами і шинкою


Інгредієнти:
Для млинців:

  • борошно - 2 ст.;

  • молоко - 500 мл;

  • яйце - 3 шт.;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • цукровий пісок - за смаком;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • мариновані гриби - 200 г;

  • шинка - 300 г;

  • сир - 200 р.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати млинці з шинкою і грибами. Отже, спочатку давайте замісимо тісто. Для цього насипати в миску борошно, поступово вливаємо молоко, розбиваємо яйця і ретельно вимішуємо масу до однорідності. Потім додаємо за смаком сіль і цукор, перемішуємо і випікаємо млинці на розігрітій сковороді з обох сторін.
    Для приготування начинки для млинців з шинки, мариновані гриби промиваємо, обсушуємо і нарізаємо пластинами. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко разом з грибами, подсаливая за смаком. Потім викладаємо трохи начинки на середину млинця, посипаємо тертим сиром, звертаємо конвертиком і обсмажуємо млинці з двох сторін на вершковому масло до утворення рум'яної скоринки. Ну ось і готові млинці з грибами і шинкою!

    Млинці з шинкою і помідорами


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 ст.;

  • молоко - 2 ст.;

  • куряче яйце - 2 шт.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • рослинна олія;

  • сіль, цукор.


  • Для начинки:

  • сир - 250 г;

  • шинка - 200 г;

  • помідор - 1 шт.;

  • сіль - щіпка;

  • зелень кропу - за бажанням.


  • Приготування
    Борошно просіваємо гіркою, розбиваємо в центр яйця, вливаємо молоко і замішуємо однорідне рідкувате тісто. Потім кидаємо трохи
    Млинці з шинкою
    соди, кладемо за смаком сіль і цукор. Масу ретельно перемішуємо, наливаємо ополоником на гарячу сковороду, змащену маслом, і випікаємо млинці з обох сторін. Після цього складаємо їх стопкою один на одного і залишаємо остигати.
    А цим часом переходимо до приготування начинки: шинку нарізаємо дрібними кубиками, зелень шаткуємо, солимо і все перемішуємо. Помідори миємо, обсушуємо, подрібнюємо напівкружечками. Тепер беремо млинець, кладемо на середину приготовлену начинку, накриваємо зверху помідори і туго загортаємо. Перед вживанням підігріваємо блюдо в мікрохвильовці, запікаємо 5 хвилин в духовці, або злегка підсмажуємо на сковорідці.